ايران ويج

نسخه‌ی کامل: قفل برنامه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
چگونه یک برنامه روی میکرو را میتوان از کپی کردن محافظت کرد
http://www.iranled.com/postt522.html
البته تو میکرو هایی مثل مگا8 یا tiny15 که پایه reset رو میشه به عنوان پورت تعریف کرد ، این روش رو میشه اعمال کرد که از همه مطمئن تره . اون هم اینه که reset رو تو قسمت فیوز بیت ها پورت تعریف کنی که دیگه برای همیشه کلا از پروگرم کردن و خوندن و تنظیم فیوز بیت و ... ساقط میشهAmaze . البته یه بدی هم داره اونم اینه که دیگه نمیشه ریست دستی کرد :wink: . این کار تو تولید زیاد و انبوه بیشتر به کار میاد نه کارای آزمایشگاهی.
ممنون ایا این کار امکان کپی رو از بین میبره یا امکان دوباره برنامه ریزی کردنم شامل میشه
اگه منظورتون همین هایی باشه که تو این تاپیک توضیح دادم باید بگم که آی سی میکرو برای همیشه از برنامه ریزی ساقط میشه. ولی خوب مثل اینکه از همه مطمئن تره . البته همون طور که گفتم فقط تو چند تا آی سی بیشتر نمیشه و مال کار های تجاری مناسبه.
شما فقط lock بیت ها رو برنامه ریزی کنی مشکل حل فقط هم با erase کردن می تونی بخونی یا برنامه ریزی کنی
کار lock بیت ها دقیقا همینه
راستی newdesign پیغام های خصوصیت رو چک کن :wink:
ممنون نم من نگاه کردم سه تا lock ئاریم میشه توضیح بدین تا دست گل به اب ندیم
کلا 6 تا لاک بیت داریم 4 تاش مال bootloader و 2 تا مال قفل برنامه. اون دوتا به نام های LB1,LB2 به صورت پیش فرض برنامه ریزی نشده اند.اگه شما هر دو رو برنامه ریزی کنی خوندن از میکرو ناممکن میشه. در ضمن لاک بیت ها بر خلاف فیوز بیت ها موقع earse به حالت پیش فرض بر می گردن،منظور اینکه تو دستکاری اونا زیاد نگران نباش که با یه erase درست میشه. در ضمن برنامه ریزی لاک بیت ها باید بعد از برنامه ریزی فلش ،eepromو فیوز بیت ها باشه چون بعد از فعال کردن اون ها به غیر از عمل خوندن عمل نوشتن هم غیر ممکن میشه مگر اون که دوباره میکر رو erase کنی.
ممنون
معذرت می خوام که دارم آماتور بازی در میارم ولی ...
میخواستم بدونم برای جلوگیری از خواندن فلش این کار هایی که گفتید رو دقیقا چطور باید انجام داد؟؟؟
برای atmega32 دقیقا باید کدوم لاک بیت دستکاری بشه و در ضمن باید لاک بیت ها رو چی کار کنیم.
آخه من زیاد از برنامه ریزی لاک بیت ها و فیوز بیت ها سر در نمیارو...
با تشکر...
اگه داری با بیسکام پروگرم می کنی برو تو قسمت LOCKBITS تو اون جا تو سومین خط ، گزینهای که 00 هست رو اتخاب کن . بعد روی WRITELB کلیک کن. البته این کار رو باید بعد از پروگرم کردن فلش و فیوز بیت ها انجام بدی. در واقع قفل کردن میکرو آخرین مرحله برنامه ربزی به حساب میاد. دوباره خواستی میکرو رو پروگرم کنی با یه erase همه چه به حالت اول برمی گرده .
صفحه‌ها: 1 2