ايران ويج

نسخه‌ی کامل: خروجی یک تابع به عنوان ورودی یکی دیگه در matlab
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام:
کسی میدونه تو matlab چه طور می شه از خروجی یک function به عنوان ورودی یکی دیگه استفاده کرد؟دارم تو محیط GUI کار می کنم call-back توابع رو نمی تونم به هم ربط بدم.از دستور global استفاده کردم، فایده نداره.
ممنون
من یه چند سالی هست مطلب کار نکردم دقیقا نفهمیدم چی می گی ولی فرض کن دو تا تابع داشت باشیم func1 و func2
کد:
a = func1(b);
c = func2(a);
یا
c = func2(func1(b));
فکر کنم این دو روش هر دو کار می کنه نمی دونم همین رو می خواستی یا نه
ha_60 نوشته است:من یه چند سالی هست مطلب کار نکردم دقیقا نفهمیدم چی می گی ولی فرض کن دو تا تابع داشت باشیم func1 و func2
کد:
a = func1(b);
c = func2(a);
یا
c = func2(func1(b));
فکر کنم این دو روش هر دو کار می کنه نمی دونم همین رو می خواستی یا نه
سلام
سوال رو درست متوجه شدی ولی جوابش این نیست متاسفانه :cry: جوابت منطقیه ولی عملی نیست
اگه راه حلشو پیدا کردم می ذارم همین جا
anyway thanks
سلام:
مدتیه جواب سوال رو پیدا کردم ولی متاسفانه نشد سر بزنم.به هر حال باید بگم در محیط GUI می تونید خروجی یک تابع رو ورودی دیگری تعریف کنید به شرطی که از دستور global استفاده کنید.البته نه هر جا دلتون خواست:
بعد از تعریف بدنه تابع و لیست ورودی و خروجی بلافاصله یک متغیر دلخواه رو global تعریف کنین.حواستون باشه که روی متغیر مربوطه عملیات انجام ندین.مخلص کلام این که هر بلایی می خواین سر برنامه بیارین و دست آخر خروجی رو بریزین توی یه متغیر جدید که اول برنامه(به کلمه اول دقت کنینplz )به صورت global تعریف شده.
موفق باشین :)
ممنون