۲۱-دى-۱۳۸۳, ۱۳:۴۷:۳۰
صفحهها: 1 2
۲۱-دى-۱۳۸۳, ۱۴:۵۲:۲۶
اين نرمافزار را امتحان بفرماييد:
http://www.download.com/Visual-Open-DB/3...37355.html
اگه مفيد واقع شد. به من بگو چه جوري ميشه يك فايل بين رو به يك فايل هكس تبديل كرد. :cry:
http://www.download.com/Visual-Open-DB/3...37355.html
اگه مفيد واقع شد. به من بگو چه جوري ميشه يك فايل بين رو به يك فايل هكس تبديل كرد. :cry:
۲۱-دى-۱۳۸۳, ۱۶:۳۵:۰۰
به به آقاي گشترش آفتاب از كدوم ور درآموده ؟؟؟
فايل با پسوند db يه زماني مربوط به db2 بود (برنامه ديتابيسي مشابه فاكس پرو) اگه اونو پيدا كني ميتوني بازش كني.
فايل با پسوند db يه زماني مربوط به db2 بود (برنامه ديتابيسي مشابه فاكس پرو) اگه اونو پيدا كني ميتوني بازش كني.
۲۱-دى-۱۳۸۳, ۱۸:۱۴:۱۱
ashkan نوشته است:به به آقاي گشترش آفتاب از كدوم ور درآموده ؟؟؟اشكان خان! ما كه هميشه در خدمتيم. :oops: چه كنيم از دست تنبلي. :wink: راستي مقاله ارتباطات سريال چطوره؟! :wink: :wink:
راستي بداد سوال ما برس؟! پرسيدم يه فايل بين ميخوام هك كنم. چه كنم. البته از هكس اديتور استفاده كردم ولي دلم ميخواهد فايل بين رو به هكس تبديل كنم. چه كنم؟ :?: :( :cry:
بخدا اگه اينو بهم بگي منتجه كار رو مفت و مجاني ميدم به ايران ويج قول ميدم. :wink:
۲۱-دى-۱۳۸۳, ۱۸:۳۴:۳۸
آقا کامران عزیز ....
مشكلت واسه اطلاعاتت كه پريده بود حل شد ؟؟؟ :wink:
فایلهای db فایلهای Tabel مربوط به data base ها هستن ... من تا امروز فکر میکردم فقط مال paradox هست ... :arrow:
اما با صحبت اشکان شک کردم ... به هر حال مطمئن هستم که وقتی یه بانک با paradox ایجاد میکنی اطلاعات مربوط به Tabel هات که میسازی تو فایلی با پسوند db ذخیره میشه !!!
اینکه با چی میتونی بازش کنی ....: با Database Desktop که تو دلفی هست راحت میتونی بازش کنی !!!
( میدونی کجا رو میگم که ؟؟؟ ) تو منوی Tools تو دلفی 7 .....
من همین الان امتحان کردم ....
امیدوارم جواب سوالت رو داده باشم !!!
فایلهای اون Db2 که اشکان گفت رو هم میتونی با همین Database Desktop دلفی بازش کنی !!! :arrow:
:wink: :wink: :wink:
مشكلت واسه اطلاعاتت كه پريده بود حل شد ؟؟؟ :wink:
فایلهای db فایلهای Tabel مربوط به data base ها هستن ... من تا امروز فکر میکردم فقط مال paradox هست ... :arrow:
اما با صحبت اشکان شک کردم ... به هر حال مطمئن هستم که وقتی یه بانک با paradox ایجاد میکنی اطلاعات مربوط به Tabel هات که میسازی تو فایلی با پسوند db ذخیره میشه !!!
اینکه با چی میتونی بازش کنی ....: با Database Desktop که تو دلفی هست راحت میتونی بازش کنی !!!
( میدونی کجا رو میگم که ؟؟؟ ) تو منوی Tools تو دلفی 7 .....
من همین الان امتحان کردم ....
امیدوارم جواب سوالت رو داده باشم !!!
فایلهای اون Db2 که اشکان گفت رو هم میتونی با همین Database Desktop دلفی بازش کنی !!! :arrow:
:wink: :wink: :wink:
۲۱-دى-۱۳۸۳, ۱۸:۵۸:۴۶
آقا ميروي تو اكسس و اونجا يك فايل جديد باز ميكني و بعد ميروي تو منوي File و به طريق زير عمل ميكنيد:
حالا ميتونيد فايل db رو انتخاب بكنيد و بخونيد؟! :wink: :wink: :wink:
کد:
File Menu---> Get External Data
Get External Data--->Import
Import---> File of type box
File of type box---> Fox Pro Or dbaseFiletype
۲۱-دى-۱۳۸۳, ۱۹:۳۳:۱۰
دوستان از همتون ممنون همشو آزمايش ميكنم!!! :wink: :wink: :wink:
آقاي گسترش فك كنم با همون Hex Editor ميشه به هكس تبديل كرد!!!(درست منظورتونو نمي فهمم!)
آقاي گسترش فك كنم با همون Hex Editor ميشه به هكس تبديل كرد!!!(درست منظورتونو نمي فهمم!)
۲۲-دى-۱۳۸۳, ۱۷:۱۱:۰۷
منظورم اينه كه اون فايل بين را به يك فايل هكس تبديل كنم. يعني يك فايل با پسوند hex ميخوام داشتهباشم.
با هكس اديتور فقط ميشسه فايل رو اديت كرد. نميشه اونو تبديل كرد :cry:
۲۳-دى-۱۳۸۳, ۰۲:۰۶:۳۱
كامران Database Desktop تو دلفي رو امتحان كردي ؟؟؟
سوالت همين بود ؟؟ :?:
۲۳-دى-۱۳۸۳, ۱۱:۴۶:۱۹
afshin نوشته است:كامران Database Desktop تو دلفي رو امتحان كردي ؟؟؟بله ولي هنوز امتحان نكردم! ممنون :wink:
۲۳-دى-۱۳۸۳, ۱۱:۴۹:۴۲
gostaresh نوشته است:منظورم اينه كه اون فايل بين را به يك فايل هكس تبديل كنم. يعني يك فايل با پسوند hex ميخوام داشتهباشم.آها مشكل شما اينه كه نميتونين اونو با پسوند هكس ذخيره كنيد؟!
با وي بي ميشه همچين برنامه اي نوشت! :wink: :!:
صفحهها: 1 2