ايران ويج

نسخه‌ی کامل: راه اندازی LCD Graphic
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
با سلام خدمت همه دوستان من دو تا مشکل دارم که اگه لطف کنید من رو راهنمایی کنید ممنون می شم
1- من می خوام با میکرو AVR با مموری استیکMS ارنباط برقرار کنم اما هر چقدر تو اینترنت می گردم چیزی پیدا نمی کنم و فقط در باره MMC صحبت می کنند و می گن که MS( Memory Stick Pro due ) یه نوع خاص از MMC است که شرکت سونی ارائه کرده و مشکل اینجاست که MMC 7 پین داره در حالی که MS 10 پین و تو یه سایتی خوندم که MS به وسیله ارتباط سه سیمه کار می کنه در حالی که MMC به وسیله ارتباط سریال.... لطفا اگر ممکن هست من رو راهنمای کنید
2-مشکل دوم من اینه که نمی تونم با LCD گرافیکی کار کنم نوع LCD من TS 12864-7 هست و
میکرو Atmega 32 با کامپایلر1.11.8.3 و کتابخانه KS108 رو هم دارم و نوع فونت رو هم 8*8 تعریف اما باز هم مشکل دارم
حالا گیر دادی به این ms duo سونی این همه مموری تو بازار هست :wink:

http://pinouts.ru/Memory/memorysrick_pinout.shtml
من همین قدر می تونم کمک کنم
با سلام
ممنون
در مورد LCD چی می تونید کمکم کنید؟
آقا هادی سلام
بسیار عالی بود ممنون
من تونستم LCD گرافیکی رو راه اندازی کنم خیلی خیلی متشکرم

اما الان یه مشکل دیگه دارم:
اعداد و کارکتر ها رو خوب نمایش می ده اما عکسها رو خوب نمایش نمی ده
من عکس ها رو اول تبدیل کردم به bgf. بعد از اون خواستم که نمایش بدم یه
چیزهای دیگه نمایش می ده که بیشتر شبیه نویز .....
اگه من رو همتنند قبل راهنمای کنید بسیار ممنون می شم
راستی داشت یادم می رفت که از (آقا/خانم) kaspian تشکر کنم من از شما بسیار ممنون هستم
امیدوار همیشه شما و آقا هادی و بقیه دوستانتان موفق و پیروز باشید
شما حتما عکس خودتو رنگی دادی می خوای روی یه LCD تک رنگ ببینی :wink:
عکس رو اول توی فوتو شاب به دو رنگ (سیاه و سفید خالی) تبدیل کن بعد ببرش توی بسکام
با سلام مجدد
مشکل قبلی حل شد اما حالا یه مشکل دیگه دارم :
وقتی از دستور Lcdat 0 , 0 , "Majid.Ebru” استفاده می کنم عبارت Mbkje.Eosv نمایش داده می شه چرا؟؟
برنامه من به این صورت هست:
$regfile = "m32def.dat"
$crystal = 4000000
$include "font8x8.font"
$lib "glcdKS108.lib"
Config Graphlcd = 128 * 64sed , Dataport = Porta , Controlport = Portc,_
Ce = 6 , Ce2 = 7 , Cd = 2 , Rd = 3 , Enable = 4 , Reset = 5
Cls Graph
Setfont Font8x8
Lcdat 1 , 1 , "Majid.Ebru"
End
یه خواهش دیگه اینکه می شه فایل font16x16.font رو آپلود کنید یا لینک این فایل رو بگید
راستی با استفاده از Paint هم می شه عکس رو سیاه سفید کرد ویا با نرم افزار ACD see
بسیار متشکرم
دوستدار شما مجید
صفحه‌ها: 1 2