سلام
من براي روبات جهت ياب خودم به يه جور قطب نما نياز دارم كه در هر لحظه جهت هاي اصلي مثل شمال و جنوب رو نشون بده . مي خوام بدونم همچين وصيله اي اصلا وجود داره ؟ يعني تا حالا كسي ديده ؟ واسمش چيه و از كجا مي شه گير اورد.؟
salam
shoma mitoonid kamtar pool kharj konid va ba hazineye zire 10000 toman sensor meidane meghnatisi bekharid.man khodam kharidam.esmesh KMZ52 ast.hanooz soraghesh naraftam.
ba kamale sepas
مرسي از كمكتون
salam
rasti roboeq andaki geroon mide faghat 2 barabar!!!
ba kamale sepas
شما غیر از roboeq جایی سراغ داری ؟
بگو تا ایشون بره بخره
نه جاي ديگه اي سراغ ندارم.
همينم خيلي اتفاقي چند وقت پيش ديده بودم و تا اين تاپيك رو ديدم ياد اون مطلب افتادم.
اگه شما پيدا كردي يه خبري هم به ما بده. :wink:
salam
aqha hadi az shoma ke baeede.khely vazehe ke dar jomhoorie tehran be sohoolat peida khahad shod.
taze man in kheimat ro az bache haye shahre khodetoon(shahid eje ee)ham shemidam ke baraye jahat yabie robat haye footbalisteshon oon ro az tehran 50000toman kharidan.
ba kamale sepas
doostdare shoma
S.Mahdizadeh
آقا اگه فروشگاه دارین مشتریم دارین ما میتونیم وارد کنیم. دونه ای 75000 تومن. هرکی مشتریه بیاد جلو....
چرا وارد کنیم اصلا چطوره همینجا بسازیم و صادر کنیم :wink:
75000 تومن خیلی گرونه این سنسوری که استفاده شده خیلی ارزان تره تا حدی که رقم پنجمی رو راحت میشه خط زد.
سلام
من هم كاملا با نظر شما موافقم چرا كه اين جانوري كه 75000تومان رويش قيمت گذاشتند تراشه مركزيش مهمه كه اونم 6000يا7000 بيشتر نيست.من يكي رو خريدم ولي SMDهستش و يه كم دردسر درست ميكنه.اينجا كسي ازش جواب گرفته؟
با كمال سپاس
S.Mahdizadeh