آقا من یه برنامه TRC نوشتم حالا می خام کم مصرفش کنم به نحوی که تایمر ساعت به درستی کار کنه.البته اگر وقفه ها هم از کار بیفتن اشکال نداره.ولی ترجیح می دم پورت ها ازکار نیفتن.
برای این حالت در بسکام از چه مدی باید استفاده کنم؟آیا با این کار مصرف LCD متنی هم کم می شه؟
میکرو من Atmega16 هست
خودم از مد Powersave استفاده کردم ولی هیچ تغییری نکرده و نمی دونم الان کم مصرف شده یا نه؟تنها تغییری که کرد اینه که هنگام روشن کردن صفحه LCD برای چند لحظه سیاه می شه و بعد به حالت عادی بر می گرده.
lcd تا اونجا که یادمه جریان خیلی زیادی مصرف می کرد اون رو کلا برقش رو قطع کنی مصرفت خیلی کمتر می شه
مد ها رو هم باید توی کاتالوگ نگاه کنی من الان یادم نیست ولی نسبت به lcd خیلی کمتر مصرف می کنه میکرو
شما بهتر نور و VCC lcd رو کامل قطع کنی و با یه رانزیستور بدی به یه پایه و هر وقت میخوای شروع به نوشتن کنی ترانزیستورو فعال کنی cls یادت نره تا lcd اغاز به کار کنه
newdesign نوشته است:شما بهتر نور و VCC lcd رو کامل قطع کنی و با یه رانزیستور بدی به یه پایه و هر وقت میخوای شروع به نوشتن کنی ترانزیستورو فعال کنی cls یادت نره تا lcd اغاز به کار کنه
روش جالبی بود.
قابلی نداشت بااین روش چند میلی امپر لازمه؟
newdesign نوشته است:قابلی نداشت بااین روش چند میلی امپر لازمه؟
دو روش رو امتحان کردم.
روش اول:
نور LCD رو به کمترین حالت ممکن رسوندم که تقریبا بی تاثیر بود و مصرفش در حد دهم میلی آمپر کم شد.
روش دوم:
پایه vcc و زمین رو که قطع می کنم مصرف LCD بشدت زیاد می شه مثلا از 20 میلی آمپر می شه 90 میلی آمپز!
روش سوم:
هنوز امتحان نکردم ولی می خام vcc رو بزنم به زمین ببینم تاثیری داره یا نه.
شما به هیچ کدوم از پایه ها VCC نده حتی روی خط های دیتا یا صفر کن یا حالت باز VCC رو هم زمین کن زمین رو هم قطع نمی خواد بکنی
ha_60 نوشته است:شما به هیچ کدوم از پایه ها VCC نده حتی روی خط های دیتا یا صفر کن یا حالت باز VCC رو هم زمین کن زمین رو هم قطع نمی خواد بکنی
خطوط دیتا رو OpenCollector کردم و vcc رو هم به زمین زدم حدود 1 تا 2میلی آمپر صرفه جویی شد.
وقتی که تو مد Powerdown می رم که RTC قطع است بشدت در مصرف جریان صرفه جویی می شه.یعنی جریان 15 آمپر می شه 1 آمپر.