ايران ويج

نسخه‌ی کامل: MD5 هم آسيب پذيره!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
يه مدت پيش من با آقاي ممد2003( استاد ما در هند) سر اين بحث داشتيم كه MD5 آسيب پذيره اون ميگفت نه!
حالا من يه برنامه پيدا كردم (Cain) كه ميتونه براحتي ديكود كنه براتون!
اين برنامه خيلي سريع عمل ميكنه و با ديكشنري يا لغات تصادفي عمل ميكنه! ولي در يك ثانيه روي كامپيوتر من 2 ميليون پاسورد رو آزمايش ميكنه!!!(من 512 مگ رم و 1.7 پردازنده)
مثلا من عدد 5 رقمي بهش دادم در كمتر از 10 ثانيه ديكدش كرد!!!
واقعا هيچي تو اين دنيا امنيت نداره!
:!:
جالبه ! (اگه برنامش كوچيكه ، بزار اينجا ما هم ببينيم ) ولي اين در صورتي امكان پذير كه يارو فقط كاراكتر مورد نظرش رو يه بار كد كرده باشه (!) اومدي طرف دو ، سه بار كاراكترش رو كد كرده بود ! اونوقت چي ؟!
این نرم افزار جون میده واسه هکیدن سرور
راستي اينو ديديد --> http://passcracking.com/
amirjan نوشته است:جالبه ! (اگه برنامش كوچيكه ، بزار اينجا ما هم ببينيم ) ولي اين در صورتي امكان پذير كه يارو فقط كاراكتر مورد نظرش رو يه بار كد كرده باشه (!) اومدي طرف دو ، سه بار كاراكترش رو كد كرده بود ! اونوقت چي ؟!
اونوقت بايد 2000 تا ابر كامپيوتر رو وارد معركه كني!! :wink:
راستش من بيشتر هدفم از معرفي اين برنامه هك سيستم هاي تحت وب مثل ناك بود كه اكثرا ميشه هش اونا رو بدست اورد بعد ديكد كرد بعد ديگه ....
راستي فقط براي MD5 نيست براي MD4,MySql,.... هم هست خودش يه Packet Snifer هم هست ديگه چي ميخوايد؟!
حجمش زياده وگرنه آپلود ميكردم تو گوگل يه سرچ بزن. :wink:
amirjan نوشته است:راستي اينو ديديد --> http://passcracking.com/
بله ديده بودم مرسي ولي زياد جالب نيست! معلوم نيست پيداش كنه يا نه اونم كي/!
ولي اين برنامه در ثانيه 2 ميليون پاس رو آزمايش ميكنه يهني اگه شما پروسسور 3.4 گيگا هرتز داشته باشين تقريبا ميشه دو برابر...
به قول مجيد جان جون ميده واسه هكيدن سرور! :wink:
تو دنياي كامپيوتر دست بالاي دست بسياره و كار نشد نداره (يعني هيچ چيز ي 100٪ امنيت نداره .
به به سلام به كامران عزيز

من كه گفتم و خواهم گفت كه امنيت 100 درصد نيست . :idea:
توي توضيحات اون برنامه اگه بخوني نوشتم :

اين الگوريتم كشف رمز را چنان دشوار مي كند كه در اكثر اوقات باز نمودن رمز آن به هيچ صورت امكان پذير نيست . در صورتيكه در ساختار متن اوليه خود از كاراكتر هاي خاص استفاده كنيد و طول آن هم مناسب انتخاب نماييد مي توان به راحتي گفت كه شانس باز كردن رمز را از هر بني بشري سلب خواهيد كرد .
:roll:

ولي خوشم اومد چون اينجوري كامنت گذاشته بودي واسه همون برنامه :

محمد جون نميشه ديكد كرد!!!! راستي ممد جون دمت گرم ولي رمز گشايي MD5 درسته كه خيلي سخته ولي امكانپذيره!!! با يه ديكشنري ميشه!! Amaze

قربانت :wink:
سلام
بله قبول دارم! شما نگفتيد كه نميشه گقتيد كه سخت ميشه!
در ضمن اگه از كاراكتر هاي خاص مثل @ و ... استفاده بشه و طولشم از 6 بيشتر باشه ديگه خيلي سخت ميشه! :wink:
اميرجان قشنگ گفتي 8)
حرف منو كه تو يه مقاله توي همين سايت زده بودم رو تكرار هم كردي .
با چندبار كد كردن يه عبارت كار رمز شكن خيلي سخته !! خصوصا اگه با يه كليد خاص و مخلوط كدش كني . :wink:
Mamad2003 نوشته است:اميرجان قشنگ گفتي 8)
حرف منو كه تو يه مقاله توي همين سايت زده بودم رو تكرار هم كردي .
با چندبار كد كردن يه عبارت كار رمز شكن خيلي سخته !! خصوصا اگه با يه كليد خاص و مخلوط كدش كني . :wink:
چاكرتم در بست :wink: هر چي دارم از اينجا و بچه هاشه :wink: