من دارم یه ریموت می سازم که یکی دوتا کلید داره. با این توضیح که قبل این که یه کلید رو بزنم تغذیه کلا قطع هست و وقتی کلیدی رو یه لحظه زدم تغذیه وصل می شه و خود میکرو توسط یه پینش یه ترانزیستور رو فعال کنه که مثلا تا 1 دقیقه تغذیه با اون ترانزیستور وصل باشه و بعد خود میکرو دوباره ترانزیستور رو غیر فعال کنه که تغذیه قطع بشه. این کار برای کنترل توان هستش و به صورت ابتدایی تو ریموت های دزدگیر که آی سی PT2262 دارن به کار رفته . احتمال زیاد میدم که یکی قبلا این کار رو کرده باشه و یه روش خاصی برای این کار باشه چون خیلی وقت ها لازمه . دوستان اگه نمونه ای دارن یا می تونن راهنمایی کنن بگن . من نمی خوام از مد power down استفاده کنم .ممنون.
از دوستان ممنون
بالاخره خودم تونستم این کارو بکنم
وقتی کلید زده نشده باشه هیچ جریانی از باتری مصرف نمی شه حتی 0.1 میکروآمپر ولی وقتی کلید رو یه لحظه می زنیم میکرو روشن میشه و در برنامه میکرو باید portd.0 رو خروجی و 1 کنیم تا جریان بر قرار بمونه . هر وقت هم که پین رو صفر کنیم جریان قطع میشه.
سلام
دوست عزیز به جای این کار می تونی از AVR هایی که وقفه PCINT دارند استفاده کنی مثل ATTINY 13 و مشابه . به این صورت که میکرو را در حالت پاور داون برده و با زدن هر کلید (فعال کردن پایه های PCINT) میکرو را فعال کرده با این تفاوت که دیگر نیازی نیست میکرو برای مدت زمان زیادی روشن باشد و با اتمام عملیات دوباره به مد پاور داون بر می گردد. (این قابلیت در Atmega 8 )نیست. فکر کنم در یکی از مقاله های فروم (گیرنده فرستنده مادون قرمز) این روش استفاده شده است.
موفق باشید.
عزیز من که گفتم نمی خوام از مد پاوردان استفاده کنم چون این مد هر چی هم که نباشه باز یه ذره جریان رو می کشه و مناسب یه ریموت نیستو باتری رو خالی میکنه