ايران ويج

نسخه‌ی کامل: يك نكته جالب درباره LCD گرافيكي و bascom
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
من يه مشكلي كه استفاده از LCD گرافيكي بوجود مياد را پيدا كردم . :idea:
اگه تو برنامه خودتون از وقفه استفاده ميكنيد ، تو زير برنامه وقفه از دستور showpic استفاده نكنيد. ميكرو هنگ مي كنه !!!؟؟؟ چراشو هر چي سعي كردم بفهمم متوجه نشدم .
و ديگه اينكه در طول اجراي قسمت اصلي برنامه اگه دستور showpic يا LCDAT استفاده كرديد ، اگه هنگام اجراي اين دستورات وقفه رخ بده باز همون حالت پيش مياد .!!!؟؟؟

اول فكر مي كردم نويز تو مدارم باعث هنگ ميكرو ميشه . ولي با تحقيق فراران مطمعا شدم عيب فقط از همين دستور لعنتيه :x . ميكرو من Amega 32 بود . بد نيست شما هم امتحان كنيد .

انگاري اين دستور با وقفه سازگاري نداره !؟ :!: :?:
سلام
من هم چنین مشکلی قبلا داشتم
انگار LCD گرافیکی خیلی حساسه واگر در زمان ارسال اطلاعات به LCD وقفه ای پیش بیاد LCD قاطی می کنه و چرت و پرت نشون میده .
فکر کنم چون زمان بین اطالاعات ارسالی عوض میشه این ایراد به وجود میاد .
حالا اگه سرعت میکرو رو ببری بالا و تو وقفه هم هیچ کاری نکنی و سریع برگرده اتفاقی نمی افتده . ( امتحان کردم )
یه راه بهتر اینه که قبل از دستورات LCDAT و SHOWPIC همه وقفه ها رو غیر فعال کنی و بعدش دوباره فعال کنی .من که همیشه چنین کاری می کنم .
تو برنامه زیر هم همین کار رو کردم
کنترل سرعت و نور فلاشر 8 کاناکه با LCD گرافیکی
و این هم فایلش
Download GLCD
ولی به نظر من مهمترین مشکل LCD گرافیکی اینه که اگه نمایش اطلاعات از سطر 128 بیستر بشه از وسط ( سطر 64 ) LCD ولی با یه خط پایینتر نمایش داده می شه .
هم عملی و هم تو PROTEUS امتحان کردم چنین مشکلی بود .
البته اینهایی که گفتم مربوط به LCD از نوع TS12864A-2 هستش و مدل های دیگه رو کار نکردم بدونم چطوریند .
مشکل از بسکام توی وقفه ها اگه متغیر ها ی موجود رو درست ذخیره نکنی یا stack دست کاری بشه این اتفاق می افته البته احتمال استفاده از متغیر هایی با طول بیشتر از یک بایت به صورت مشترک هم می تونه این مشکل رو پیش بیاره چون ممکنه مثلا در هنگام مقدار دهی به بایت دوم وقفه رخ بده فرض کنید متغییر مقدارش 225 (0x00FF) بوده حالا بشه 256 (0x0100) بایت اول که FF بوده باید بشه 0 و بایت دوم بشه 01 اگه وسطش وقفه بیاد و متغییر رو بخونه (0x0000) م یخونه
سلام
من یه پروژه ی دفترچه نقاشی از سایت avr64 دانلود کردم.
وقتی اجراش می کنم ال سی دی درست کار نمی کنه! یعنی یه وقتایی همش سفیده یا چند تا نقطه اش سیاه یا ...
البته برنامه ی این پروژه یه اشکال داره.یه فایل paint.bgf کم داره که اون هم میشه با خود بسکام درستش کرد
لطفا من رو راهنمایی کنید.
http://www.avr64.com/download.php?id=Paint