ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سنسور کنترل رطوبت و رطوبت سنج
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام دوستان خوبید خسته نباشید بابا دمتوون گرم خیلی توپید
میگم عزیزان سنسور رطوبت سنج دقیق برای مثل گلخانه ها سراغ دارید اگه دارید ممنون میشم که به هم معرفی اش کنید
مرسی
salam
anvaee sensore rotoobati vojud darad. man khodam dar in zamine kar kardam fekr nemikonam deqhatti behtar az sensor haye rotoobati khazeni niaz bashad.
inha ba deqhatte darsad javab midahand.
Ba kamale sepas
S.Mahdizadeh
salam khobi man harchi gahtam chizio peyda nakardam mishe linke mostaghim bedi
mam noonam
salam
HS1101
man bahash kar kardam kheily rond va rahate.vali mesle hamishe fekr konam faqhat to jomhurie tehran peida beshe.shoma sakene kojaee?

Ba kamale sepas
Doostdare shoma
S.Mahdizadeh
salam doste aziz man dar yazd zendegi mikonam
khili mamnoonam khili khili mano rahnamaii kardi faghat mamnoon misham ghimate in sensoro behem begi mer30
doste aziz man data shite in sensoro download kardam mamnoon misham ye tozihati ham raje be in sensor bedi va beoonam chetor mishe bedone stefae az mikro va avr az oon estefade kard
mer30
سلام دوستان لطف کنید فارسی را پاس بدارید تا همه بتونند راحت تر در فروم شرکت کنند آخه یه بی سواد مثل من که پینگیلیسی بلد نیست.
با تشکر فراوان
سلام
قيمتش 3000تومان بود.
من با يه 555 بستم.ان هم به صورت مولتي ويبراتور.آخه ديديد كه تابعش خيلي خطي نيست به همين خاطر به ميكرو نياز ميشه.
کسی با این سنسور رطوبتی کار کرده؟ اسمش رو که فروشنده گفت سنسور 1کیلو و تو اتاق تقریبا 500 اهم مقاومت داشت و با زیاد شدن رطوبت مقاومتش زیاد میشد(با بخار بازدم). قیمتش هم 400 تومن بود. ولی نه ازش شماره ای دارم نه دیتاشیتی. اگه کسی این سنسور رو میشناسه لطفا کمک کنه.
[تصویر:  6as41uu.jpg]
سلام

من هم يكي ازش دارم.هيچ شماره اي هم هيچ جا ازش نديدم و اين يك عيبه بزرگه چون اينگونه سنسور ها معمولا خطي نيستند.اينهم كه ساختار خيلي ساده اي نسبت به بقيه داره.فكر كنم اصولا براي مداراته on-offطراحي شده.اگر كه به ديتاشيت سنسوري كه در بالا بحث شده بود نگاه كنيد و تابع خروجي رو يه نگاه بندازيد متوجه همه چيز ميشويد.
ولي خب حتما يه اسم خاص يا شماره اي داره.اين اسم رو از كجا بايد آورد نميدونم.

با كمال سپاس
دوستدار شما
S.Mahdizadeh
سلام
به: sajjadea

سلام
دوست عزیز از این رطوبت سنجhs1101) میشه تو گلخونه هااستفاده کرد؟؟دنبال یه رطوبت سنج برای یه سیستم مکانیزه ی ابیاری تو گلخونه هستم
صفحه‌ها: 1 2 3