ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تریمر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
آقا سواد ناقص من این قدره که ترمیر خازن متغییره.
اینم میدونم که خازن 1فاراد قدر یه اتاقه.درسته؟ :cry:
اما تاحالابا این قطعه کارنکردم.توی یه مدار نوشته ترمیر 100k این یعنی چی؟k مقدار خطاشه؟100 چیشه؟
من این قطعه رو فقط توی یه سایت پیداکردم که نوشته بود 100k(یعنی یه همین چیزی هست) اماشهرخودمون نه.فقط یه تریمر پیداکردم که فروشنده گفت 0 تا 30.چیزه دیگه هم نمی دونست.
حالا دوتا سوال از دوستان دارم:
1-تریمر 100k چیه؟تریمر با k درصد خطا و 0 تا 100 ولت؟ :?:
2-چون کار مدار منبع تغذیه من 0 تا 30 ولته همین تریمر کافیه(مدار درست کار میکنه) یا کار مدار بهم میریزه یا که خود قطعه رو پیداکنیم (که باید سفارش بدم از تهران بیاد).[/b]
من تا اون جایی که می دونم تریمر رو با مقدار ظرفیت حداکثر (مثلا تریمر 50 پیکو فاراد)یا با مقادیر حداقل و حداکثر (مثلا تریمر 5 تا 30 پیکو فاراد) می شناسن . تا حالا ندیدم که ولتاژ برای یه تریمر لحاظ بشه . اون 100k هم به احتمال قوی تریمر 100pF منظورش بوده.
salam

age terimere100p gir nemiarid 2ta 50 ya 3 ta 30 ro movazi konid.

Ba kamale sepas
S.Mahdizadeh
توی مدار منبع تغذیه؟ تریمر ؟ مگر برای تنظیم صفز و قطب ها باشه که تنطیمش کار مشکلی می شه
100 همون 100pf منظورش بوده اگه گیر هم نیاری اتفاق خاصی نمی افته می تونی می تونی یه خازن معمولی 50p با یه تریمر 0 تا 50 موازی کنی می شه یه تریمر 50 تا 100 اگه درست تنظیم نشد خازن کنارش رو کم و زیاد کنی البته اگه راحی برای تنظیمش نداری من پیشنهاد می کنم یه خازن 50p به جای تریمر 100p قرار بدی
سلام
- خازن 1فاراد هم در ابعاد کوچک وجود دارد که استفاده های خاص و صنعتی داره
- اگر یک منبع تغذیه متغییر 1.5 تا 30 ولت و جریان 1 آمپر با مداری ساده که تنها با تغییر مقدار مقاومت به ولتاژ های مختلفی برسید نیاز دارید بد نیست از رگولاتور LM317 استفاده کنید. همه جا پیدا میشه.
باتشکر از همه دوستان :wink:
اما نگفتین k چیه؟همینطور تریمر0 تا 30 که فروشنده فروخت یعنی 0 تا 30 پیکوفاراده؟
اگه با راه حلی که آقا هادی گفتن بخوام این تریمر رو باهاش کار کنم باید خازن 70pf رو باهاش موازی کنم؟(اگه 70 باشه؟)
ha_60 نوشته است:توی مدار منبع تغذیه؟ تریمر ؟ مگر برای تنظیم صفز و قطب ها باشه که تنطیمش کار مشکلی می شه
100 همون 100pf منظورش بوده اگه گیر هم نیاری اتفاق خاصی نمی افته می تونی می تونی یه خازن معمولی 50p با یه تریمر 0 تا 50 موازی کنی می شه یه تریمر 50 تا 100 اگه درست تنظیم نشد خازن کنارش رو کم و زیاد کنی البته اگه راحی برای تنظیمش نداری من پیشنهاد می کنم یه خازن 50p به جای تریمر 100p قرار بدی
:P
آقاهادی تشکر جمله آخری خیلی راحتتر
اگر 50p بجاش بزارم دیگه نیازی به تریمر نیست؟
حالا چرا همون 100p نزارم؟چون کار این تریمر تنظیم ولتاژه خوب با 100 حداکثر ولتاژ رو میده درسته؟ :idea:
من نقشه رو ندیدم فکر نکنم برای صاف کردن خروجی باشه وگرنه یه خازن بزرگتر باید استفاده می کردی و نیاز به تنظیم هم نداشت
این برای جلوگیری از نوسانات و آور شوت هاست (مربوط می شه به کنترل) مثلا فرض کن داری 1 آمپر می کشی و یه دفه قطع می کنی ممکنه ولتاژ برای یه مدت کوتاه بره بالا که یه ایراد حساب می شه این خازن و مقاومت ها برای بهتر کردن این مشکلات (شما زیاد جدی نگیر :wink: )
ولی چرا 50 به جای 100 ؟
شما وقتی یه پتانسیومتر داری نمی دونی روچی تنظیم کنی رو چی می زاری؟ رو وسط؟ خوب می شه 50 دیگه به جای 100 :wink:
Pardazesh-Gar نوشته است:سلام
- خازن 1فاراد هم در ابعاد کوچک وجود دارد که استفاده های خاص و صنعتی داره
- اگر یک منبع تغذیه متغییر 1.5 تا 30 ولت و جریان 1 آمپر با مداری ساده که تنها با تغییر مقدار مقاومت به ولتاژ های مختلفی برسید نیاز دارید بد نیست از رگولاتور LM317 استفاده کنید. همه جا پیدا میشه.
درسته ولی تا حالا 20 تا از این منبع تغذیه درست کردم ولی مدار این ic کنترل جریان نداره.
ha_60 نوشته است:من نقشه رو ندیدم فکر نکنم برای صاف کردن خروجی باشه وگرنه یه خازن بزرگتر باید استفاده می کردی و نیاز به تنظیم هم نداشت
این برای جلوگیری از نوسانات و آور شوت هاست (مربوط می شه به کنترل) مثلا فرض کن داری 1 آمپر می کشی و یه دفه قطع می کنی ممکنه ولتاژ برای یه مدت کوتاه بره بالا که یه ایراد حساب می شه این خازن و مقاومت ها برای بهتر کردن این مشکلات (شما زیاد جدی نگیر :wink: )
ولی چرا 50 به جای 100 ؟
شما وقتی یه پتانسیومتر داری نمی دونی روچی تنظیم کنی رو چی می زاری؟ رو وسط؟ خوب می شه 50 دیگه به جای 100 :wink:
آقا کار این تریمر رو گرفتم :wink:
اما با 50 اونموقع ولتاژ خروجی هم نصف میشه دیگه که کار منو خراب میکنه درسته؟ :?:
لینک مدار سایت:
http://english.cxem.net/power/power1-8.gif
لینک مشخصات با توضیحات:
http://www.electrokit.blogfa.com/post-35.aspx
صفحه‌ها: 1 2 3 4