۲۰-دى-۱۳۸۶, ۱۰:۵۷:۴۳
۰۲-اسفند-۱۳۸۶, ۰۱:۳۶:۴۲
سلام
من الان stk500 رو روی برد برد بسته ام و به کامپیوتر متصل کرده ام ولی به هیچ عنوان AVRStudio نمی شناسدش.
حالا باید چه کار کنم ممنون میشوم اگر جوابم را یکی از دوستان بدهد
من الان stk500 رو روی برد برد بسته ام و به کامپیوتر متصل کرده ام ولی به هیچ عنوان AVRStudio نمی شناسدش.
حالا باید چه کار کنم ممنون میشوم اگر جوابم را یکی از دوستان بدهد
۰۲-اسفند-۱۳۸۶, ۰۹:۱۱:۳۶
stk500 رو از روی هر جا ساختی یه سری دستور العمل داره که باید مو به مو اجرا بشه و گرنه کار نمی کنه تمام کار هایی که گفته رو باید انجام بدی فرکانس کریستال هم باید دقیق باشه
۰۴-اسفند-۱۳۸۶, ۲۲:۳۱:۱۵
سلام
من طریقه ساخت پروگرمر جی تگ رو دارم و آن تا حدودی مانند stk500 میباشد ولی در ساخت این پروگرمر یک بار یک فایل هگز را در میکرو mega16 لود میکند و بعد به پورت سریال وصل میکند و فایل مربوطه با فرمت ebn. را در نرم افزار AVR Studio در پروگرمر لود میکند . به هر حال آیا این پروگرمر هم نیاز به این فایل هگز دارد یا نه ؟؟
اگر دارد آن را از کجا میتوان پیدا نمود ؟؟
در هنگام اتصال پروگرمر به کامپیوتر و اجرای برنامه AVR Studio پیغام زیر ظاهر میشود :
No supported board found
AVRprog version l ,4O
من طریقه ساخت پروگرمر جی تگ رو دارم و آن تا حدودی مانند stk500 میباشد ولی در ساخت این پروگرمر یک بار یک فایل هگز را در میکرو mega16 لود میکند و بعد به پورت سریال وصل میکند و فایل مربوطه با فرمت ebn. را در نرم افزار AVR Studio در پروگرمر لود میکند . به هر حال آیا این پروگرمر هم نیاز به این فایل هگز دارد یا نه ؟؟
اگر دارد آن را از کجا میتوان پیدا نمود ؟؟
در هنگام اتصال پروگرمر به کامپیوتر و اجرای برنامه AVR Studio پیغام زیر ظاهر میشود :
No supported board found
AVRprog version l ,4O
۰۵-اسفند-۱۳۸۶, ۲۰:۱۸:۱۲
سلام آقای HA_60
من خیلی تلاش کردم و کلیه دستورات را مو به مو اجرا کردم ولی جواب نگرفتم و پیغام (No supported board found
AVRprog version l ,4O) به من داده میشود.
می خواستم بپرسم که آیا شما این پروگرمر را ساخته اید یا نه و یا از دوستان دیگر آیا کسی این پروگرمر را ساخته است یا نه. اگر کسی راه حل راه اندازی این پروگرمر را دارد لطفا ارائه نماید.
ممنون
من خیلی تلاش کردم و کلیه دستورات را مو به مو اجرا کردم ولی جواب نگرفتم و پیغام (No supported board found
AVRprog version l ,4O) به من داده میشود.
می خواستم بپرسم که آیا شما این پروگرمر را ساخته اید یا نه و یا از دوستان دیگر آیا کسی این پروگرمر را ساخته است یا نه. اگر کسی راه حل راه اندازی این پروگرمر را دارد لطفا ارائه نماید.
ممنون
۰۶-اسفند-۱۳۸۶, ۰۸:۵۵:۰۴
من با jtag این مشکل رو داشتم اولین ایراد به خاطر فرکانس کریستال بود که دقیقا اونی که توی نقشه بود نبود دوم فکر کنم فیوز بیت ها بود که درست پروگرام نکردم توی jtag یه برنامه تقریبا الکی بود که فقط خودش رو به avrstudio معرفی می کرد بعد update که می کردی به آخرین نسخه update می شد این هم باید به همون روش باشه من اینو نساختم ولی jtag کار می کرد
۰۷-اسفند-۱۳۸۶, ۲۳:۵۵:۰۰
سلام
ممنون یعنی میتوان stk500 رو هم به این طریق شناساند ؟؟
ممنون یعنی میتوان stk500 رو هم به این طریق شناساند ؟؟
۰۸-اسفند-۱۳۸۶, ۰۹:۰۴:۱۲
آره فکر کنم بشه باید امتحان کنی من باهاش کار نکردم ولی stk500 فکر کنم update می شه
۰۸-اسفند-۱۳۸۶, ۱۵:۵۷:۵۳
سلام
من این راه را هم امتحان کردم ولی فلش 8535 برای این کار کم بود و به من پیغام کمبود فلش داد.
من باز دنبال راه حل آن میگردم , و امیدوارم که پیدا کنم . شما نیز اگر راه حلش را پیدا کردید لطفا به من بگویید.
خواهشمند است مدارهایی را که در سایت قرار میدهید حداقل یکبار خودتان تست نمایید و از صحت آنها اطمینان حاصل نمایید.
با تشکر
من این راه را هم امتحان کردم ولی فلش 8535 برای این کار کم بود و به من پیغام کمبود فلش داد.
من باز دنبال راه حل آن میگردم , و امیدوارم که پیدا کنم . شما نیز اگر راه حلش را پیدا کردید لطفا به من بگویید.
خواهشمند است مدارهایی را که در سایت قرار میدهید حداقل یکبار خودتان تست نمایید و از صحت آنها اطمینان حاصل نمایید.
با تشکر
۰۹-اسفند-۱۳۸۶, ۱۰:۴۲:۱۶
اگه اینو داری می گی http://www.iranled.com/article40.html این تست شده البته من خودم تستش نکردم ولی کسی که اینو فرستاده بودش ساخت و کار می کنه تو کدوم قسمت مشکل داری لینک سایت اصلی رو دیدی؟
۱۶-اسفند-۱۳۸۶, ۱۳:۱۶:۲۹
سلام
من لینک موجود در سایت رو کاملا دیدم. زبانش که انگلیسی نیست . لینک های سایت هم انگلیسی نیستند.من هنوز هم تلاش خودم را میکنم ولی مسلما یک فوت کوزه گری در این کار وجود دارد.
اگر راهی دارد ، طریقه راه اندازی این پروگرمر را از سازنده اش بپرسید .ممنون
من لینک موجود در سایت رو کاملا دیدم. زبانش که انگلیسی نیست . لینک های سایت هم انگلیسی نیستند.من هنوز هم تلاش خودم را میکنم ولی مسلما یک فوت کوزه گری در این کار وجود دارد.
اگر راهی دارد ، طریقه راه اندازی این پروگرمر را از سازنده اش بپرسید .ممنون