ببین معمولا وقتی همه چیز رو کامل دقت می کنی سعی می کنی هیچ چیز رو سرسری رد نکنی آخر کار باز هم مشکل پیش می یاد و معمولا مجبور می شی 2 یا 3 بار همه چیز با دقت 2 برابر از اول چک کنی
حالا شما از همون اول درست دقت نمی کنی و مثلا لینک انگلیسی پایین صفحه رو نمی بینی حتما چند جای دیگه هم اشتباه کردی
چند مورد رو گفته باید به ترتیب اجرا کنی شما مثلا می تونی بگی تو مورد 3 به بعد مشکل دارم
سلام
من یه پیشنهاد دارم.
شماهم این پروگرمر را با قطعات ساده روی برد برد تست کنید و جواب را به من بدهید.
ممنون
سلام
بالاخره فهمیدم که چه کار باید میکردم . یه فایل هگز گیر آوردم که برای یک پروگرمر سریال بود و برای معرفی tiny2313 به کار میرفت . اونو توی mega8535 ریختم و در AVRStudio فایل ebn رو در 8535 ریختم.
حالا پایه های میکرو رو چگونه باید به این پروگرمر وصل کنم ؟؟
ممنون
سلام
من موفق شدم که به پروگرمر متصل بشوم ولی موقع لود فایل stk500 در 8535 به من ارور زیر را میدهد :
برای حل این مشکل باید چه کار کنم ؟؟
این نرم افزار(avrprog) نه میتواند 8535 را پاک کند و نه پروگرم .
این ای سی را نتونسته بروگرام کنه یه جای کار مشکل داری یه کی از کار هایی که گفته رو جا انداختی
سلام
من تمام تلاشم را کردم ولی باز همان جواب را میگرفتم.
شما لطفا زحمت بکشید و یک بار خودتان این نقشه را تست کنید.
من خیلی وقت دیگه کار الکترونیک نمی کنم تمام این برد ها ور هم اگه بخوام تست کنم دیکه به هیچ کاری نمی رسم
همین جوری کلی از کار ها عقب افتاده
فکر کنم خودت با ید زحمتش رو بکشی :wink:
سلام .
ببخشید سوالی داشتم .
من با AVRstudio این فایل stk500.ebn رو ریختم روی Mega8535 و مشکلی نداشت ( از قسمت AVRprog )
اما وقتی مدار HVrog رو می بندم
(
http://www.der-hammer.info/index.htm) فقط می تونم مگا 8 رو پروگرام و پاک کنم ( در حالت مد HVPP ) ولی مگا 16 و 32 رو نمی تونه ....