ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سوال در مورد پروگرامر STK500
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6
سلام:
در مورد پروگرمر STK500 که توی بخش پروگرمر ها قرار دادین یه سوال دارم و اینه که ما میتونیم کد HEXرو توی نر افزار های پروگرمر باز کنیم وIC رو پروگرم کنیم اما در مورد کد EBN که با نام stk500.ebnتوی اون فایلزیپ پروگرمر STK500هست چی؟ باید با چی و چه جوریتوی میکرو پروگرمش کنیم؟ ممنون میشم.
شما با هرچی پروگرام می کنی معمولا bin ها رو هم می گیره اگه اون پروگرامر bin قبول نمی کنه از یکی دیگه استفاده کن
چه پروگرمرهایی این قابلیت رو دارن؟ اگر توی سایت هست ممنون میشم معرفی کنید.
ضمن اینکه پسوند فایل ebn هستش نه bin. ممنون.
هان اینو می گی این کد شدست فقط هم با Avrstdio کار می کنه
شما فقط به همین روشی که گفته می تونی پروگرامش کنی در واقع برد رو upgrade می کنی
کد:
1. Connect the ISP programming adapter with your computer and the ISP port on the HVProg board
2. Mount the 'Selfprogramming' jumper to pin 1,2
3. Connect the power supply (Basic: only 5V supply needed. Advanced: Regular supply)
4. Start AvrProg (AvrStudio: Tools/AvrProg)
5. Select 'stk500.ebn' and set the appropriate fuses (ext. high frequency crystal, only for Mega8535)
6. Flash the firmware
7. Disconnect power supply and then the programming adapter
8. Mount the 'Selfprogramming' jumper back to pin 2,3 (default)
سلام

من یک سوال راجع به چگونگی تغییر فیوزبیت ها با پروگرامر STK500 ؟

ممنونم
تو نرم افزار ش یه صفحه دیگه داره کل فیوز بیت ها توش هست
ببخشید آقا هادی ...

من یادم رفت بگم که با بسکام کار می کنم و پروگرامر من از طریق USB کار میکنه و به عنوان STK500 Extended شناخته شده .

من توی نرم افزار AVR Studio مشکلی ندارم راحت می تونم فیوزبیت ها رو تغییر بدم اما توی این محیط نمی تونم زبون بیسیک بنویسم .

ممنونم
به زبون بیسیک که نمی تونی بنویسی باید توی پروگرامرت تعریف کنی
توی بسکام هم باید قسمت پروگرامرش باشه
آقا هادی خیلی ممنونم

آخه تو محیط بسکام وقتی میرم تو محیط پروگرامر برای اینکه فیوز بیت ها رو تغییر بدم باید براش به صورت کد خودم بنویسم اما من نمی دونم چجوری و به چه فرمتی براش بنویسم
عکس صفحه ی پروگرامر STK500 را اینجا گذاشتم :
http://etrmodern.persiangig.ir/image/stk...bascom.JPG

مثلاً برای تغیییر فیوز بیت کریستال داخلی به 8 مگاهرتز چی باید بنویسم و کجا ؟[/url]
این بایت کامل رو می خواد شما باید توی pdf خود ای سی جای فیوز بیت ها رو تو بایتشون ببینی کجاست
می تونی اول اون بایت رو از میکرو بخونی که اشتبا نکنی چون هر دفه 8 تا فیوز بیت با هم تغییر می کنن بقیه رو بهم نریزی من پیش نهاد می کنم با یه نرم افزار دیگه که مثل آدم باشه :wink: اول فیوز بیت ها رو تغییر بده بعد با این read کن می فمی باید چی می نوشتی :wink:
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6