سلام خوبید چه خبرا
ممنون میشم یه کمکی به من بکنید
من یه مداری میخوام که مثلا از یه عددی قابل انتخاب به صورت معکوس به صورت ثانیه ای شروع به شمارش کند وقتی که صفر شده یه رله رو وصل کنه دوباره معکوس بشماره همون عدد رو و دوباره صفر که شد رله رو قطع کنه
در ضمن میخوام این مدار دارای نمایشگر باشه البته از نوع سون سگمنت و دو میکرو سوییچ برای تنظیم مفدار شمارش
مرسی
دوست عزیز سلام خوبی
دوست عزیز من خیلی توی نت دنبال ایم ندار گشتم ولی اینطور چیزی را پیدا نکردم
در ضمن کار من که طراحی نیست من یه مختصر از الکترونیک میدونم گفتم اینجا مطرح کنم شاید که پیدا بشه اینم که.....
دستتون درد نکنه مرسی
یعنی هیچکی نیست یه کمک به من بکنه :(
نوع سوال شما یک درخواست تجاری در قالب دوستانه است. باید بدونی همه ی ما دوست داریم به هم دیگه کمک کنیم بعضی وقت ها از هم جلو میزنیم.
قبول نداری؟ :roll:
طراحی هر مداری زمان می بره. مداری که شما تعریف کردید تقریبا یک مدار دیجیتالی با حجم متوسط(تازه اگر شمارنده دو رقمی باشد) اگر کسی پیدا بشه مدارت رو طراحی کنه بدانید لطف بزرگی کرده. اگر از میکروکنترولر یا FPGA استفاده شود کار آسان می شود اما گفتی از الکترونیک زیاد نمی دونی. پس این روش هم بی اثر.
سلام دوست عزیز میکرو رو که بیخیال چون اصلا ازش نمیدونم
اما الکترونیک اینم دیجیتال
خوب یه راهنمایی کچولو بکن باقیشو خودم انجام میدم
من بلدم با ای سی 555 یه تایمر بسازم که بتونم با ولوم کنترلش کنم اما حالا یه چیزی رو میخوام که هم تنظیمش به صورت دیجیتالی باشه
و هم این که نمایشگر داشته باشه
حالا اگه اینم نیست یا طراحی میخواد بیخیال اگه یهدونه هست که با avr هست برنامه شو یکی زحمت کشیده و میشه در حجم کوچیک اجراش کرد ممنون میشم
مرسی
:oops:
شما یکم الکترونیک بلد باشی می تونی یه کاری بکنی
این ای سی ها رو ببین
4510 کانتر
4511 نمایشگر
کاتالوگ هاشو می توین تو سایت alldatasheet.com پیدا کنی
دستتون درد نکنه دوست عزیز خیلی خیلی ممنونم
میگم حالا یه راهنمایی دیگه برای تنظیم زمانش چیکار کنم
ممنون میشم
ببخشید یه ذره پرو هستما اما باور کنید بهش نیاز دارم
در ضمن میخوام بدونم lcd رنگی رو از کجا میتونم گیر بیارم
ممنون میشم :oops:
سلام
شما اول مطمئن بشيد كه ميتونيد باهاش كار كنيد بعد بريد سراغ خريد.اگه هم كه بلديد واقعا ايول داره و به ما هم ياد بديد.LCDفروشي هم تو كوچه ي كناري امجد ته كوچه روبروي جهان كيت هست كه فكر نكنم رودست داشته باشه.
با كمال سپاس
S.Mahdizadeh
دست مریضا
میگم من lcd رنگی میخواما