ايران ويج

نسخه‌ی کامل: كمك براي فايل ايجاد صدا
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
مي خواستم يه مدار با avr درست كنم كه صداي ضبط شده ي قرار داده شده در داخل خودش طبق يك برنامه شرطي اجرا كنه ...

از اين رو مي خواستم كمكم كنيد و كد خواندن wav رو و همين طور نحوه استفاده از ان را در سايت قرار دهيد .. در همين تاپيك :oops:

در ضمن چندتا مدار ديده بودم كه يكشون با hm2007 و ديگري با isd25120 بود اولي كارش صداي ضبط شده و ديگري براي ضبط صدا بود.... 8O

به شخصه به سختي دنبال ديتاشيت hm2007 بودم كه پيدا نكردم :roll:

و همين طور مي خواستم isd25120 رو به avr وصل كنم تقريبا مي دونم ولي كامل نمي دونم .. لطفا كمك كنيد :oops:

همين خواسته در مورد hm2007 دارم كه مي خوام به avr وصل كنم ...

در ضمن مي توانيد كمكي در مورد ضبط صدا در avr كنيد مثل ضبط صوت...

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

به شخصه منتظر پاسختان هستم اگه همه را جواب نديد مشكل نداره همون 3 تاي اول هم بدردم مي خورد ... :oops:
HM2007 برای ضبط صدا نیست بلکه برای بازشناسی گفتار(Speech Recognition) هست ( 40 تا عبارت رو تو حافظه اون می ذاری(ضبط میکنی)، بعد با گفتن هر عبارت آی سی اون عبارت رو تشخیص میده و در خروجی کد مورد نظر (1 تا40) رو ارائه میده). دیتاشیتش هم هست:
http://www.datasheetcatalog.com/datashee...2007.shtml
تو سایت atmel یه بار AVR335 رو جست وجو کن . AVR335یه پروژه برای ضبط صدا با AVR بر روی فلش مموری ها ست و همچنین پخش صدا بدون D/A که با PWM انجامش داده که در نوع خودش خیلی جالبه.
استفاده از سری isd رو برای فقط ضبط 1 یا 2 دقیقه ای خوبه .
براي كمكتان متشكرم ولي ...

لازم سئوالم را واضح تر بگم.. :oops:

من نياز دارم به كد پخش صداي ذخيره شده در avr اگه اين را نداريد

پس طريقه ي آدرس دهي به isd25 را دارم تا با آدرسي مخصوص صداي ظبط شده را پخش كند

و به hm2007 نياز دارم تا با شنيدن صداي خاص عملي خاص انجام دهد البته به كمك avr از اين رو طريقه ي وصل شدنش را به ميكرو مي خاهم ... :oops:

در داخل ديتا شيت هردو مداري از طرز كار كردنشان است ولي من مي خوام به ميكرو وصلشان كنم.... :oops:

كمك كنيد Amaze
فقط يه چيزي رو فراموش كردم ..
به شخصه معتقدم كه خيلي شوتم ... از اينرو ... تازه فهميدم كه نمي دونم آدرس دهي چيه از اين رو خواهشن طريقه ي ادرس دهي را اگر شرح دهيد ................
......................Amaze

در ان زمان ما روشن مي شويم .. look like .. لامپ مهتاب 8)
http://www.atmel.com/dyn/resources/prod_...oc1456.pdf
آدرس دهی یعنی مشخص کردن محلی که باید خوانده شود شما برای خوندن یه چیزی باید آدرسش رو داشته باشی
خيلي متشكر ولي اين همان لينكي كه آقا ميثم گفته بودند است..... :roll:

ما كه اخر جواب سئوال مان را نگرفتيم ....

:cry:

اين يه لينك به يه ic جديده كه از قابليت spi استفاده مي كند ...

http://www.winbond-usa.com/products/isd_...D1700h.pdf

لطفا مثلا با يه مثال برنامه اي بنويسيد كه از يه ادرس مخصوصي كه خودش در آن ضبط كرده يه صدايي پخش كند ... تا ببينم كه اين آدرسي كه ميگن طرز نوشتنش چه جوريه يه چيزاي مي دانم كه ادرس x y دارد ... تو ديتا شيت اينم x y هست آيا اين همان آدرس ظبط شدن صدا هاست ....

در ضمن تو لينك avr كه مشخص كردين نياز به برنامه نويسي نداره ؟؟؟؟؟ :oops:
كجايند متفكران سوار بر كشتي avr كه در همه جا و هرجا ما را در طوفان هاي سخت ما را به مقصد نهايي مرسانند... :o

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
با سلام دوست عزیز
جواب سوالت به طور کامل به همراه مدار و برنامه Avr تو این سایت هست بری حتما جواب میگیری
تو این سایت به کمک avr و ای سی isd25120 به راحتی میتونی صدا را ضبط و پخش کنی
خوراک خودت هست
http://www.yazdkit.com/article7.html
البته مقاله در 3 قسمت هست که در اخر هرکدوم لینک مقاله بعدی را نوشته
سلام

این که کاری نداره
اول یه مبدا دیجیتال به آنالوگ 8 بیتی می ذاری
بعد فایل صوتی مورد نظرت رو به فایل ویو بت مشخصات زیر تبدیل می کنید
PCM , mono, 8000 Bitrate , 8Bit
بعد فایل مورد نظر رو با نرم افزار HEX EDITOR باز میکنی بعدش دنبال این رشته از اعداد میگردید:
44 41 54 41
بعد از پیدا کردن این رشته همه داده های بعد از این رشته رو توی یه فایل جدید کپی کنید
حالا فیل جدید داده های صوتی شما می باشد یعد از ذخیره این فایل ها توی فلش و یا حافظه جانبی داده ها رو یا سرعت 8000 داده در ثانیه به مبدلتون می فرستید
من خودم این کارو کردم جواب هم گرفتم! Biggrin
ممنون agape جان جالب بود :wink:
صفحه‌ها: 1 2