۱۸-شهریور-۱۳۸۶, ۱۳:۴۴:۴۴
صفحهها: 1 2
۱۸-شهریور-۱۳۸۶, ۱۹:۵۹:۲۴
اگه منبع دوبل باشه که منفی ولتاژ منفی (کمتر از زمین) gnd صفر ولت و + هم ولتاژ مثبت
ولی تو این مدار های که فقط ولتاژ مثبت دارند منفی همون زمینه و gnd (وسطی) به بدنه وصل شده (به درد نمی خوره)
ولی تو این مدار های که فقط ولتاژ مثبت دارند منفی همون زمینه و gnd (وسطی) به بدنه وصل شده (به درد نمی خوره)
۱۸-شهریور-۱۳۸۶, ۲۱:۲۱:۴۹
ha_60 نوشته است:اگه منبع دوبل باشه که منفی ولتاژ منفی (کمتر از زمین) gnd صفر ولت و + هم ولتاژ مثبتبه بدنه وصله؟! :!:
پس چطورای ازش استفاده میشه برای کار های موبایل؟این پایه رو پایه نوع باتری موبایل(bt) وصل میکنن اگه هم یه منبعی اینو نداشته باشه اون پایه رو مستقیم به منفی یا بایه مقاومت به زمین وصل میکنن.اگه این پایه باتری موبایل به این روشهاوصل نشه اصلا گوشی روشن نمیشه.البته خودتون واردین :wink:
اگه اینطور باشه gnd به جای وصل نیست که!پس چه جوریه؟ :?:
۲۱-شهریور-۱۳۸۶, ۱۱:۰۰:۲۲
گفتم مهم نیست ربطی هم به موبایل نداره
باتری های موبایل یه ایه وسط دارن ولی یه ntc هست که برای اندازه گیری دمای باتری در موقع شارژ استفاده می شه
باتری های موبایل یه ایه وسط دارن ولی یه ntc هست که برای اندازه گیری دمای باتری در موقع شارژ استفاده می شه
۲۲-شهریور-۱۳۸۶, ۰۳:۱۵:۳۶
ha_60 نوشته است:گفتم مهم نیست ربطی هم به موبایل ندارهاول که همیشه حق باشماست :wink:
دوم البته اون نوع باتری های موبایلی که فرمودید(دارای پایه دما)توی گوشی های جدید هستن.که علاوه بر اون یه پایه دیگه هم هست که نوع باتری رو به گوشی میگه که منظورم این پایه است که اگه باشرایط بالا وصل نشه گوشی روشن نمیشه.
سوالم اینکه باشرایطی که گفتین پس این پایه به جایی وصل نمیشه؟ :?:
۲۲-شهریور-۱۳۸۶, ۰۹:۰۳:۲۱
نه به جایی وصل نمی شه
۲۲-شهریور-۱۳۸۶, ۱۶:۳۳:۰۳
ha_60 نوشته است:نه به جایی وصل نمی شهپس چه جوره که گوشی روشن میشه؟ :?:
۲۳-شهریور-۱۳۸۶, ۱۲:۴۲:۱۶
در مورد منبع تغذیه تا اونجا که من می دونم به جایی وصل نمی شه
اما باتری ها ی موبایل این هایی که من دیدم (سونی اریکسون و نوکیا ) 3 تا پایه بیشتر ندارن یکی منفی یکی مثبت و یکی هم دما که یه ntc هست که به زمین وصل شده bt هم که شما می گی شاید مخفف battery temperature باشه
اما باتری ها ی موبایل این هایی که من دیدم (سونی اریکسون و نوکیا ) 3 تا پایه بیشتر ندارن یکی منفی یکی مثبت و یکی هم دما که یه ntc هست که به زمین وصل شده bt هم که شما می گی شاید مخفف battery temperature باشه
۲۳-شهریور-۱۳۸۶, ۱۳:۱۸:۰۸
ha_60 نوشته است:در مورد منبع تغذیه تا اونجا که من می دونم به جایی وصل نمی شهآقا : bt=battery type
حالا که شما میگین اون سیم به جایی وصل نیست پس نیست دیگه. اما باید در مورد علت روشن شدن گوشی تحقیق کنم. :(
۱۳-مهر-۱۳۸۶, ۱۹:۰۱:۵۶
آقا هادی کاملا حق باشماست.
امروز منبع تغذیه رو گرفتم کاملا همون چیزی رو دیدم که شماگفتید.درضمن بازم هم اشتباه ازطرف منه - همونطورکه گفتم برای روشن شدن گوشی های قدیمی باید یه پایه بنام type رو به منفی وصل کنیم(ازطرفی چون مابامنبع تغذیه های حاضری کار نکردیم) وقتی این پایه رو به gnd منبع وصل کردیم گوشی روشن نشد حتی وقتی با پایه مثبت گرفتیم اصلا ولتاژی نبود یعنی همونطور که شما گفتید بجایی وصل نیست.
الحق و بدون شک شما استاد الکترونیک هستید.
اما یه سوال بااین اوصاف کاربرد این پایه چیه؟چرا روی همه منبع تغذیه ها هست؟
امروز منبع تغذیه رو گرفتم کاملا همون چیزی رو دیدم که شماگفتید.درضمن بازم هم اشتباه ازطرف منه - همونطورکه گفتم برای روشن شدن گوشی های قدیمی باید یه پایه بنام type رو به منفی وصل کنیم(ازطرفی چون مابامنبع تغذیه های حاضری کار نکردیم) وقتی این پایه رو به gnd منبع وصل کردیم گوشی روشن نشد حتی وقتی با پایه مثبت گرفتیم اصلا ولتاژی نبود یعنی همونطور که شما گفتید بجایی وصل نیست.
الحق و بدون شک شما استاد الکترونیک هستید.
اما یه سوال بااین اوصاف کاربرد این پایه چیه؟چرا روی همه منبع تغذیه ها هست؟
۱۴-مهر-۱۳۸۶, ۰۹:۰۳:۱۸
شما لطف داری
اصولا این پایه باید بدنه باشه و از پشت هم با یه سیم ارت دار به زمین وصل بشه تا اگه توی مداری نیاز به اتصال زمین داشتی به درد بخوره ولی فکر نکنم زیاد کارایی داشته باشه
اصولا این پایه باید بدنه باشه و از پشت هم با یه سیم ارت دار به زمین وصل بشه تا اگه توی مداری نیاز به اتصال زمین داشتی به درد بخوره ولی فکر نکنم زیاد کارایی داشته باشه
صفحهها: 1 2