سلام
من یه مدار راه اندازی سنسور pir دارم که هرچی روی برد پیاده می کنم جواب نمیده
:x
نمونه این مدار توی خیلی از سایتها هست مثل ir-micro اگه کسی در این مورد تجربه داره لطفا منو راهنمایی کنه
mer30 :wink:
به نام خدا
سلام
من يه ماجول PIR دارم با تاخير 10حدودا ثانيه. چه طور ميتونم ميزان تاخير رو به حدافل برسونم؟
با تشكر
تأخیر تو مدارها معمولاً با آی سی های تایمر هستن و خود این آی سی ها هم با ظرفیت یک خازن تنظیم میشن. گه بتونید نقشه مدارشو اینجا بذارید هم یه جوابی میشه برای جناب akiko و هم بهتر میشه روش بحث کرد.
می خواستم ببینم میشه برد فاصله ای pirرا تغییر داد
شاید با تقویت کمتر بشه
چرا از سنسورهای با برد مطلوب استفاده نمیکنید؟
آخه این سنسور و برای تشخیص انسان احتیاج دارم بعد یک سوال دیگه این سنسورها فقط به انسان در حال حرکت واکنش نشون میدن؟
اگربخواهیدخودتان درست کنیدکه کمی مشکل است اما راه ساده وصددرصدعملی هم وجوددارد:
شما می توانید ازچشمی های الکترونیکی که درسیستم های دزدگیر وصل می کنند به تنهایی (یعنی فقط چشمی) استفاده کنید.
حساسیتش هم توسط پتانسیومتری که داخلش وجوددارد تنظیم می شود.
به انسان وحیوانات حساس است.
شما بایدازسه خروجی آن استفاده کنید:
1و2- تغذیه مثبت ومنفی رابه باطری یاآداپتوروصل کنید(معمولا با12ولتDC کارمی کنند).
3- یکی ازپایه های آن خروجی است که مثلا وقتی سنسورفعال می شود به خروجی منفی می دهد که شما می توانید آن منفی رابه یک سربوبین رله وصل کنید وبه سردیگربوبین رله هم تغذیه مثبت بطورمستقیم وصل نمایید وبعد ازرله هم هرچیزی دلتان خواست مثل آژیر و... وصل نمایید.
این چشمی ها به تنهایی از10هزارتومان هست تابالای 20هزارتومان.
درشکل زیر نمونه ای ازاین چشمی ها راقرارمی دهم:
سلاااااااااااااااااااام
میخواستم ببینم میشه کاری کرد که سنسور pir فقط به انسان حساس باشه و اینکه حیوان را سنس نکنه؟