ايران ويج

نسخه‌ی کامل: كنترل جريان
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
با سلام
ميخواستم بدونم آيا ميشه با قطع و وصل كردن يه جريان كم يه جريان بزرگتر رو راه انداخت؟
مثلا با يه جريان 5 ولت يه جريان 12 يا 30 وات رو قطع و وصل كرد؟
سلام
2 راه اصلی وجود دارد
به ترتیب از آسان تر تا آسان
1- استفاده از رله. از یک بوبین تشکیل شده که با ولتاژی کم خاصیت مغناطیس پیدا میکنه و صفحه ای از جنس آهن را جابجا میکند این حرکت مکانیکی برای قطع وصل کردن یک کلید به کار برده میشه.
2- استفاده از نیمه هادی ها. ترانزیستورها و ترایاک و ...
ترانزیستور هم این کارو می کنه شما چند تا چیز رو باید بدونی
5 ولت جریان نیست ولتاژ
20 وات هم توانه باز جریان نیست
ببخشيد. اون وات اشتباه چاپي بود. منظور ولت بود. جريان رو هم ببخشيد شما ولتاژ ببينيد(اين يكيو ميدونستم يكي ميگه)
اگه ميشه در مورد راه ترانزيستوريش بيشتر توضيح بديد.
باید حدود جریان ورودی خروجی رو بگی با ولتاژ هاش تا بگم کدوم روش بهتره
ترانزیستور جریان ورودی به بیس رو بتا (مثلا 100) برابر می کنه و از کلکتور به امیتر عبور می ده البته قبلش بلید درست بایاس شده باشه (یکمی دردسر داره) ولی به درد جریان های در حد میلی آمپر می خوره که بخواد به چند 100 میلی آمپر تبدیل بشه
البته به شمل های مختلفی هم می شه بستش مسل کلکتور مشترک یا امیتر مشترک
فكر نكنم زياد جريان بخواد.
با يه جرياني از يه كابل USB ميخوام يكي دو تا موتور كوچولوهاي 10 يا 12 ولتي رو كنترل كنم.
سلام

اين كاملا بستگي به موتور ها داره.ولتاژ USBهم 5 ولته نه 12 ولت.در ضمن فقط اگه تجربه داريد با برق كامپيوتر ور بريد.

با كمال سپاس
S.Mahdizadeh
من هم پیشنهاد نمی کنم از برق کامپیوتر استفاده کنی اگه اشتباه کنی مادر برد رو خراب میکنی
usb حداکثر 0.5آمپر می ده
خب اينا رو ميدونم. منم نميخوام از برق كامپيوتر استفاده كنم.
ميخوام با خروجي مثلا يه ميكروكنترلر يه موتورو روشن خاموش كنم.ولتاژ اون كه 5 ولته نه؟
سلام

من بازم فكر ميكنم صلاح نيست كه يك موتور رو كه بار القايي محسوب ميشه از USBتغذيه كنيد.

با كمال سپاس
S.Mahdizadeh
برای راه اندازی موتور شما نیاز به درایور داری حتی اگه 5 ولت باشه نمی تونی از خروجی میکرو استفاده کنی چون به جریان بالایی نیا داره و همون طور که اقای مهدی زاده گفت بار القایی حساب میشه
صفحه‌ها: 1 2