ايران ويج

نسخه‌ی کامل: كمك در مورد پتانسيومتر ديجيتال
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام من يه كمك مي خواستم در مورد پتانسيومتر ديجيتال
يه پتانسيومتر ديجيتال مي خوام كه حد اقل 50 يا بيشتر استپ داشته باشه و بين 5 كيلو تا 100 كيلو مقاومتش باشه و توسط كليدهاي up , down كنترل بشه و مهمتر اينكه توي بازار اصفهان پيداش كنم
و يا اينكه اگه به صورت سريال برنامه ريزي مي شه اگه كسي مي تونه يه كم در مورد برنامه ريزيشون توسط ميكروكنترلر و به زبون اسمبلي برام توضيح بده
:?: ممنون ميشم اگه در اين مورد كمكم كنيد
باتشكر از همه
سلام

اي سي هاي مخصوص داره.مثلاPT2253كه تو مجله الكترونيك شماره 4 معرفي شد.
راجع به سريال هم بايد بگم شما بايد با رجيستر ها و ثبات هاي تنظيمي كار كنيد و ديتاشيت بخونيد يا از رو كتاب كار كنيد.

با كمال سپاس
S.Mahdizadeh
شما اگه یه خروجی ولتاژ داشته باشی با یه مبدل ولتاژ به مقاومت می تونی این کارو بکنی برای این مبدل هم می تونی از ترانزیستور های fet استفاده کنی البته آی سی کار رو خیلی راحت می کنه
ممنونم از جوابتون ولي اين اي سي که معرفي کردين يه ولوم ديجيتاله و فقط 13 استپ داره و همجنين جريان خيلي کمي رو ميتونه متحمل بشه من ميخوام ورودي يه op amp را از 0 تا 12 ولت با يه پتانسيومتر ديجيتال کنترل کنم و استپ هاش رو از 0 تا بالاي 50 استپ روي ال سي دي يا سون سگمنت نمايش بدم همچنين يه جريان کمي ازش عبور ميکنه در حد 3 ميلي آمپر
استفاده از دو 4066 یا 74HC4066 و 6 مقاومت با مقادیر R ,2R,4R,8R,16R,32R که R=100/64 چطوره ؟ میتونیم با این کار 64 استپ داشته باشیم.
ممنونم ولی 4066 خودش مقاومت حالت بسته اش 120 اهم هست که خیلی تو کار مشکل میندازه و بازم اینکه هر 4066 چهار تا کلید هست که نمیشه و در کل مسشه 8 تا و نمیشه سری و موازی کرد
از اونجایی که 100K/64 میشه 1562 و 120*6 برابر 720 بنابراین اشکال نداره در ضمن با 6 تا سویچ از دوتا آیسی 74hc4066 مطابق با نقشه زیر میشه 64 تا رنج مقومتی داشت

[تصویر:  4lh5uty.gif]
از شما ممنونم که راهنماییم کردی با این مدار کارم حل میشه
من فکر میکردم باید با هر سوییچ چند تا مقاومت رو موازی کرد تا در نهایت یه رنجی بده مداری که فرستادی خیلی کمکم کرد ازت ممنونم
:P