ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تقویت جریان
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
چطورمیشود جریان 2ma را به ا آمپر با ترانزیستور تبدیل کرد
سلام

شما ميتونيد از يك ترانزيستور با ظريب تقويت جريان 500 استفاده كنيد.فقط باياس كردنش خيلي مهمه.

با كمال سپاس
S.Mahdizadeh
خواهش می کنم اگر ممکن هست یک ترانزیستور معرفی کنید و خودتان طرز بایاس آن را بدهید با نقشه و این را بگم که من هیچ ولتاژی از جای دیگر نمیگیرم خواهش می کنم سریع باشید نیاز دارم
سلام

پارامتر هاي طراحي خيلي مهمند.شما بايد دقيقا بگيد چه كار ميخواهيد انجام دهيد بعد
هم سواد هركي رسيد براتوون باياسش كنه.بايد مو به مو همه چي معلووم باشه.

با كمال سپاس
S.Mahdizadeh
اولا یک جا بپرس
دوما باید بدونی که ترانزیستور جا دو نمی کنه نمی شه ۲ میلی آمپر رو به ۱ آمپر رسوند فقط می شه با ۲ میلی آمپر یک آمپر رو کنترل کرد مثل یه شیر که جلوی اون یک آمپر رو بگیره یا ازاد کنه
برای بایاس کردن هم باید ببینی به صورت صفر و یک می خوای (قطع و وصل ) یا تقویت خطی مثلا اگه ۲ میلی آمپر ۱ امپر می ده ۱ میلی آمپر ۵۰۰ میلی آمپر بده؟
شما دنبال common colector بگرد
لطفا اگر چیزی را نمی دانید نگویید چون منچند وقت پیش رفتم جای مهندس سهرابیان و ایشون گفتن ترانزیستور من تواند 3 میلی آمپر را تقویت کن
اگر کسی نقشه دارد برای منبگذارد خواهش می کنم
3 میلی آمپر رو می شه تقویت کرد ولی نه اینکه فکر کنی 3 میلی آمپر می دی 1 آمپر می گیری 3 میلی آمپر می دی یه منبع ولتاژ هم می دی ترانزیستور یه خروجی یک آمپری بهت می ده
2 روش هم می تونی کنترل کنی یکی اینکه تو یه عدد ضرب بشه یکی هم اینکه یک آمپر رو فقط قطع و وصل کنی دقیقا کدومش رو می خوای
بری نقشه هم این کلمات رو تیو گوگل سرچ کن
common collector schematic