ha_60 نوشته است:=+ می دونی چیه؟
این سه خط یه کارو می کنن او دوتا هم اولی OR و دومی AND و خود متغیر رو با طرف دوم OR می کنه و نتیجه رو داخل خودش می ریزه
ببخشید یعنی به طور مثال عبارت A|=B یعنی A با B اور بشه و نتیجه هم تو A ذخیره بشه
قبول
عبارت داخل پرانتز یعنی چی؟
چرا تو تعریف ماکرو از پرانتز استفاده می شه ماکرو نه تابع است ونه ورودی و خروجی داره برای چی از پرانتز استفاده کرده
پرانتز برای تعریف اولویت اگه پرانتز استفاده نکنی اولویت عملگر ه ابه صورت پیش فرض خواهد بود
اون پرانتز هم n بار شیفت م یده یک رو مثلا اگه دو بهش دبی خروجی تو مد باینری به صورت
00000100
خواهد بود
ha_60 نوشته است:پرانتز برای تعریف اولویت اگه پرانتز استفاده نکنی اولویت عملگر ه ابه صورت پیش فرض خواهد بود
اون پرانتز هم n بار شیفت م یده یک رو مثلا اگه دو بهش دبی خروجی تو مد باینری به صورت
00000100
خواهد بود
سلام خسته نباشید
آقا می تونید یه لطف به من بکنید و یه مثال بزنید تا متوجه بشم من نه تنها متوجه نشدم بلکه بدتر گیج شدم (البته از این بشتر)باتشکر فراوان
برای پرانتز اینو ببین
جواب بالا چی می شه ؟ صفر ؟ نه می شه -20
اول داخل پرانتز حساب می شه بعد ضرب ها بعد هم جمع ها
جواب می شه 0x10 یا همون 10(hex) یعنی یک 4 بار به سمت راست شیفت پیدا کنه
سلام به همگی،من چند وقتی میشه که ماژول های rfm01,02 رو خریدم ولی هرچی تلاش می کنم نمی گیرم چطوری باید رجیستر های این ماژول رو برنامه ریزی کرد،برنامه ای هم که خود سایت سازنده hoperf گذاشته خیلی طولانی و مبهم هست اگه کسی میدونه کمک کنه لطفا...