ايران ويج

نسخه‌ی کامل: شناسایی قطعه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
با سلام...
دوستان اگه لطف کنید اون قطعاتی که تو این عکس دورشون خط کشیدم را به من بگید چیه ممنون میشم:
http://upload.imgspot.com/u/07/270/04/Cf.gif

دوما اینکه از مکس 233 یا 232 فقط برای اینکه پروگرامر سریال بسازیم اسفاده می شه و اینکه ایا باید پروگرم بشه؟
سوما این که این شیفت رجیستر ها و لچ ها را ایا باید پروگرم کرد ؟

.... ممنون ....
:?:
من که نفهمیدم ولی بگو مدار اصلا چی هست تا شاید بشه یه کاری کرد
آی سی هایی قابل برنامه ریزی میکرو کنترلرها هستن بقیه آیسی ها این قابلیت رو ندارن max232 تنها یه واسط برای اتصال کامپیوتر به میکرو هست
سلام

حق با آقا ميثمه ولي من فقط حدس ميزنم كه:
1:اسيلاتور كريستالي(از اون خفن هاي 4پايه)
2:يه ولوم يا پنانسيومتر
3:خيلي شك دارم ولي ممكنه قضيه به درايور 7segمربوط باشه.
4:احتمالا يه ترانزيستور قدرته ولي بازم شماره اش رو چك كنيد.
بازم ميگم من سوادم كمه و اگه بگيد مدار ماله چيه اوضاع خيلي دقيقتر ميشه.

با كمال سپاس
S.Mahdizadeh
2 شاید پل دیود باشه
کی کشیده اینو به مدارش اعتمادی نیست :wink:
مرسی از جواباتون...
مدار مال کنترل بورد یک ماتریکس 8*16 هست و از تو اینترنت پیدا کردم سایتش هم خارجی بود نمی دونم اعتماد میشه کرد یا نه ولی بعیده خراب باشه :roll:

یک سوال دیگه :

برای ساختن کیت بعد از اینکه مدار را روی فیبر کشیدم از چه اسیدی باید برای شستن قسمت های اضافی استفاده کنم و از کجا بگیرم؟ (اسید را باید تو ظرف اهنی بریزم حتما؟؟)
اسید که اسمش اسید مدار چاپی با فرمول شیمایی FeCl3 که باید تو آب گرم محلول بشه و در ضمن اصلا نباید تو یه ظرف آهنی یا هر ظرف فلزی دیگه باشه. فقط تو ظرف های پلاستیکی.
ولی اگه مدار آزمایشی داری می بندی چرا از bread board استفاده نمی کنی . اگر هم می خوای یه مدار نسبتا درست و حسابی و واقعی بسازی با برد های سوراخ دار کار کنی بهتره.
ممنون...از برد بورد استفاده کردم ولی اونجوری که می خواستم جواب نمی ده یعنی نمی دونم مشکل داره یا میکروم چون پایه هاش کج شده مشکل داره که واسه اینکه نتیجه را ببینم دایم باید میکرو را این ور و اونور کنم و فشار بدم و یا یک ذره یک طرفشو در بیارمو... از اون سوراخ دار ها هم که استفاده کردم ولی برای وصل کردم سیم هاش به هم کلی مشکلات داشتم خیلی سیم هاش قاطی پاطی می شه... راستی نفرمودید این اسید را از کجا می تونم بگیرم؟ :?:
ببخشید یک سوال دیگه :

تو اون ماتریس ها اگه بخوام سطر ها را 16 تایی کنم چیکار باید بکنم :?:

مرسی جون من جواب بده ... :oops:
bread board ها متاسفانه خوب و بد دارن من دو تا از مارک GL رو گرفتم ولی هرز شدن و وقتی آی سی رو توشون میذارم مپره بیرون . یه مارک دیگه bread board هم هست که بهتره ولی گرون تره. اسمشو نمی دونم و انگار بسته بندیش سفید رنگ بود. اون خیلی بهتره.
در مورد بورد سوراخ دار بگم که هر چی باشه دردسرش از برد زدن با اسید کمتره. :wink:
اسید مدار چاپی رو ما تو شهرمون از همین فروشگاه های الکترونیک میخریم ولی احتمالا تو فروشگاههای لوازم آزمایشگاهی هم پیدا بشه.
صفحه‌ها: 1 2