سلام. :evil:
من یک میکروکنترلر ATMega16 را فیوز بیتاشو اینجوی تنظیم کردم دیگه کار نمیکنه! (تصویر زیر)
http://irapic.com/uploads/1191080781.gif
فکر کنم روی External Clock تنظیم کردم. درسته؟
من چند تا از این میکروکنترلرها دارم که همین بلا سرشون اومده!
External Clock چی؟
چجوری درستش کنم؟
چجوری به Microcontroller متصلش کنمممممممممم!
چکار باید بکنمممممممممم؟؟؟؟
لعنتییییییییییییییییییی :evil: :evil: :evil: :evil:
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :( :( :( :(
اول همه چیز به همه دوستان این توصیه رو بکنم که برای تنظیم فیوز بیت ها از پروگرمر bascom استفاده کنن چون دیگه لازم نیست که برن از دیتاشیت بخونن که چه فیوز بیت هایی رو باید صفر و یک کنن بلکه خود bascom به شما نشون میده .
برای خود من هم مشکل تنظیم اشتباه روی external clock پیش اومده بود . برای external clock شما با یه میکروی دیگه پالس بساز (با تایمر)حالا 1مگاهرتز. بعد به یکی از پایه های xtal اعمال کن. امیدوارم کارت را بیوفته.
سلام
من خودم چند تا 16 دارم كه اين مشكل رو دارن.تا حالا خودم خيلي باهاش ور نرفتم ولي جنبه ي تئوري قضيه اينه كه ميتونيد يه ميكرو ديگه رو با كريستال خارجي باياس كنيد بعد ار پايه XTAL2اين ميكرو جديد به پايه XTAL1ميكروي داراي مشكل وصل كنيد و اون يكي پايه رو هم خالي ول كنيد.
نتيجه رو حتما اينجا بگذاريد من اين روش رو تو كتابا ديدم.
راستي احتمالا با يه فانكشن ژنراتور كار خيلي راحتتر بشه.
با كمال سپاس
S.Mahdizadeh
Meysam نوشته است:اول همه چیز به همه دوستان این توصیه رو بکنم که برای تنظیم فیوز بیت ها از پروگرمر bascom استفاده کنن چون دیگه لازم نیست که برن از دیتاشیت بخونن که چه فیوز بیت هایی رو باید صفر و یک کنن بلکه خود bascom به شما نشون میده .
برای خود من هم مشکل تنظیم اشتباه روی external clock پیش اومده بود . برای external clock شما با یه میکروی دیگه پالس بساز (با تایمر)حالا 1مگاهرتز. بعد به یکی از پایه های xtal اعمال کن. امیدوارم کارت را بیوفته.
ممنون از راهنماییتون :wink: میرم امتحانش کنم. :?
اتفاقا من پیشنهاد میکنم که اصلا از پروگرامر بسکام استفاده نکنید. همین پروگرامر بسکام بود که این بلا را سر میکروکنترلرهای من آورد دیگه! :!: چون من قبلا با پروگرامر بسکام کار میکردم، همه چیز آماده و حاضر بود به همین دلیل وقتی که با پروگرامر ChipBlasterAVR خواستم فیوز بیتا رو پروگرام کنم، دیگه اینطور نبود و من چون به پروگرامر Bascom عادت داشتم دقت نکردم و... :cry:
من همیشه با پروگرمر bascom کار کردم و هیچ وقت اشتباهی بوجود نیومد .(اون یه بار هم خود من اشتباه نکرده بودم).همون طور که در شکل زیر پیداست موقعی که میخواهیم فیوز بیت ها رو تنظیم کنیم همراه اون ها توضیحات کافی اومده که یه وقت اشتباهی نشه.