ايران ويج

نسخه‌ی کامل: افزایش سرعت میکرو ‍‍‍‍((کمک فوری))
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
من یه سوال در مورد سرعت میکرو دارم
من یه برنامه بیس کام نوشتم و اونو تو پروتیوس تست کردم که عالی جواب داد
و وقتی اونو داخل میکرو می ریزم سرعت اجرای اون خیلی پایین میاد به طوری که وقتی میخواد یه متغیر رو از 255 به صفر برسونه 2 الی 3 ثانیه طول میکشه و وقتی هم توی برنامه سرعت کریستال رو بالا و پایین می برم هیچ تغییری توی سرعت ایجاد نمیشه میکروی من mega 8 هست
اگه کسی می دونه کمکم کنه ممنون می شم
یه سوال دیگه
چطوری میشه از کریستال خارجی برای میکرو استفاده کرد ؟
ممنونم .................
سلام

احتمالا شما به فيوز بيت ها دستي نزديد و فقط تو برنامه تغيير داديد.استفاده از كريستال هم خيلي ساده هست شما يه كريستال ميگيريد اون رو وصل ميكنيد به XTAL1وXTAL2بعدش هم هر پايه رو با يك خازن 22 پيكوفاراد به زميد وصل كنيد.

با كمال سپاس
S.Mahdizadeh
مگه برنامه چی هست که این قدر طول میکشه
برنامه رو بذار تا ببینیم شاید بهتر بتونیم کمکت کنیم.
ممنونم از اينكه كمكم كرديد ولي كجاي جدول فيوز بيتها رو بايد تغيير داد و اينكه بعدش چطوري تغييرات رو ميكرو ثبت ميشه
ممنونم
تو سایت نمونه های زیادی از دستکاری فیوز بیت ها هست یکیش همینه:
http://www.iranled.com/postt677.html
من هم مشکل در سرعت اجرای برنامه دارم.
من یک برنامه نوشتم با بسکام. وقتی با میکروی mega128 کار می کنم سرعت خوبه . اما وقتی اون برنامه رو در میکروی mega2561 می ریزم سرعت اجرای برنامه خیلی خیلی کم می شود. هر دو میکرو از کریستال 16mhz استفاده می شود.
آیا امکان دارد از میکرو باشد یعنی خراب باشد؟
یکی از اشتباهاتی که دوستانی که تازه دارن برنامه نویسی میکرو رو انجام میدن اینه که فکر میکنن نوشتن
کد:
$crydtsl=8000000
سرعته میکرو رو تعیین میکنه... در صورتی که این طور نیست و سرعت میکرو تو فیوز بیت هاش تعیین میشه!!!
اگه درست یادم باشه به صورت پیش فرض سرعت میکرو رو 1000000 است... و با تغییر فیوز بیت ها میتونی سرعتش رو زیاد کنی!!!!
صفحه‌ها: 1 2