ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ADC و DAC های پرسرعت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
لطفا ADC و DAC های پرسرعت موجود در بازار را که توانایی حداقل نمونه برداری 60Mhz را داشته و در بازار موجود باشند معرفی کنید(تعداد بیت آنها کم اهمیت است).
توضیح :
این مبدل ها به درد FPGA ها و مخصوصا کد و دیکد کردن تصویر می خورن.
من در تهران نیستم و درست از قطعات موجود مطلع نیستم.
من این ADC و DAC ها را تا حالا با قطعات گسسته op-amp ها و Mosfet ها طراحی میکردم.
ADS831 یکی از آنهاست که من در تهران نتونستم پیدا کنم
در ضمن من در ضمینه FPGA ها و پردازش سیگنال(DSP) و تصویر و فیلترهای ایدهآل دیجیتالی(FIR) کار می کنم و خوشحال می شم اگه بتونم در این ضمینه کمکتون کنم.
ads831 رو من قبلا خریدم و بود
فکر کنم شاید اگر از این برد های کارت کپچر PC که توی بازار هست بتونی پیدا کنی باید توش از این ADC ها داشته باشه قیمتش هم در حد 20000 تومان بیشتر نباید باشه
سلام دوست گرامی
مشکلی بیشتر از بیشتر.
اگر به فروشگاه بروید و به جستجوی قطعه ای که اسم آن را هم نمی دانید بگردید و آن را پیدا کنید کار بزرگی 8O کردید. من که خیلی تلاش کردم اما موفق به انجام این کار بزرگ نشدم :roll: .
خیلی بد. بسیاری از فروشگاهای بزرگ قطعات الکترونیک در دنیای اینترنت وجود ندارند یا بسیار بسیار کمرنگ.
باید از فروشگاه جوان الکترونیک تشکر کنم. برای طراحی سایت و قرار دادن لیست کامل قطعات در سایت. البته جای رشد و پیشرفت بسیار زیاد.
آدرس: تهران - خیابان جمهوری .پل حافظ - پاساژ عباسیان - طبقه همکف - جوان الکترونیک.
www.javanelec.com
به راحتی می توانید قطعه مورد نظر را پیدا کنید.
پیشنهاد می کنم قبل از خرید این قطعات حتما دیتاشیت آن را مطالعه کنید. البته با توضیحاتی که دادید سازگاری با مصرف شما را دارد.
قطعه که به دنبال آن هستید:
TDA8703{
8 Bit
40Mhz
No sample-and-hold circuit required
DIP24
}
TDA8714/7{
8 Bit
80Mhz
No sample-and-hold circuit required
SMD
}
برای اینکدر هم استفاده از آرایش مقاومت ها به عنوان DAC جوابگو خواهد بود.

پرسش دوم؟ چرا اسرار به سرعت 60Mhz دارید این سرعت 3* برابر مقدار لازم. پرسش اول؟ ساکن کجا هستید؟
من هم از عاشقان پردازش تصویرم Biggrin . سوال های تخصصی بماند تا دیداری دوباره.
حضور شما در سایت و دیدار مجدد شما ما را خوشحال می کند.
متشکرم از شما دوست عزیز
من دانشجوی کارشناسی الکترونیک دانشگاه صنعتی اصفهان هستم . با فروشگاه جوان الکترونیک تقریبا آشنا هستم (نرم افزاری).در حال حاضر وب سایتش مشکل داره.
در مورد سرعت اینکه من در سرعت های پایین تر هم کار کردم. ولی با سرعت پایین باید در رزولیشن پایین استفاده کنی .
پردازش تصویر یعنی درک جزئیات تغییرات وتحرکات در تصویر , حداقل کیفیتی که در آن جزئیات نمایان می شوند 640*480می باشد
بحث در مورد پردازش تصویر بسیار است و اگر نیاز باشد بخشی در این ضمینه ایجاد می کنیم.
فقط این نکته که پردازش تصویر Real Time با رزولیشن کم را PC هم می تونه انجام بده.
زمانی این کار به الکترونیک محول میشه که استفاده از رایانه ها دیگر به صرفه و حتی امکان پذیر نباشد.
در مورد جوان الکترونیک من حرفم را پس می گیرم :oops: - تازه داشتیم به زندگی امیدوار می شدیم :roll: .
فکر کردم از سیستم استاندارد PAL که سرعت 17.73MHZ دارد استفاده می کنید.
یکی از مشکلات مهم فرکانس کار است. قطعاتی برای سبک کردن کار وجود دارد اما من در بازار نیافتم. مثل MC1377 یا AD724
شما در این زمینه کار کردید؟ با این مشکلات چگونه روبرو شدید؟ استفاده از چه دوربینی و چه راهی را پیشنهاد میکنید.
مشکل آخر سرعت پردازش است استفاده از FPGA شدنی اما چنین FPGA ها قیمت های بالای دارند البته میکرو هایی مثل SX سرعت بالایی داردند اما پیدا نمی شوند دیگه.
8)
منم بدم نمیاد با آی سی های تصویر سری AD72x یا آی سی های تصویر سری TDA کار کنم
ولی چه فایده که فقط باید دیتاشیتشون رو نگاه کنیم.
درضمن AD724 تبدیل VGA به TV می باشد .
برای نمایش تصاویر با کیفیت بالا یک راه ساده نمایش تصویر خروجی روی monitor است (VGA)که با یک FPGA ارزان مثل XC2S200 یا EP1k با چند عدد مقاومت میشه خروجی گرفت.
ولی ورودی رو که از یک Camera میاد می خوای چکار کنی؟
زشت ترین راه استفاده از ADC FPGA های پر سرعت و خواندن آنی پالس ها می باشد
راه بهتر استفاده از یک مدار Sync Seperator پالس های افقی و عمودی را جدا کنیم و با این تایمینگ نمونه برداری انجام بدیم.
بهترین راه استفاده از یک آی سی انکدر تصویره که میتونی با دیتاشیتشون تو اینترنت مدار ببندی.
ولی واقعا اگر آی سی های انکدر و دیکدر تصویر رو سراغ دارید شماره بدین .
در دیتاشیت AD724 نوشته RGB to NTSC/PAL Encoder
VGA -!- به نکته جالبی اشاره کردید.
این چند روز در اینترنت کاوش زیادی کردم متوجه شدم دوربین هایی با خروجی VGA وجود دارند. اگر در بازار باشند که عالی. چون جهت کار به دیجیتال نزدیک تر می شود. آیا در بازار وجود دارند؟
خیلی دوست دارم بدونم سنسور تصویری که در یک دوربین PAL قرار دارد مستقیم تصویر را انکد می کند یا بوسیله ی مدارهایی که در دوربین وجود دارد.
هدف از استفاده خروجی Camera برای پردازش تصویر با میکرو.
انکدر و دیکدر ؟؟؟ MC1377 یک انکدر عالی. اما پیدا نمی شود.
اگر قطعه ای پیدا کردم حتما اطلاع میدهم. با توجه به این مشکلات روشن است استفاده از FPGA تنها راه است.
تو سایت انجمن مهندسین برق والکترونیک IEEE مطالب مفیدی دیده میشه ولی حتما می دونین وضعیت سایت رو.
اگر بتونیم یه اکانت ار سایت IEEE گیر بیاریم بهترین مطالب ومقالات اونجاست
همین مطالبی که ما مطرح می کنیم اونجا هم مطرح میشه ولی ...
من دنبال یه A/D می گردم که sampling rate اون حدود 500 کیلو باشه و دقتش هم 16 بیت باشه چیزی سراغ دارید؟
سلام

اميدوارم حال همگي مخصوصا آقا ميثم خوب باشد.سال نو هم مبارك.

تو سايت جوان و آرا بگرديد شايد يه چيزي پيدا شد.براي رزوليشن پايين تر هم يه جايي تو سايت يه آيسي جديد رو كه الان هم جوان داره معرفي كرده بودم.آلان راستش يادم نيست.
تا جايي هم كه يادمه متاسفانه بعيد ميدونم همچين چيزي با 16 بيت اصلا تو ايران اومده باشه.يه سر به سايت آنالوگ ديوايس و بخش A/Dها هم بزنيد بد نيست.

با كمال سپاس
دوستدار شما
ُS.Mahdizadeh
سایت جوان و آرا چیز بدرد بخوری نداشت. :?
اما سایت ایران الکترونیک www.sarlinkelec.com یه چیزایی دیدم. فقط زنگ که میزنم ، کسی تو فروشگاه نیست که بپرسم اصلا دارن و قیمت چنده.