ايران ويج

نسخه‌ی کامل: شبیه سازی lcd گرافیکی ts12864 در proteus
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6
اگر فرضیه شما درست باشه مبنی بر اینکه با سفید روی سفید می نویسم باید تو برنامه برای هر چی pset هست صفر بذارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
نه باید ولتاژ پایه 3 رو کم کنید
led رو تست کردید؟
led که نه ولی یه پایه ای را port خروجی قرار دادم و خواستم که vcc را نشان بده که درست نشون داد.
برای اینکه ولتاژ3 را کم کنم از بیرون یه منبع 7- بهش وصل کنم؟(امیدوارم سوالم خنده دار نباشه ، اگه بود هم حلال هر کی می خونه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111)
فکر نکنم مشکلی باشد. تنها حجم مدار زیاد میشه :!: . چرا از یک پتانسیومتر استفاده نمی کنید؟

این صفحه را نگاه کنید.
http://www.scienceprog.com/simulate-ks01...simulator/
سلام
شما مجاز نیستید از بیرون ولتاز بدید
مگه شما الان پایه 18 رو با یه پتانسومتر به پایه 3 وصل نکردید؟این کار باعث میشه که ولتاژ پایه 18 که حدودا 19- است به پایه 3 که حدودا 7- لازم داره برسه حالا ممکنه که شما ولتاژ مناسب رو به پایه 3 نمیدید مثلا 15- میدید راهش اینه که اونقدر پتانسومتر 20 کیلو رو بچرخونید تا ولناژ پایه 3 به 7- برسه
حالا اینکه پتانسیومتر رو درست وصل کنید و..... رو خودتون مطمن شید
ممنون از راهنماییهاتون . دوباره یه بررسی می کنم خدا کنه درست بشه :(
سلام مجدد خدمت مهندسین گرامی
من هر کاری می کنم ولتاژ پایه 3 به 7- ولت نمی رسه ، حالا چیکار باید بکنم؟
چرا کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تقریبا هیچ کار خاصی نباید بکنی یه ولتاژ -10 باید تولید بشه که اگه نمی شه ایراد داره با یه پتانسیومتر هم این رو باید بدی به پایه 3 که قابل تعییر باشه نیاز به کار دیگه ای نیست
یا LCD رو خراب کردی یا این پتانسیومتر رو درست وصل نمی کنی
حرف شما دقیقا درسته !!!!!!!!!!! lcd به ملکوت .. پیوست.
بالاخره تونستم راه اندازی کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
از همه دوستان صمیمانه سپاسگزارم.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6