ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ترازوي ديجيتال خانگي (كمك كنيد)
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام . ترازوی دیجیتال age pw4916fa  رو دارم . منتها وقتی روشن می کنم نور صفحه اش اینقدر زیاد هست که هیچی دیده نمیشه !! چیکار باید بکنم ؟ وقتی ترازو رو کمی کج می کنم یک چیزایی دیده میشه . تا حالا با این ترازو کار نکردم و نمیدونم دستور عملکردش هم چجوریه . قابل تعمیر هست ؟
سلام . این ترازو که میگید از ابتدا و زمان نو بودن این مشکل را داشته یا اینکه بعدا اینجوری شده؟
سلام . این ترازو رو دست دوم خریدیم . از زمان خریدمون همینطوری بود .
سلام با توجه به شرایطی که میگی دو تا احتمال هست 1- اینکه نور بک لایت ال سی دی بیش از حد لازم زیاد هست و باعث محو شدن که محتوای چاپ شده در نمایشگر میشه 2- اینکه نور بک لایت میزونه اما  در واقع این کنتراست ال سی دی هست که خیلی کم شده و دیگه خوب رویت نمیشه و به تبع اون نمیشه هیچ منو یا تنظیمی دست یافت و دید. البته بدون نور بک لایت هم محتوای ال سی دی دیده میشه و شما میتونید برای حذف نور مزاحمش پایه ال ای دی   اون را قطع کنید و اینطوری راحت تر نوشته ها خونده میشه و اگر دستگاه امکان تنظیم کنتراست را داشته باشه میتونید ائن را تنظیم کنید. یه امتحانی بکنید.
سلام . ترازو رو باز کردم و ترانزیستور هاشو چک کردم سالم بودند منتها یکیشونو تشخیص نمیدادم برای همین از مدار بیرون آوردم و چک کردم و سالم بود و دوباره به مدار وصل کردم بعد دیدم یه مسیر مدار قطعی داره اونو وصل کردم و ترازو رو بستم الان وقتی روشن می کنم نور صفحه مناسبه و نوشته اش واضح دیده میشه منتها دیگه اون نوشته قبلی ها نمیاد ( همونایی که باید ترازو رو کج میکردم و دیده میشدند _ وزن و قد و سن و ... و تنظیمات هم قابل انجام بود اونموقع- ) ولی الان فقط LO رو صفحه دیده میشه !!! چیکار باید بکنم ؟
سلامی دوباره . اون پیغام LO واسه باتری اش بود که عوض کردم و الان درست کار می کنه   :))): ممنون از راهنماییتان
صفحه‌ها: 1 2