۰۱-آبان-۱۳۸۶, ۱۷:۱۲:۵۳
صفحهها: 1 2
۰۲-آبان-۱۳۸۶, ۰۹:۳۸:۲۸
فقط به درد تشخیص رنگ می خوره کار خیلی مهمی نمی کنه
شما از همین مادن قرمز ها استفاده کنی خوبه
شما از همین مادن قرمز ها استفاده کنی خوبه
۰۳-آبان-۱۳۸۶, ۱۵:۵۳:۱۱
سلام
گفته ي آقا هادي كاملا صحيح است.
تنها نكته اي كه به ذهنم ميرسه اينه كه در مسابقات امدادگر مقدماتي اين قضيه خيلي مهم ميشه و اونجا از اين سنسور ها استفاده ميكنن.
اگه منظورتان در اين مسابقات است بگيد تا يه بحث راه بيندازيم.
و نيز در پرانتز بايد بگم كه در مسابقات مسير ياب معمولي نيز اخيرا براي به چالش كشيدن از چند شاخه هاي رنگي استفاده ميشه.البته فقط در مسابقات خاص و دانشگاهي.
نمونه هاي مسابقات مختلف رو در لينك زير ميتوانيد ببينيد.من يادمه در يكي از اين دوره ها مسابقات مسير ياب بسيار مشكلي بنا به اجرا بود.
http://www.iranrobotic.com/
با كمال سپاس
S.Mahdizadeh
گفته ي آقا هادي كاملا صحيح است.
تنها نكته اي كه به ذهنم ميرسه اينه كه در مسابقات امدادگر مقدماتي اين قضيه خيلي مهم ميشه و اونجا از اين سنسور ها استفاده ميكنن.
اگه منظورتان در اين مسابقات است بگيد تا يه بحث راه بيندازيم.
و نيز در پرانتز بايد بگم كه در مسابقات مسير ياب معمولي نيز اخيرا براي به چالش كشيدن از چند شاخه هاي رنگي استفاده ميشه.البته فقط در مسابقات خاص و دانشگاهي.
نمونه هاي مسابقات مختلف رو در لينك زير ميتوانيد ببينيد.من يادمه در يكي از اين دوره ها مسابقات مسير ياب بسيار مشكلي بنا به اجرا بود.
http://www.iranrobotic.com/
با كمال سپاس
S.Mahdizadeh
۰۳-آبان-۱۳۸۶, ۲۱:۴۵:۲۲
Mer30
۰۴-آبان-۱۳۸۶, ۱۵:۲۶:۵۴
سلام
خب شما معلوم نكرديد كه دقيقا تو چه مسابقاتي شركت ميكنيد و اينكه به بحث نياز هست يا نه.
با كمال سپاس
S.Mahdizadeh
خب شما معلوم نكرديد كه دقيقا تو چه مسابقاتي شركت ميكنيد و اينكه به بحث نياز هست يا نه.
با كمال سپاس
S.Mahdizadeh
۰۵-آبان-۱۳۸۶, ۱۷:۰۸:۴۵
من قصد شركت در مسابقات ايران اپن را دارم.
۰۶-آبان-۱۳۸۶, ۱۶:۰۴:۲۴
حساسيت سنسور رنگي نسبت به نور روز چطوره؟
آخه اين مادون قرمز ها كه خيلي حساسن دم به دم بايد تنظيمشون كرد.
من هم كه نمي توانم براي 13 سنسور مداري را كه مربوط به عدم حساست سنسور مادون قرمز به نور است را تكرار كنم. :?: :!:
آخه اين مادون قرمز ها كه خيلي حساسن دم به دم بايد تنظيمشون كرد.
من هم كه نمي توانم براي 13 سنسور مداري را كه مربوط به عدم حساست سنسور مادون قرمز به نور است را تكرار كنم. :?: :!:
۰۷-آبان-۱۳۸۶, ۰۷:۰۴:۰۹
سلام
من پارسال بودم لينك سايت مسابقات رو بگذاريد خيلي عاليه.شما از كجا مطلع مسابقات شديد و دفترچه اي هم گرفته ايد؟
خب از تو دفترچه يا از سايت چك كنيد و ببينيد با توجه به مواردي كه گفتم اصلا نيازي هم به سنسور رنگ داريد يا نه.پارسال كه خيلي سخت نبود.امسال رو نميدونم.
و اين نكته رو هم بگم كه اصول كار سنسور رنگ هم همون بازتابه ولي پيچيده تر از سياه و سفيده.
حساسيت به نور روز هم با چند تا تكنيك ساده رفع ميشه.
شما دقيقا با چه مادون قرمز هايي كار ميكنيد؟
راجع به مالتي پلكسر هم فكر و مشورت كنيد شايد مفيد باشه.
با كمال سپاس
S.Mahdizadeh
من پارسال بودم لينك سايت مسابقات رو بگذاريد خيلي عاليه.شما از كجا مطلع مسابقات شديد و دفترچه اي هم گرفته ايد؟
خب از تو دفترچه يا از سايت چك كنيد و ببينيد با توجه به مواردي كه گفتم اصلا نيازي هم به سنسور رنگ داريد يا نه.پارسال كه خيلي سخت نبود.امسال رو نميدونم.
و اين نكته رو هم بگم كه اصول كار سنسور رنگ هم همون بازتابه ولي پيچيده تر از سياه و سفيده.
حساسيت به نور روز هم با چند تا تكنيك ساده رفع ميشه.
شما دقيقا با چه مادون قرمز هايي كار ميكنيد؟
راجع به مالتي پلكسر هم فكر و مشورت كنيد شايد مفيد باشه.
با كمال سپاس
S.Mahdizadeh
صفحهها: 1 2