ايران ويج

نسخه‌ی کامل: 13 سنسو بدون حساسيت به نور روز!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
در سايت مداري براي سنسور مادون قرمز بدون حسايت به نور روز وجود دارد.
من مي خواهم در ربات خود از 13 سنسور استفاده كنم در نتيجه نميتوانم براي هرسنسور اين مدار را تكرار كنم؟
پس چه كار كنم؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!! :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
فکر کنم باید تکرار کنی چاره ای نداری
البته با مبکرو هم شاید بتونی اول مقدار گیرنده ها رو می خونی بعد روشن می کنی دوباره می خونی این اختلاف به نور روز حساس نیست
سلام

كدوم مدار رو ميگيد؟يه لينك هم بگذاريد تا منم ببينم.
خود من تو هر دو تا روباتم از مالتي پلكسر استفاده كردم.البته به مدار هم خيلي بستگي داره.اگه راهي داره از اون استفاده كنيد و البته قبل از دست به كار شدن حتما ديتاشيتش رو بخونيد يا از كتب مرجع CMOS و TTL استفاده كنيد.

با كمال سپاس
S.Mahdizadeh
بفرماييد اين هم لينك

http://www.iranled.com/modules.php?name=...=0&thold=0
سلام

من ديدم دستتون درد نكنه.من فكر ميكنم اين امكان وجود داره كه Q2 رو قوي تر كنيم و تمام ديود هاي فرستنده با اون سوييچ بشن ودر گيرنده ها هم بعد يا قبل از خازن كوپلاژ ورودي ها به مالتي پلكسر داده بشن و يه خروجي در نهايت به اي سي بره.مقاومت دروني مالتي پلكسر ها رو حتما در نظر بگيريد ولي چون احتمالا امپدانس ورودي ICبالا هستش مشكلي به وجود نمي اد.فقط اين نكته هم به ذهنم ميرسه كه آقا هادي فكر همه چيز رو كرده اند و مقايسه گر فاز بسته اند.شما با دوتا ازين مدارها كاركنيد.يكي در ميان مالتي پلكسر ها رو عوض كنيد تا بحث تداخل به وجود نياد.البته به نظر من نيازي هم به اين كار نيست.من تو كتاب نگاه كردم و ديدم كه 4051 كه 8 كاناله مقاومت درونيش120 اهمه كه فكر نمي كنم مشكلي پيش بياد.4067 هم كه 16 كاناله ظاهرا 180 اهمه.اين رو هم بگم كه من تو مسير يابم از همين دومي استفاده كردم و خيلي هم خوب بود.البته مقاومت دروني در حالت وصل تابعي از ولتاژ تغذيه نيز ميباشد.به همين دليل حتما از ديتاشيت هم كمك بگيريد.نكته بعد اينكه شما ميتونيد بورد سنسور رو جوري جاسازي كنيد كه نور محيط خيلي اثر نظاره.من تو مسيرياب خودم يه حفاظ درست كردم كه اصلا نور زيادي به بورد سنسور ها نفوذ نكنه.ولي خب اين مدارات قضيه رو خيلي ايده ال ميكنه.و نيز اينكه به شخصه مسيريابي نديدم كه از اين تكنيك استفاده بشه.جواب رو حتما مطرح كنيد.اصولا اين سنسور ايده آل در كارهاي ميكرو موس و ماز خيلي استفاده ميشه.راستي زمان عكس العمل مالتي پلكسر ها رو هم در نظر داشته باشيد.
آخرين نكته هم اينكه آقا هادي از PLLسخن گفته بودند كه من بسيار خوشحال ميشم اگر كه بگويند وظيفه ي دقيقش اين جا چيه.چون من تازه وارد PLLها شدم و اين كاربردش برام جالبه.
راستي خيلي پر حرفي كردم ببخشيد.

با كمال سپاس
S.Mahdizadeh
متشكرم 8)
یه روش دیگه هم هست گفتم که فرستنده رو خاموش کنید تمام سنسور ها رو بخونید با ADC و بعد فرستنده رو روشن کنید و دوباره گیرنده ها رو بخونید این اختلاف عدد قبلی با عدد جدید به نور روز وابسته نیست چون تو هر دو بوده و از هم کم شده
ok?
و pll یعنی حلقه فاز قفل شده و کارش اینه که یه فرکانس بهش می دی و فرکانش خودش رو روی اون تنطیم می کنه البته کار های دیگه هم ازش بر می یاد مثل چند برابر کردن فرکانس
توی این مدل جوری بسته شده که اگه دوتا فرکانس دقیقا یکی نباشن حتی فازشون حلقه قفل نمی شه و می شه فهمید فرکانس ارسالی و دریافتی یکی نیست و کار نمی کنه
سلام

ممنون آقا هادي از جوابتون.فقط اينكه راستش من هنوز خيلي خوب متوجه نشدم كه اين گونه مدارات چه جوري به اختلاف فاز هم حساس ميشه.تنها حدسي كه ميزنم اينه كه در مقايسه كننده خروجي رو از حالت 0 خارج كنه.حالا شما بگيد كه درست فهميدم يا نه.

با كمال سپاس
S.Mahdizadeh
توی pll یه مقایسه کننده فاز هم هست که خود pll با کم و زیاد کردن فرکانس سعی می کنه این اختلاف فاز رو به صفر برسونه وقتی به صفر برسه خروجی این مقایسه کننده هم به صفر می رسه
یکی از این مقایسه کننده های فاز که خیلی هم خوب کار نمی کنه گیت xor هست
صفحه‌ها: 1 2