ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چطور مي تونم فركانس توليدي سنسور hs1101 را بخوانم؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام:
من يك سنسور hs1101 دارم.
اين سنسور را با يك مدار مونو استابل با تايمر 555 بستم. خروجي اين مدار يك موج مربعي است. اما من نمي دونم خروجي را به كدوم پايه atmega32 وصل كنم و فركانس را چطوري تو يك پريود بخونم. من يكبار خروجي سنسور را به int0 دادم و در تابع وقفه اون تايمر را فعال كردم، اما فركانس را اشتباه ميخونه. با pwm هم نمي دونم مي شه كار كرد يا نه؟
باید از پایه ورودی کانتر استفاده کنی یعنی پایه های T0 یا T1
سلام

خب شما ميتوانيد از كانتر ها استفاده كنيد.من خودم تا حالا با كانتر ها مدار نبستم.روشي كه من به ذهنم ميرسه اين هستش كه شما از وقفه ها استفاده كنيد يا اينكه به يك پايه معمولي بديد و در حلقه بيندازيد تا زماني كه تغيير وضعيت دهد.
سپس يك تايمر رو فعال كنيد و تغيير وضعيت بعدي رو هم رد كنيد و با تغيير وضعيت بعدي تايمر رو متوقف كنيد و عددش رو قرائت كنيد.از اينجا به بعد هم به كار بستگي دارد و مسائل مختلفي ميتواند باشد.
ولي بهتر از اين همون كانتر يا وقفه ها است.مثلا وقفه اي رو با لبه ي بالارونده حساس كنيد و با اولين اينتراپت يك تايمر رو فعال كنيد و با اينتراپت بعدي تايمر رو غير فعال و عددش رو قرائت كنيد و ريست نماييد.
خيلي مفيد است كه به ديتاشيت 555 رجوع كنيدو روش كلي بستن اينگونه مدارات به سبك نوسانسازي يا عرض پالس را از روي ديتاشيت مروري بكنيد.
این سنسور رو چند گرفتی؟
سلام

قيمتش 3000يا3500 بود.اگه تغيير نكرده باشه.

با كمال سپاس
S.Mahdizadeh
تا جایی که تو دیتا شیت دیدم عمل کردش مثل خازن متغیره که با ایسی تایمر یک تولید کننده فرکانس متغیر ایجاد کرده حالا فرکانس رو با میکرو چگونه اندازه بگیریم کار مشکلی
این مشکل رو تو قسمت سنسور التراسونیک هم هست ببین اونا چطور حلش کردن
سلام دوست عزیز
لطف میکنید نحوه ی کار وdatasheet این سنسور:hs1101رو به من بدید من خیلی گشتم ولی خودم چیزی پیدا نکردم
باکمال تشکر
[سلام حجت الاسلام عزیز:
آقا این که شما بخوای با میکرو فرکانس رو اندازه بگیری کاری بسی سادست که اگه بخوای برنامشو بهم میل بزن یه فرکانس متر برنامشو نوشتم که همه فرکانسارو اندازه میگیره فقط من چون تا حالا با سنسور HS1101 کار نکردم و یه پروجه در رابطه باهاسش گرفتم میخوام بدونم طرز عملکردش چطوره؟
بهنام جون نوشته است:آقا این که شما بخوای با میکرو فرکانس رو اندازه بگیری کاری بسی سادست که اگه بخوای برنامشو بهم میل بزن یه فرکانس متر برنامشو نوشتم که همه فرکانسارو اندازه میگیره
دستتون درد نكنه !

حتما بايد ميل بزنه !

نمي تونه از اين برنامه استفاده كنه !!!

کد php:
$regfile "M8def.dat" $crystal 1000000

Config Timer2 
Timer Async On Prescale 128
On Timer2 Ant 
Enable Interrupts Enable Timer2 :

Config Timer1 Counter , , Edge Falling Prescale 1
On Timer1 Ali 
Enable Timer1

Config Lcdpin 
Pin Db4 Pind.3 Db5 Pind.2 Db6 Pind.1 Db7 Pind.0 Rs Pind.6 Pind.7            
Config Lcd 
16 Cursor Off Cls Lcd "  Freqance Metr" Wait 1

Deflcdchar 0 
32 17 17 21 21 21 14 32        ' replace ? with number (0-7)

Dim L As Long , B As Byte , W As Word , Omega As Single , M As Single , S As String * 16

Start Timer2

Do

Loop

Ant:
   Stop Timer1 : W = Timer1 : Timer1 = 0 : Start Timer1
   L = B * 65536 : L = L + W : B = 0

Home : Lcd "F="
   If L < 1000 Then :
       Lcd L ; " "
   Else :
      M = L / 1000 : S = Fusing(m , "#.###") : Lcd S ; " K"
   End If

Lcd "Hz          " : M = L * 6.283185307179586476925286766559 : Home L : Lcd Chr(0) ; "="
   If M < 1000 Then :
      S = Fusing(m , "#.###") : Lcd S ; " "
   Else :
      M = M / 1000 : S = Fusing(m , "#.###") : Lcd S ; " K"
   End If
   Lcd "R/S           " "

Return

Ali:
   B = B + 1
Return 

اينم نقشه و برنامه و پشت فيبر و تست پروتئوس برنامه فوق ( فركانس متر و W متر ) W=2piF
سلام دوستان کسی برنامه سی این سنسور رو نداره؟من مدارو بستم ولی توی برنامه مشکل دارم.لطفا راهنماییم کنین.
صفحه‌ها: 1 2