به جيگر من
خوب اين فايل بين مربوط به برنامه داخل پروسسور شماست ديگه ؟ و اينكه باهاش چيكار كرد يعني چي ؟ چون اگه ميدونين كه ايمن بين شما مربوط به برنامه همين پروسسوره ديگه خوب سورسشو ميخاي چيكار ؟ چون گيرم كه تبديل به سورسم شد بدون دونستن عملكرد دقيق سخت افزار اين سورس به هيچ دردي نميخوره .
behzad-hacker نوشته است:به جيگر من
خوب اين فايل بين مربوط به برنامه داخل پروسسور شماست ديگه ؟ و اينكه باهاش چيكار كرد يعني چي ؟ چون اگه ميدونين كه ايمن بين شما مربوط به برنامه همين پروسسوره ديگه خوب سورسشو ميخاي چيكار ؟ چون گيرم كه تبديل به سورسم شد بدون دونستن عملكرد دقيق سخت افزار اين سورس به هيچ دردي نميخوره .
اين اول يه پروژه بزرگتره! ميخوام عكسها و آيكونها رو عوض كنم و ميخوام ببينم چيطور ي كانالهاي كارتي رو باز ميكنه. ميخوام هك كردن كانالهاي كارتي رو ازش ياد بگيرم. ميبيني كه سورس رو ميخوام نه همهاشو يه بخشياشو :wink:
سلام عزيييييييييييييييييز ( آقا اشكان اين آيكون بوسيدن چي شد عزيزم )
عجب . كار مشكلي بايد باشه چون سر در آوردن ازش خيلي سخته . مگه يه امولاتور سيمولاتور داشته باشي . ولي خوب از اين كارتاي يكه خودشون ميسازن و كانال باز ميكنه هم كه فراوونه . اونارو كه با سر در آوردن از پروسسور نميسازن . بلكه از رو نسخه اصلي كپي ميزنن چون معمولا استاندارد خاصي دارن و ميشه هكش كرد. ولي برا عوض كردن عكسها بايد اونها از يه آدرس شروع بشن و هيچ نظمي هم ندارن اينو با يه سيمولاتور ميشه كشيد بيرون .
behzad-hacker نوشته است:سلام عزيييييييييييييييييز ( آقا اشكان اين آيكون بوسيدن چي شد عزيزم )
عجب . كار مشكلي بايد باشه چون سر در آوردن ازش خيلي سخته . مگه يه امولاتور سيمولاتور داشته باشي . ولي خوب از اين كارتاي يكه خودشون ميسازن و كانال باز ميكنه هم كه فراوونه . اونارو كه با سر در آوردن از پروسسور نميسازن . بلكه از رو نسخه اصلي كپي ميزنن چون معمولا استاندارد خاصي دارن و ميشه هكش كرد. ولي برا عوض كردن عكسها بايد اونها از يه آدرس شروع بشن و هيچ نظمي هم ندارن اينو با يه سيمولاتور ميشه كشيد بيرون .
ده عزيز دل برادر ميخوام هم اين فايلها رو اوپن سورس كنم (ملت حالشو ببرن)و هم بدون كارت كانالها رو باز كنم. به همين راحتي
من امولاتور رو دارم. سيمولاتور چيه؟! 8O
بگو چيكار كنم؟! :wink:
سلام عزيزان چه خبره
شما ها ( جمع بستن يه ضمير جمع براي محكم كاري ) فكر كنم هم اينترنت تون مفتيه هم اينقدر وقت اضافه دارين كه نمي دونين چي كارش كنين
شوخي كردم ولي من هم كنكور دارم هم پروژه دارم هم هزار تا اشغال ديگه ( هم اينتر نت مفتي ندارم به جاي مفتي نفتيه) براي همين نمي رسم به اين سرعت جواب بدم به بزرگي خودتون ببخشيد
براي عوض كردن ايكون ها بايد جاشون رو پيدا كني ديس اسمبل رو بيخيال شو چون ابتداي كد رو نمي دوني
اين كدي نيست كه مستقيما پرو سسور اجرا مي كنه براي مثال فرض كن برنامه اصلي داره مثل يه سيستم عامل اجرا مي شه و بعضي از مواقع كد هاي برنامه شمارو هم اجرا مي كنه اولا معلوم نيست عكسها و ايكون ها داخل اون باشه و شايد اصلا هيچ كد برنامه اي هم داخل اون نباشه فقط كليدي باشه براي دي كد كردن كانالها
كدهاي اصلي رو معمولا توي پروسسور اصلي مي ريزند وقفلش مي كنند كه به هيچ وجه قابل باز كردن نيست چون اگه باز بشه دستگاه به راحتي كپي مي شه
ولي يه راه حل بايد با آزمايش وخطا جاي عكس ها رو پيدا كني (سيمولاتور كه آقا بهزاد ميگه (اين آقا بهزاد هم كارش درسته ها) احتمالا منظورش نوع سخت افزاريه كه براي كار كردن باهاش بايد كل ريسيور رو بسازي بعد تستش كني تازه اگه پيدا كني وقيمتش هم نجومي نباشه حداقل 200$ )
ولي براي امتحان يه متني رو توي فايل bin پيدا كن كه ريسيور اونو به شما نشون ميده و فقط يكي از حروفش رو عوض كن اين كار بايد با يه Hex Editor انجام بشه و اندازه فايل نبايد يك بايت هم تغيير كنه اگه اين متن رو پيدا نكردي يه جايي از اون آخر هاي فايل رو دستكاري كن طوري كه بعد از پروگرام كردن دستگاه باز هم كار كنه و فقط يه قسمتي از عكس يا متنها خراب شده باشه
به سلام عزيز
من اكانتمو از يكي از استادامون كه قرار بود بهش پروژه تحول بدم قرض گرفتم ( با behzad-ps )
و خوب منظور از سيمولاتور يه سسيستم نرم افزاري برا شبيه سازي يا ديباگ هستش و امولاتور يه سيستم سخت افزاريه كه فقط پروسسور رو شبيه سازي ميكنه نه كل سسيستم رو و به جاي پروسسور تو مدار قرار ميگيره .
برا برنامه بين ايشون هم خودشون گفتن كه اين برنامه پروسسوره ديگه . گر چه خيلي بعيده كه درست باشه اين حرف . چون هيچ كسي نمياد برنامه پروسسورشو مفتكي بده به كسي . برا عكسها هم خيلي از سيمولاتورها ( نرم افزيري ) نميتونن DB ها يا همون ريسورسها رو نشودن بدن بلكه فقط يه JMP به اونو نشون ميدن . حقم دارن چون اصلا كدي اونجا نيست همش اطلاعات عكسها و ريسورساي ديگست .
من كه سواد موادم به اين چيزا قد نميده ولي بهتره بجاي بازكردن قفل يه نرم افزار بري سراغ اينكه چطور ميشه همچين نرم افزاري ساخت .
براي اين كار بايد اول بري و بفهمين اين پروتكل ها و قراردادهايي كه به نامهاي ViaAccess,Nagra, ... هست هركدومش چي هستن و چطور كار ميكنن.
بعدش بري سراغ رسيور مربوطه كه چطور كدهاي ناگرا و ويااكسس و ... رو باز ميكنه و بعدش بايد ببينين كدهايي كه لازمه براي باز كردن كانل رو چطور به پورت مربوطه ارسال كنيRS232 بقيش ديگه مهم نيست سادس
بهتره مثلا به اين صفحه ها سري بزني:
http://hjem.get2net.dk/D2Mac/Info/OpenTV...ss_FAQ.doc
http://www.viaccess.net/usagelogs/logsexpl.html
سلام برعزيزان دل برادر
پدرم در اومد تو اين شلوغ پلوغي پارتيشن هام هم پريد C رو Backup داشتم ولي D رو خدا رحمت كنه هر چي يوتيليتي داشتم تو D بود (حتي نرم افزار هاي ريكاوري :) ) ولي با Edit (مي شناسينش كه يار قديمي ) يه نگاهي به اين سورس شما كردم از چهار تا كد اول كه معلومه كه همش كد هاي برنامه نيست احتمالا توي حافظه جانبي ريخته مي شه يا در زمان پروگرام كردن اضافي ها پاك مي شه (فقط براي شناسايي فايل تو ويندوزه) ولي اون آخر فايل يه چيز جالب ديدم با Edit از خط 2672 يه نظم خاصي داره يه نگاه بكن اگه از من مي پرسي يه فرمت شبيه به bmp با 16 بيت ( 2 بايت) رنگ كه هر 8 پيكسل رو توي يه دسته قرار داده 8 * 2 = 16 ( هر 16 بايت يه دسته شده) البته اين ها رو دارم چشم بسته مي گم اگه يه برنامهه كوچولو بنويسي با vb كه اين رو توي يه فرم نشون بده معلوم مي شه من چرت وپرت مي گم يا درست ولي فكر كنم همون كار شما رو راه بندازه البته از اين كه كار بيشتري نمي كنم شرمنده من فعلا غير از اين Edit كه مال خود سيستم عامله چيز ديگه اي ندارم هنر كنم پارتيشن خودم رو برگردونم
ولي با پشت كار شما حل ميشه ولي زمان نياز داره فعلا خوش بگذره
راستي اقا بهزاد اگه همه مثل شما قرض بگيرند كه ديگه هيچي (البته منم قرض مي گرفتم ولي با Sub7 البته 5 سال پيش ديگه بچه خوبي شدم)
اقا اشكان فكر خوبيه ولي يكي از سايتها "مشترك گرامي "شده