کار تقریبا سختیه یه راهش اینه که به C بنویسی بعد به اسمبلی تبدیل کنی و دست کاریش کنی
یا اینکه بشینی اول توابع ضرب و تقسیم و ... بنویسی بعد یکی یکی این ها رو دستی تبدیل کنی
ha_60 نوشته است:کار تقریبا سختیه یه راهش اینه که به C بنویسی بعد به اسمبلی تبدیل کنی و دست کاریش کنی
یا اینکه بشینی اول توابع ضرب و تقسیم و ... بنویسی بعد یکی یکی این ها رو دستی تبدیل کنی
سلام
از توجه شما ممنون
من برنامه ای که زبان c را به اسمبلی تبدیل کند ندارم ممنون میشم آدرس سایتشو برام بزارین
یه سوال دیگه 8O
آیا میشه قسمتی از برنامه رو به زبان c بنویسم در حالی که برنامه اصلی به زبان asm
است :?:
اگر میشه لطف کنید راهنماییم کنید
تمام کمپایلر های C این کارو می کنن مثل codevision
عکسش می شه یعنی به C بنویسی قسمتهایی اسمبلی باشه
با سلام
چند سال پیش یک برنامه کاملا مختصر و مفید تبدیل تاریخ میلادی به شمسی (حدود یک کیلو بایت) به زبان اسمبلی 8051 نوشته بودم که الان هم موجوده دیشب یک کمی تغییرش دادم اگه لازمه بفرستم ضمنا انهائی که میگن کار سختیه نه بابا اینقدرها هم که فکر میکنید سخت نیست !!!
اگه این کارو بکنی خیلی خوبه می تونی بری قسمت ارسال مقاله اون جا با توضیحات بفرستیش
یادت باشه اول لوگین کنی :wink:
SeyedMostafa نوشته است:با سلام
چند سال پیش یک برنامه کاملا مختصر و مفید تبدیل تاریخ میلادی به شمسی (حدود یک کیلو بایت) به زبان اسمبلی 8051 نوشته بودم که الان هم موجوده دیشب یک کمی تغییرش دادم اگه لازمه بفرستم ضمنا انهائی که میگن کار سختیه نه بابا اینقدرها هم که فکر میکنید سخت نیست !!!
سلام آقای سید مصطفی
بابا ایول چاکریم !!!!!!!
:oops:
برنامت خیلی عالی بود تو آسمونا دنبالش میگشتم به لطف شما تو Iran LED پیداش کردم
میخوستم ببینم تبدیل تاریخ شمسی به میلادی هم داری آخه وقتی میخوام با RTC کار کنم موقع تنظیم تاریخ باید عکس شو داشته باشم تا بعد از تنًَُظیم اونو تو RTC ذخیره کنم
اگر هم برنامشو نداری میشه یه توضیحی راجع به نحوه عملکرد همین برنامه بدی لطفا :?: ایا میتونم با تغییراتی در برنامه تاریخ شمسی را به میلادی تبدیل کنم
به امید یاری شما :roll: