۲۷-دى-۱۳۸۳, ۱۹:۴۵:۰۳
ان سال پيش. ما يه چيزي داشتيم اسمش VAX بود. راستي وكس درسته يا واكس
خلاصه اوج هنرنمايياش براي ما دانشجوها اين عكسها بود:
البته اينو يه نرمافزار درست كرده. مگه من خرم بشينم با نوت پد شكل بكشم استادا گرافيكياش رو داشتند. ما هم اسكي آرتاشو. :cry:
اينم ياد اون روزآ!خلاصه يه كم فونتاش خرابه. درستاش كردم سورس و نمونهاش رو ميذارم رو سايت. فعلا نه چون امتحان دارم و سفت و سخت گيرم. حالا با اين عكس حال كنيد عجالتا :wink:
بعدالتحرير: اين اديتور سايت اين هنرنمايي ما رو داغون كرد. :( خلاصه اين برنامه فايلهاي bmp رو سه سوت ميكنه يه چنين چيزي. البته اگه اديتورتون باحال باشه. توصيه ميكنم يه كم به مونيتورتون ور بريد. :wink: بهترين نما 768*1024
خلاصه اوج هنرنمايياش براي ما دانشجوها اين عكسها بود:
کد:
___ _____ _ __ __ __ __ ___ ,a,_,
I@ M@ #W ]& `Ma M MB ]@ '# d" 9#
lD B@ #& #@ QB_ G ]B /L # 6" @
lD B@ #@ )"#c 8Y@ G #a D # ,#
lD B@ &@ { Q@ 8 MG G [W P # [D ____
lD B@#k @ lB 8 `BcG #,[^ # [D f@
lD B@ #c ]"^^#a 8 \WG ML6 # l# [@
lD B@ Y@_ # I@ 8 Q# `@@ # @g [@
l@ E@ #@ ,@ ]B_ 8 # # ,# \#a [@
~""~~""~ """"~ ~""~"~ ` ^ ""~ "^4"
البته اينو يه نرمافزار درست كرده. مگه من خرم بشينم با نوت پد شكل بكشم استادا گرافيكياش رو داشتند. ما هم اسكي آرتاشو. :cry:
اينم ياد اون روزآ!خلاصه يه كم فونتاش خرابه. درستاش كردم سورس و نمونهاش رو ميذارم رو سايت. فعلا نه چون امتحان دارم و سفت و سخت گيرم. حالا با اين عكس حال كنيد عجالتا :wink:
بعدالتحرير: اين اديتور سايت اين هنرنمايي ما رو داغون كرد. :( خلاصه اين برنامه فايلهاي bmp رو سه سوت ميكنه يه چنين چيزي. البته اگه اديتورتون باحال باشه. توصيه ميكنم يه كم به مونيتورتون ور بريد. :wink: بهترين نما 768*1024