با سلام به دوستان......
من میخوام با رادیو کنترول . موتور الکتریکی رو کنترول کنم ولی نمی دونم که چه جوری پهنای پالس رسیور رادیو کنتورل را با میکرو کنترل atmega16 در محیط تایمر با برنامه نویسی bascom کنترل کنم لطفا کمکم کنید.....
نقل قول: Config Timer1 = Pwm , Pwm = 10 , Compare A Pwm = Clear Down , Prescale = 1
این خط یعنی pwm ده بیتی و خروجی رو oc1a ظاهر میشه.
حالا هر جا خواستی می تونی با تغییر مقدار pwm1a میتونی نسبت صفر به یک رو تنظیم کنی
pwm1a=500
که عددی بین 1 تا 1023 هست البته تو ده بیتی. تو 16 بیتی 1 تا 65535
Meysam نوشته است:نقل قول: Config Timer1 = Pwm , Pwm = 10 , Compare A Pwm = Clear Down , Prescale = 1
این خط یعنی pwm ده بیتی و خروجی رو oc1a ظاهر میشه.
حالا هر جا خواستی می تونی با تغییر مقدار pwm1a میتونی نسبت صفر به یک رو تنظیم کنی
pwm1a=500
که عددی بین 1 تا 1023 هست البته تو ده بیتی. تو 16 بیتی 1 تا 65535
اقا میسم مرسی از راهنمایت ولی میخوام از دور موتور رو با رادیو کنتورل " کنتورل کنم .
این رادیو کنتورل میتونه 6 تا servo رو کنتورل کنه و با این فرکانسی که به servo میده" به مکرو بدم که نمیدونم که چه جوری پهنا ی پالس رو برداشت کنم...
اون رو باید با اینتراپت ا انجام بدی یه تایمر رو استارت کنی پالس که تموم شد بخونی مقدار تایمر رو
8051 یه امکانی داشت کار رو خیلی راحت می کرد که از یکی از پایه ها می شد به عنوان فعال کننده تایمر استفاده کنی فقط کافی بود تایمر رو بخونی و صفر کن
ha_60 میشه زیادتر راهنمای کنی چون موندم زیر سوال :?: :!:
مگه پهنای پالس رو نمی خوای اندازه بگیری؟
http://www.iranled.com/posts768-0.html
با این روش پهنای یک رو اندازه می گیری اگه فرکانس هم معلوم نیست می تونی پهنای صفر رو هم به همین روش اندازه بگیری بعد درصد رو محاسبه کنی
متن میخوام ورودی سیگنال servo رو اندازه بگیرم فرکانس ثابت 50 هزتز
پهناش 1 الی 2 میلی ثانیه است .
خوب مگه به همون روشی که توی اون تاپیک گفتم نمی شه؟
اقا هادی اشکال من اینه که به مکرو چه جور دستور بدم که ایا انتراپت که ی استارت کنه وکه ی اسوپ کنه :oops:
توی اون تاپیک کامل توضیح دادم با اینتراپت لبه بالا رونده تایمر رو استارت می کنی و با اینتراپت لبه پاین رونده تایمر رو استپ می کنی و می خونی اطلاعات رو ok ؟
آقا خیلی خیلی شرمنده
به خدا احساس میکنم دارم به زمان هخامنشیان نامه میفرستم
ولی چه کنم که الان واقعا خیلی دارم میترکم تا این تاپیک رو بخونم که آقا هادی توش توضیح داده
الان کاملا پریده؟
روشی هست بشه دو براه دیدش؟
بازم شرمنده زیر خاکی بالا کشیدم