من MMC رو به AVR وصل کردم و کار کرد. اما تغذیه هر دوشون 3 ولت بود . حالا میخوام که تغذیه AVR رو 5 ولت کنم اما همون طور که میدونید نباید ولتاژ بیشتر از 3 ولت به پایه های MMC اعمال شه. استفاده از تقسیم مقاومت کارساز نشد
اگه کسی این کار رو کرده لطف کنه بگه چطوری انجام داده ممنون
مقاومت و زینر فکر کنم راه خوبی باشه
البته برای خروجی های میکرو ورودی ها نیاز به چیزی ندارند
Meysam نوشته است:من MMC رو به AVR وصل کردم و کار کرد. اما تغذیه هر دوشون 3 ولت بود . حالا میخوام که تغذیه AVR رو 5 ولت کنم اما همون طور که میدونید نباید ولتاژ بیشتر از 3 ولت به پایه های MMC اعمال شه. استفاده از تقسیم مقاومت کارساز نشد
اگه کسی این کار رو کرده لطف کنه بگه چطوری انجام داده ممنون
آقا میثم با رگلاتور lm317.ولتاژ 5 رو به 3ولت تبدیل کن.
:roll:
پایه مموری رو با یک مقاومت 1 کیلو وصل میکنی به میکرو و با یک 3.3 کیلو وصل می کنی به زمین
برای تغذیه هم من رگولاتور 3.3 پیدا نکردم از lm317 استفاده کردم
با تشکر از دوستان . راه اندازی شد
من برای 3.3 ولت به جای LM317 از زنر استفاده میکنم و مشکلی هم نداره . البته فراموش نشه که باید یه خازن 10 میکرو با زنر موازی بشه
اقا این نقشه زنر رو بزاری ممنون میشیم
یه مدار ساده دیود زنر فقط من از دو تا دیود زنر موازی استفاده کردم چون 4/1 وات بودن
(۳۰-آبان-۱۳۸۶, ۱۷:۰۶:۰۱)newdesign نوشته است: [ -> ]پایه مموری رو با یک مقاومت 1 کیلو وصل میکنی به میکرو و با یک 3.3 کیلو وصل می کنی به زمین
برای تغذیه هم من رگولاتور 3.3 پیدا نکردم از lm317 استفاده کردم
سلام دوست عزیز ، ببخشید من یه مشکلی دارم
در مورد وصل mmc به avr اگه امکان داشته باشه شماتیک وصلشو برام بزاری خیلیییییییی ممنون می شم . من می خوام یه wave player بسازم با m32 ، و اگه این برنامه رو داری ممنون می شم ازش استفاده کنم . ممنون .یک دنیا ممنون می شم .
راستی یک سئوال داشتم رگولاتور lm317 دقیقا 3 ولت بیرون می ده ؟؟ و اینکه ورودی رو چند ولت بدم تا دقیقا 3 ولت بده ؟؟ خیلی نیاز دارم .
خیلی ممنون .
سلام . خیلی ممنون .
ولی تو اون لینکم سئوال کردم ، ولی جوابی پیدا نکردم ؟