۰۵-آذر-۱۳۸۶, ۱۱:۴۸:۱۸
۰۶-آذر-۱۳۸۶, ۰۹:۱۰:۱۹
سلام
می تونستی زیر همون بپرسی
می تونی به ربات که توی یکی از مسابقات استفاده می شه رو بسازی مسابقات معمولی مثل مسیر یاب تا روبوکاپ یکی شون رو انتخاب کن شروع کن ساختن اگه مشکلی داشت اینجا بپرس
سعی کن یه چیز ساده انتخاب کنی برای شروع
می تونستی زیر همون بپرسی
می تونی به ربات که توی یکی از مسابقات استفاده می شه رو بسازی مسابقات معمولی مثل مسیر یاب تا روبوکاپ یکی شون رو انتخاب کن شروع کن ساختن اگه مشکلی داشت اینجا بپرس
سعی کن یه چیز ساده انتخاب کنی برای شروع
۰۶-آذر-۱۳۸۶, ۱۷:۴۲:۳۹
پيشنهاد من هم ساخت ربات تعقيب خط براي مسابقات ايران اپن يا شهري است :wink:
۲۸-اسفند-۱۳۸۷, ۱۸:۲۴:۵۶
سلام من اطلاعات خیلی کمی از ساخت روبات دارم میشه کمکم کنید
۲۹-اسفند-۱۳۸۷, ۱۵:۰۶:۵۵
سلام
ببنید اگه میخاید روبوت بسازید باید از الکتونیک و میکروکنترلر سر در بیارید
میکروکنترلر چیه؟
میکروکنترلر یه ایسی هستش که میاد محیط رو کنترل میکنه و با توجه به برنامه نویسی که قبلا روش شده دستورات شما رو برای شرایط گفته شده اجرا می کنه
میکروکنترلرهای که تو بازار وجود دارند 3 نوع هستند
1-avr
2-pic
3-8051
که از این میون به نطر من بهترین گزینه برای شروع avr هستش چون اولا پروژه های خوبی براش تو نت میتونی پیدا کنی و ثانیا تو ایران کمتر از pic استفاده میشه(نمی دونم پرا؟؟)
8051 هم که دیگه قدیمی شده . من خودم با avr شروع کردم و بعضی موقع ها به 8051 نگاه می کنم می بینم واقعا در مقابل avr چیز زیاد نداره! .
برنامه نویسی برای میکروکنترلر:
برای برنامه نویسی میکرو ها کلا از سه زبان استفاده شده(تا اونجایی که من میدونم البته شنیدم کامپایلر پاسکال هم اومده) این زبان ها دو تاشون که سطح بالا هستند یکیش basicودیگری c هستش و کامپایلرهای مربوط به اونها هم به ترتیب bascomوcodevision هستند.(البته برای زبان سی کامپایلرهای دیگه ای هم وجود داره.)
برای زبان سطح پایین اسمبلی هم کامپایلر avr studio هستش که البته میشه تو بیسکام و کدویژن هم از زبان اسمبلی استفاده کرد.
حالا تفاوت زبان سطح پایین با سطح بالا یا همونhigh level language (hll) چیه؟
تو زبان های برنامه نویسی عمدتا دستورها به صورت مفهومی برای انسان هستند اما تو اسمبلی این دستورات به زبان ماشین نزدیک ترند و به همین دلیل الان دیگه اکثر کاربرها با زبان های سطح بالا کار می کنند مگه برای شرایط خاص که کم کم با اینها آشنا میشید.
در متن بالا از کامپایلر اسم بردیم. حالا اون چیه؟
کامپایلر یه برنامه کامپیوتری هستش که دستورات ما رو به زبان ماشین یا همون کدهای صفز و یک که یرای میکرو قابل فهم هستش تبدیل می کنه.
حالا اگه ای وی آر میخای اونم به زبان بیسیک برو پایین رو بخون:
حالا برای شروع تو این سایت دو تا جزوه عالی هستش.یکی avr به زبان ساده و دیگری هم که نوشته اقای 1nafar که هر دو هم به زبان بیسیک هستش
ولی سعی کن اول به زیبان ساده رو بخون بعد برو کتای ب اقای یه نفر که خیلی کامله
کتاب هم یه دونه اقای کاهه نوشته ولی به نظرم نخر!!(خود دانی)
بعد اینکه میکرو رو یاد گرفتی در مورد ربات هم صحبت می کنیم
موفق باشید
ببنید اگه میخاید روبوت بسازید باید از الکتونیک و میکروکنترلر سر در بیارید
میکروکنترلر چیه؟
میکروکنترلر یه ایسی هستش که میاد محیط رو کنترل میکنه و با توجه به برنامه نویسی که قبلا روش شده دستورات شما رو برای شرایط گفته شده اجرا می کنه
میکروکنترلرهای که تو بازار وجود دارند 3 نوع هستند
1-avr
2-pic
3-8051
که از این میون به نطر من بهترین گزینه برای شروع avr هستش چون اولا پروژه های خوبی براش تو نت میتونی پیدا کنی و ثانیا تو ایران کمتر از pic استفاده میشه(نمی دونم پرا؟؟)
8051 هم که دیگه قدیمی شده . من خودم با avr شروع کردم و بعضی موقع ها به 8051 نگاه می کنم می بینم واقعا در مقابل avr چیز زیاد نداره! .
برنامه نویسی برای میکروکنترلر:
برای برنامه نویسی میکرو ها کلا از سه زبان استفاده شده(تا اونجایی که من میدونم البته شنیدم کامپایلر پاسکال هم اومده) این زبان ها دو تاشون که سطح بالا هستند یکیش basicودیگری c هستش و کامپایلرهای مربوط به اونها هم به ترتیب bascomوcodevision هستند.(البته برای زبان سی کامپایلرهای دیگه ای هم وجود داره.)
برای زبان سطح پایین اسمبلی هم کامپایلر avr studio هستش که البته میشه تو بیسکام و کدویژن هم از زبان اسمبلی استفاده کرد.
حالا تفاوت زبان سطح پایین با سطح بالا یا همونhigh level language (hll) چیه؟
تو زبان های برنامه نویسی عمدتا دستورها به صورت مفهومی برای انسان هستند اما تو اسمبلی این دستورات به زبان ماشین نزدیک ترند و به همین دلیل الان دیگه اکثر کاربرها با زبان های سطح بالا کار می کنند مگه برای شرایط خاص که کم کم با اینها آشنا میشید.
در متن بالا از کامپایلر اسم بردیم. حالا اون چیه؟
کامپایلر یه برنامه کامپیوتری هستش که دستورات ما رو به زبان ماشین یا همون کدهای صفز و یک که یرای میکرو قابل فهم هستش تبدیل می کنه.
حالا اگه ای وی آر میخای اونم به زبان بیسیک برو پایین رو بخون:
حالا برای شروع تو این سایت دو تا جزوه عالی هستش.یکی avr به زبان ساده و دیگری هم که نوشته اقای 1nafar که هر دو هم به زبان بیسیک هستش
ولی سعی کن اول به زیبان ساده رو بخون بعد برو کتای ب اقای یه نفر که خیلی کامله
کتاب هم یه دونه اقای کاهه نوشته ولی به نظرم نخر!!(خود دانی)
بعد اینکه میکرو رو یاد گرفتی در مورد ربات هم صحبت می کنیم
موفق باشید