با سلام من مي خواهم با ENCODER SWITCH و AVR برنامه اي بنويسم ولي نمي توانم توسط ميكرو UP و DOWN ولوم را تشخيص دهم لطفا من را راهنمايي كنيد .
منظورتن از این که نمی تونید UP , Down ولم رو تشخیص بدین چیه ؟؟؟
ولمتون دیجیتاله و با ولم معمولیه ؟؟؟
احتمالا شفت اینکدر رو به ولوم وصل کرده
اگه اینجوریه باید وقتی که مثلا ورودی A یک هست ورودی b رو پک کنی اگه یک بود مثلا به راست و اگه صفر بود برعکس
با سلام منظورتان از پك كردن يعني چكار بايد بكنم و منظورم از up و down تشخيص چپ و راست ولوم است .
منظور از پک که فکر کنم همون چک هستش
و در مورد ولم ، خوب شما از چه ولمی استفاده میکنید
آخه مت دو نوع ولم داریم
دسته اول که همون ولم های خطی هستن که توی رادیو و ظبط تقریبا قدیمی پیدا میشن و دسته دوم ولم های دیجیتال هست ، همونایی که هرچی میچرخونیشون به آخرشون نمی رسی :!:
با سلام منظور من همان ولومهايي كه انتها ندارند و در تجهيزات صوتي جديد كاربرد دارد كه با چرخش ولوم در دو خروجي ولوم پالس مربعي ارسال مي شود كه اگر ولوم بسمت راست پيچيده شود يك خروجي (a) از خروجي ديگر به اندازه 20 درجه جلوتر مي باشد يعني براي فهميدن چپ و راست بايستي اين دو سيگنال را تشخيص داد
خوب از همون روش من هم می تونی استفاده کنی
از یه D flipflop هم می شه استفاده کرد یه کی از ورودی ها رو به دیتا و دیگری رو به پالس بده خروجی جهت رو بهت می ده
منظورت را نفهميدم ولوم دو تا خروجي a,b دارد دو تا خروجي ولوم را چگونه به d flipflop
وصل كنم تا بتوانم تشخيص دهم ولوم بسمت چپ و يا راست پيچيده شده باشد تا بعد از آن تعداد step هايي كه پيچيده شده را بشمارم
محض رضاي خدا من را كمك كنيدو جوابم را بدهيد
D flipflop هم 2 تا ورودی داره یکی دیتا یکی کلاک فرقی نمی کنه کدوم رو به کدوم دادی یه خروج یهم داره که جهت رو مشخص می کنه
با ميكرو چگونه مي توان چپ و راست ولوم را تشخيص دهم