ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تقسیم ولتاژ
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
آقا من یک مدار دارم ازش 8 ولت و 700 میلی آمپر میاد بیرون اگر میشود یک مدار بدین که از یک خروجی 5 ولت و 700 میلی آمپر و از خروجی دیگه 2 ولت و 700 میلی آمپر بده این مدار دو خروجی داشته باشد اگر میشود فرمول های محاسبه را بنویسید روی یک زینر من نوشته c5v روی دیگری c2v ببینم چکار می کنید
ببین یه مقاومت و زینر سری شده
مقدار مقاومت هم می شه ولتاژ ورودی منهای ولتاژ خروجی تقسیم بر جریان ماکزیمم
البته واتشون هم مهمه مثلا اون زینر 5 ولت باید 5*0.7 = 3.5 وات باشه و مثلا مقاومت زینر 2 ولت باید 6*0.7 = 4.2 وات باشه
من زیاد از الکترونیک نمی دونم لطفا کمکم کنید نقشه میخواهم اگر لطف فرمایید
راستش من مشکلی که با زینر دیود ها دارم این است که مثلا من 7 ولت و 800 میلی آمپر به زینر 5 ولتی و مقاومت سری باهاش میدهم بعد 5 ولت میگیرم تا اینجا درسته ولی800میلی آمپر کم میشود مثلا میشود 700 میلی آمپر من اینجا را اشکال دارم با این حال خیلی ممنون از کمکهایی که تا به حال کردید اصلا اگر بدون زینر هم میشود که ولتاژ تثبیت شده اما جریان افت نکند بدین
مقاومت رو زیاد انتخاب می کنی
برای همین مثالی که زدی 2 ولت می خوای کم کنی درسته تو جریان 800 میلی آمپ
خوب می شه 2/0.8 که می شه 2.5 اهم فقط یادت باشه زینرت باید 0.8*5 وات باشه 4 وات
آخه مشکل مغازه دارهای قطعه فروش مشهد این است که بهشون که میگی زینر میخای فقط میگن چند ولت هرچی بخوایی بگی بابا واتم مهمه میگن ما نداریم
پس از همون نقشه ترانزیستور دار استفاده کن اصولی تر به زینر با وات بالا هم نیاز نداره ولی ترانزیستور باید این توان رو تحمل کنه
اگر زینر ها را هم موازی ببندیم آیا توانش مثل خازن بالا میرود
بله می شه توانشون رو افزایش داد