۰۲-دى-۱۳۸۶, ۱۲:۵۸:۳۷
صفحهها: 1 2
۰۳-دى-۱۳۸۶, ۰۹:۴۶:۴۹
همین lm35 خوب البته 0.5 درجا خطا داره ولی توی رنج کامل اگه اون وسط رو بخوای مشکلی نداره
اگه دقیق تر می خوای فکر کنم باید بری سراغ آنالوگ دیوایس
اگه دقیق تر می خوای فکر کنم باید بری سراغ آنالوگ دیوایس
۰۳-دى-۱۳۸۶, ۱۲:۱۰:۵۰
سلام
من با دو تا سنسور زیر کار کردم خون جواب میدن
smt160,lm35 دومی بهتره ، ولی از اولی بهتر جواب میگیری :roll:
من با دو تا سنسور زیر کار کردم خون جواب میدن
smt160,lm35 دومی بهتره ، ولی از اولی بهتر جواب میگیری :roll:
۰۳-دى-۱۳۸۶, ۱۳:۰۲:۰۱
سلام
ببینید من میخوام توی دمای 33 تا 40 درجه دما رو نمایش بدم اما باید حتما دقت 0.1 درجه رو حفظ کنم یعنی اگه دما 0.1درجه تغییر کرد نمایش بدهد.
مگه میشه سنسوری که max دقتش 0.5 درجه هست بشه تا 0.1 ازش دقت گرفت؟
دقت سنسور یه خاصیت فیزیکی سنسور هست در اصل خطای فیزیکی سنسور هست.
چطور میشه به این دقت رسید؟
سنسوری هست که تو دیتا شیتش 0.1 دقت داشته باشه؟
ببینید من میخوام توی دمای 33 تا 40 درجه دما رو نمایش بدم اما باید حتما دقت 0.1 درجه رو حفظ کنم یعنی اگه دما 0.1درجه تغییر کرد نمایش بدهد.
مگه میشه سنسوری که max دقتش 0.5 درجه هست بشه تا 0.1 ازش دقت گرفت؟
دقت سنسور یه خاصیت فیزیکی سنسور هست در اصل خطای فیزیکی سنسور هست.
چطور میشه به این دقت رسید؟
سنسوری هست که تو دیتا شیتش 0.1 دقت داشته باشه؟
۰۴-دى-۱۳۸۶, ۰۹:۵۵:۳۳
ببین این خطا به خاطر خطی نبودن پیدا می شه وقتی شما یه سنسور رو توی دو نقطه کالیبر می کنی خطا توی اون دونقطه صفر و در دور ترین نقطه به این دو نقطه بیشترین خطا رو داریم
حالا 2 تا کار می شه کرد نقاط کالیبر رو بالا ببریم که برای این کار به یه تابع در جه بالا نیاز داریم و کار کالیبر سخت می شه
یکی دیگه اینکه اگه رنج کاریمون کمه نقاط کالیبر رو نزدیک اون رنج انتخاب کنبم
می تونی سنسور های توی بازار رو ببینی و کاتالوگ همه رو برسی کنی من سنسور خاصی نمی شناسم
حالا 2 تا کار می شه کرد نقاط کالیبر رو بالا ببریم که برای این کار به یه تابع در جه بالا نیاز داریم و کار کالیبر سخت می شه
یکی دیگه اینکه اگه رنج کاریمون کمه نقاط کالیبر رو نزدیک اون رنج انتخاب کنبم
می تونی سنسور های توی بازار رو ببینی و کاتالوگ همه رو برسی کنی من سنسور خاصی نمی شناسم
۰۴-دى-۱۳۸۶, ۱۲:۰۶:۵۹
من یه چیزی رو نمی فهمم
accuray یا همون دقت سنسور مگه یه خاصیت فیزیکی از سنسور نیست؟مثل ماکزیمم جریانی که یه led میتونه تحمل کنه درسته؟که یه خاصیت فیزیکی هست و به مواد سازنده led و البته رنگ led و ... بستگی داره.حالا دقت سنسور هم یه خاصیت فیزیکی هست مگه نه؟
طبق حرف شما با وجود این که مثلا lm35 تا دقت 0.5 درجه کار میکنه به ازای 0 تا 100 درجه.اما اگه ما اون رو بین دمای مثلا 30 تا 40 درجه محدود کنیم میتونیم به دقت 0.1 درجه برسیم؟اگه منظورتون همین هست لطفا تحلیلتون رو کامل برام بگید .ممنون
accuray یا همون دقت سنسور مگه یه خاصیت فیزیکی از سنسور نیست؟مثل ماکزیمم جریانی که یه led میتونه تحمل کنه درسته؟که یه خاصیت فیزیکی هست و به مواد سازنده led و البته رنگ led و ... بستگی داره.حالا دقت سنسور هم یه خاصیت فیزیکی هست مگه نه؟
طبق حرف شما با وجود این که مثلا lm35 تا دقت 0.5 درجه کار میکنه به ازای 0 تا 100 درجه.اما اگه ما اون رو بین دمای مثلا 30 تا 40 درجه محدود کنیم میتونیم به دقت 0.1 درجه برسیم؟اگه منظورتون همین هست لطفا تحلیلتون رو کامل برام بگید .ممنون
۰۵-دى-۱۳۸۶, ۰۹:۳۰:۳۲
دقت فقط به سنسور مربوط نمی شه به مدا طراحی شده هم بستگی داره ممکنه یه سنسور دقیق رو خراب کنی یا برعکس
تحلیلم هم همونه که اونجا گفتم خطا های زیادی سنسور داره که بعضی ها شو مثل غیر خطی بودن می شه بر طرف کرد بعضی ها رو هم نمی شه باید خطا ها رو دقیق ببینی مال کجاست
تحلیلم هم همونه که اونجا گفتم خطا های زیادی سنسور داره که بعضی ها شو مثل غیر خطی بودن می شه بر طرف کرد بعضی ها رو هم نمی شه باید خطا ها رو دقیق ببینی مال کجاست
صفحهها: 1 2