۰۵-دى-۱۳۸۶, ۰۰:۱۵:۴۸
با سلام خدمت اساتید
می خواستم به من برای ساخت یه مدار که به وسیله یه سنسور مادون قرمز و کانتر
تعداد رفت و آمد ها را بشمارد و روی 1 7segment نمایش دهد راهنمایی بدید
استاد مربوطه فرمودن که از میکرو نباید استفاده کنم و باید از این ic ها استفاده کنم
ir sensor -------->opamp ampili (lm324)------>counter(74191)---->decoder 7447------->7segment
تو proteus تا بعد از سنسور با 0 و ا
تست کردم جواب داد حالا تو قسمت سنسور مادون قرمز ش مشکل دارم رفتم یه فرستده 2 پایه(مثل led بیرنگه)
و گیرنده (دو پایه مشکی رنگ) گرفتم میخواستم بدونم
1)به این کاری که من میخوام بدردم میخوره ؟یعنی بردش کافیه که
اگه یه نفر از جلوش رد شد تشخیص بده ؟یا برم از این 3پایه هایی یا cny70 که فرستنده و گیرندش تو یه پکیج استفاده کنم ؟
2)اگه همین 2 پایه ها کافیه چه طوری تو مدار قرار بدم به مقاومت یا خازنی نیاز داره؟
و3) اینکه برای اینکه خروجی 0 , 1بگیرم باید خروجی سنسور رو به اشمیت تریگر 4584 بدم یا نیازی به این نیست؟
4)از کجا بدونم که مثلا تو این مدار باید از چه خازن ومقاومت و دیودی استفاده کنم ومقدارش چقدر باشه؟
لطفا راهنمایی کنید
می خواستم به من برای ساخت یه مدار که به وسیله یه سنسور مادون قرمز و کانتر
تعداد رفت و آمد ها را بشمارد و روی 1 7segment نمایش دهد راهنمایی بدید
استاد مربوطه فرمودن که از میکرو نباید استفاده کنم و باید از این ic ها استفاده کنم
ir sensor -------->opamp ampili (lm324)------>counter(74191)---->decoder 7447------->7segment
تو proteus تا بعد از سنسور با 0 و ا
تست کردم جواب داد حالا تو قسمت سنسور مادون قرمز ش مشکل دارم رفتم یه فرستده 2 پایه(مثل led بیرنگه)
و گیرنده (دو پایه مشکی رنگ) گرفتم میخواستم بدونم
1)به این کاری که من میخوام بدردم میخوره ؟یعنی بردش کافیه که
اگه یه نفر از جلوش رد شد تشخیص بده ؟یا برم از این 3پایه هایی یا cny70 که فرستنده و گیرندش تو یه پکیج استفاده کنم ؟
2)اگه همین 2 پایه ها کافیه چه طوری تو مدار قرار بدم به مقاومت یا خازنی نیاز داره؟
و3) اینکه برای اینکه خروجی 0 , 1بگیرم باید خروجی سنسور رو به اشمیت تریگر 4584 بدم یا نیازی به این نیست؟
4)از کجا بدونم که مثلا تو این مدار باید از چه خازن ومقاومت و دیودی استفاده کنم ومقدارش چقدر باشه؟
لطفا راهنمایی کنید