ba arze salam man bayad barnameye tarahiye yek callerid(mozahemyabe telphon)
ba estefade az 8051 benevisam vali etelaate kafi dar in zamine nadaram az har kasi ke in barnamaro dar ekhtiar dare ya etelaati baraye rahnemaiye man dare tagazaye komak daram
ba tashakor :afsaneh [/b]
سلام
اولا فارسی بنویس
دوما اول باید یه گشتی توی سایت می زدی چون قبلا هم پرسیدن
یکی از آی سی های سری Mt88 کارت رو راه می ندازه من باهاشون کار نکردم بگری اطلاعاتی پیدا می کنی
سایت خزاما رو هم ببینی یه چیز هایی توش هست
با سلام
شما میتونید از ic های زیر استفاده کنید
mt8888
mt8880
mt8870
که اگه فقط میخواهید از سمت دیگر خط دیتا دریافت کنید و چیزی ارسال نمیکنید من ic mt8870 را پیشنهاد میکنم
این ic ورودی دو سیم تلفن رو میگیره و وقتی خط وصل شد هر دکمه ای در طرف دیگر زده بشه روی پایه های خروجی نمایش میدهد
در ضمن یه پایه با تعداد زنگ خوردن مقدار یه پایه افزایش پیدا میکنه که برای تعداد دفعات زنگ میتونی استفاده کنی
اول برای تست به خط تلفن هم یک تلفن وصل کنید هم این ic رو وقتی تلفن زنگ خورد گوشی رو کنار بذار و با خطی که تماس گرفتی شروع کن به زدن اعداد و خروجی ic رو به led وصل کن که اعداد باید به صورت bcd نمایش داده بشه .مدار mt8870تو اینترنت زیاده ولی اکثرا مشکل داره ولی زیاد مشکل نیست.برای وصل کردن خط میتونی با رله یه مقاومت 330 اهم را موازی دو سیم تلفن قرار بدی این کار به جای بر داشتن گوشی تلفن هست و اینطوری با چک کردن تعداد زنگ رله را فعال ویکنی که مثلا بعد 5 زنگ دستگاه شروع به کار کنه.
اگه بازم مشگلی بود من در خدمتم.
مهندس کالر ای دی رو با استفاده از MTT8843 درست می کنند .
دیتاشیتش رو نگاه کنید توضیحات کامل داره .
خوب ما اینجا فقط دریافت دیتا داریم
و هر سه ایسی که بالا گفتم این کارو میکنند .
من با آنها دیتا گرفتم به نظر شما نمی شه با استفاده از آنها شماره را دریافت کرد من یه جا دیدم که این کارو با برنامه نویسی کرده بودند من رشته ام برق نیست کامپیوتر هست و فکر میکنم با برنامه نویسی در کنار یه مدار تبدیل بشه این کارو انجام داد بازم اگه اشتباه میکنم کمی برام توضیح بدید.
با تشکر