ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سلام (ADOوDelphi)
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
من وقتي از كامپوننت ado در برنامه استفاده مي كنم خطاي EOF,BOF مي دهد چكار كنم
ميشه يه مثال بزني؟؟؟؟
ببينيد زماني كه بخواهيم در يك ado query --insert كنيم و يا query را scroll كنيم ويا ado query را ببنديم اين خطا ظاهر مي شود چيزي كه به نظر من رسيد اين بود كه connection را قطع و دوباره وصل كنيم ولي اولا به نظر منطقي نمي رسد و دوما اگر دوتا ado query داشته باشيم كه به هم نيز لينك باشند . قطع connection باعث قطع ديگري نيز مي شود مخصوصا اگر براي لينك نياز به فيلد key از query اول نيز داشته باشي كه ديگه خطا درخطا مي شود
لطفا كمك كنيد
من يه بار برام اين اتفاق پيش آمد و اونم وقتي بود كه از كامپوننت ado توي فرم استفاده كردم ولي هيچ آيتم توي صفحه نبود كه باند به اون كامپوننت شده باشه (يه كامپوننت توي صفحه بزار مهم نيست چي باشه فقط باندش كن به يكي از فيلدهاي مربوط به اون ado)
ايا قبل از اينكه از دستور adoquery.insert يا از ديگر دستورات بانك اطلاعاتي استفاده كني بانك اطلاعاتي را open مي كني يا نه :roll:
سلام
آخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ جون بالاخره من تونستم لاگين شم
عزيز دلم اين ارور زماني رخ ميده كه جدولت خالي باشه يا نتيجه كوري كه انجام دادي خالي باشه
براي جلوگيري از اين ارورر بعد از باز كردن ركوردست و قبل از انجام هر كاري از اين شرط استفاده كن تا به مشكل بر نخوري :
کد:
if not(rs.eof and rs.bof) then
begin
اينجا عملياتهايي كه ميخواي انجام بشن را قرار بده
eng
بازم اگر سوالي داشتي مخصوصا بانك اطلاعاتي چه با ويبي چه با دلفي و sql server من دربست نوكرتم
سلام علي آقاي گل. سايت رو نورافشاني كردي . خيلي وقت بود كه نبودي . درهر صورت خوش آمدي.