۱۳-دى-۱۳۸۶, ۲۱:۳۰:۰۸
۱۳-دى-۱۳۸۶, ۲۱:۳۲:۴۵
دوستان بعلت مشکلی که در این سایت با بخش آپلود تصاویر بنده وجود داره فعلا تصاویر آموزشی مشخص نیست . بزودی نسبت به ارسال تصاویر اقدام می شود .
۰۹-مهر-۱۳۸۷, ۰۷:۵۵:۱۱
(۱۳-دى-۱۳۸۶, ۲۱:۳۰:۰۸)majid13 نوشته است: [ -> ]در این بخش هر نظر و پیشنهاد و در خواستی دارید عنوان نمایید .
اصلآ نرم افزا ها دانلود نميشه!!!
يه فكري بكنيد.
ممنون
۰۹-مهر-۱۳۸۷, ۰۹:۱۰:۴۴
سلام
برای دانلود نرم افزار ها با فیلتر شکن وارد سایت بشید
البته نرم افزار ها نسخه دو هستند خیلی از امکانات ون غیر فعال هست ، اگه نسخه کک شده رو بخرید فکر کنم بهتر
برای دانلود نرم افزار ها با فیلتر شکن وارد سایت بشید
البته نرم افزار ها نسخه دو هستند خیلی از امکانات ون غیر فعال هست ، اگه نسخه کک شده رو بخرید فکر کنم بهتر
۲۲-مهر-۱۳۹۰, ۱۶:۵۷:۱۶
با سلام -هم پیشنهاد است هم شبیه سوآل : درسته که plc دانش هست وهم فن اما درباره اون فن اکه کسی مطلبی بنویسه یا کتابی چاپ بشه که هر کسی با هر سطح از دانش , معلومات براش مطلب جا بیفته و کاملا ساده بشه اون علاوه برنوشتن یک کتاب ، برای اولین بار یک کار هنری کرده .....آیا کتاب یا حداقل جزوهایی هست که از ابتدای خلق0و1 تاجایی ازplc (نه مقدمه بلکه تا انتها) بطور یکه هم اهل فن با خواندن آن لذت ببرد وهم متخصصین آن رشته به نویسنده اثر تکریم کنند، جزوات توی لینکها را دیدم اساتید زحمت کشیده اند...ولی با آن ویژگیها کمتر پیدا میشه یا من خبر ندارم ،کتابهای خارجی ترجمه نشده از این دیدگاه بسیار زیبا نوشته شده و درکشور خودمان درمقطع فنی وحرفه ای کتابهای آموزش رشته الکترونیک مقطع فنی وحرفه ای (هنرسان )عالی و بروز شده درودبر شما اساتید نصیری وصموتی ودیگر همکارانتان دربازنگری کتب درسی مربوط به رشته الکترونیک (فقط نمونه کوچکی ازتلاشهای بزرگ دراین عرصه بیان نمودم ) وهنوز کجا... متون فنی در بعضی مواقع آنقدر بد ترجمه شده که دانش آموز یا دانشجو راهی جز حفظ کردن برایش باقی نمی ماند اصلا این جزوات باید جمع شود
شاید بعضی ها بگن با ساده یاد دادن فن ، نونمان آجر میشه ....اما دانش اساتید و فرزندان ایران زمین دریاست ودریا...دریاست ...... لطفا راهنمایی بفرماییدکتب یا نوشته ای با این ویژگیهادرباره plc.
شاید بعضی ها بگن با ساده یاد دادن فن ، نونمان آجر میشه ....اما دانش اساتید و فرزندان ایران زمین دریاست ودریا...دریاست ...... لطفا راهنمایی بفرماییدکتب یا نوشته ای با این ویژگیهادرباره plc.
۲۳-مهر-۱۳۹۰, ۲۲:۴۴:۳۷
دوست عزیز
اتوماسیون صنعتی یک دانش تئوریک نیست که شما با خوندن چند کتاب و جزوه بتونید یاد بگیرید و پیشرفت کنید بلکه یک دانش عملی با کلی بخش های مختلف هست تنها راه یادگیری برای کسانی که می خواهند واقعا یاد بگیرند استفاده از تجهیزات بطور عملی هست برای این منظور شما باید از یک پک آموزشی هرچند کوچک و ساده استفاده کنید و مرحله به مرحله با کسب دانش لازم کارهای پیچیده تر و بزرگتر انجام دهید
میتونید برای شروع از
یک ZELIO LOGIC ساخت TELEMECANIQUE
یا LOGO ساخت Siemens
استفاده کنید.
اتوماسیون صنعتی یک دانش تئوریک نیست که شما با خوندن چند کتاب و جزوه بتونید یاد بگیرید و پیشرفت کنید بلکه یک دانش عملی با کلی بخش های مختلف هست تنها راه یادگیری برای کسانی که می خواهند واقعا یاد بگیرند استفاده از تجهیزات بطور عملی هست برای این منظور شما باید از یک پک آموزشی هرچند کوچک و ساده استفاده کنید و مرحله به مرحله با کسب دانش لازم کارهای پیچیده تر و بزرگتر انجام دهید
میتونید برای شروع از
یک ZELIO LOGIC ساخت TELEMECANIQUE
یا LOGO ساخت Siemens
استفاده کنید.
۲۴-مهر-۱۳۹۰, ۱۱:۴۲:۱۶
از راهنمایی و دعوت به تجربه عملی واینکه قدم اول را گفتی با چه آغاز کنم این یعنی که 50% کار را به من آموختی ومرا درابتدای راه قراردادی تا درست حرکت کنم و تشکر میکنم از شما ... فقط ازنوشته مناسب یا نحوه کار با این مجموعه ویاد گرفتن زبان برنامه( بفارسی ) آدرسی معرفی نمایید ممنون میشوم.
۲۴-مهر-۱۳۹۰, ۱۶:۴۱:۴۷
همنطور که گفتم اول اون پک تهیه کن هرکدام از مجموعه نرم افزار مخصوص خودش داره اما زبان برنامه نویسی تقریبا استاندارده و یادگیری هرکدام شما رو در آینده برای استفاده از سیستم های بزرگتر از برندهای دیگه کمک میکنه (بیشتر با مفاهیم اصلی آشنا میشید) در این زمینه برای LOGO میتونید از این کتاب استفاده کنید برای zelio احتمالا کتاب یا خودآموزی وجود داره که میتونی تو وب دنبالش به گردی اما کلا برای این کار فارسی فراموش کن بهترین منبع HELP و بروشورخود این تجهیزات هست.
۲۰-فروردین-۱۳۹۴, ۰۹:۱۳:۰۵
با سلام به همه دوستان
من در حال حاضر با کمک مینی پی ال سی های اشنایدر دارم کارهای خودم و پروژه ها را با برنامه نویسی انجام میدهم اما الان باید از پی ال سی بزرگ در یک پروژه استفاده کنم که بصورت نمایشگر نیز باشد .
از دوستان اگر کسی تجربه و توانایی دارد در خواست کمک میکنم .
با تشکر فراوان
من در حال حاضر با کمک مینی پی ال سی های اشنایدر دارم کارهای خودم و پروژه ها را با برنامه نویسی انجام میدهم اما الان باید از پی ال سی بزرگ در یک پروژه استفاده کنم که بصورت نمایشگر نیز باشد .
از دوستان اگر کسی تجربه و توانایی دارد در خواست کمک میکنم .
با تشکر فراوان