ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سنسور ردیاب خورشید
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام

من می خواهم یک سیستم ردیاب خورشید درست کنم ولی نمی دونم که چه نوع سنسوری باید انتخاب کنم که هم دقیق باشه با تغییر شدت نور خورشید خروجی آن هم تغییر بکند و هم بتونم از خروجی آنها برای کنترل مو تورها استفاده کنم. اگر کسی می دونه ممنون میشم به من هم بگه!

فکر کنم یه فوتوسل بیشتر نیازی نداری با یه opamp
و احتمالا یه رله
اگر کمی بیشتر توضیح بدهید ممنون می شم. مثلا نوع فتوسل ، مدار احتمالی آن و یا اگر نمونه مشابه سراغ داشته باشید؟

امید وارم به درد بخوره
تشکر از راهنمایی شما
یه فوتوسل کار جالبی نیست//////
4تا مقاومت نوری(فوتوسل خودتون)/... بذار با زاویه 45 درجه.//..نسبت به سطح زمین././
به طوری که رو به هوا _ خورشید باشند) بعد با استفاده از مبدل آنالوگ به دیجیتال هرکدوم از سنسورها که مقدار بیشتری از نور خورشی رو که حس کرد موتور مورد نظر رو حرکت بده.///////
من برای پروژه ای می خواستم این کارو انجام بدم .اما چون اون پروژه لغو شده نرفتم تو پی ساختش

موفق باشیم.Happy
سلام خسته نباشید
میشه درباره پروژه ردیاب خورشید با استفاده از 8 عدد فتوسل را با AVR یکم کمکم کنید؟
(۲۶-دى-۱۳۹۳, ۲۳:۵۳:۳۲)golnaz نوشته است: [ -> ]سلام خسته نباشید
میشه درباره پروژه ردیاب خورشید با استفاده از 8 عدد فتوسل را با AVR یکم کمکم کنید؟
در چه موردی ؟
(۲۶-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۲۳:۲۵:۰۴)roboel نوشته است: [ -> ]یه فوتوسل کار جالبی نیست//////
4تا مقاومت نوری(فوتوسل خودتون)/... بذار با زاویه 45 درجه.//..نسبت به سطح زمین././
به طوری که رو به هوا _ خورشید باشند) بعد با استفاده از مبدل آنالوگ به دیجیتال هرکدوم از سنسورها که مقدار بیشتری از نور خورشی رو که حس کرد موتور مورد نظر رو حرکت بده.///////
من برای پروژه ای می خواستم این کارو انجام بدم .اما چون اون پروژه لغو شده نرفتم تو پی ساختش

موفق باشیم.Happy
تو کتاب های سری "300 مدار" یک مدار آنالوگ برای حرکت 3 بعدی داره که از 4 فتوسل (دو به دو) با چند اپ امپ و دو تکه راه انداز پل برای دو موتور بهره گرفته است. جهت چرخش شرقی-غربی(افقی) و بالا - پایین(عمودی) دارد.

تو تارنما (وب) هم بعضی پایگاه ها هم مدارش را گذاشته اند.

.
صفحه‌ها: 1 2