ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سیتم عامل برای avr
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
من در مورد سیستم عامل بر روی avr یا همون کرنل برای avr میخواستم اطلاعاتم رو کامل کنم کسی هست بتونه کمکم کنه؟
یکی 2 مورد دیدم یه سرچ بکنی پیدا می شه ولی فکر نکنم چیز به درد بخوری باشه چون معمولا کسی چند تا برنامه رو روی یه avr اجرا نمی کنه که نیاز به os باشه
سلام
بنده يه مدت کوتاه روي اين موضوع" Ucos" کار کردم و يه سري اطلاعات راجع به اون دارم خوشحال ميشم در خدمت اعضاي گروه بگذارم.
براي شروع از کليد واژه
μC/OS-II, The Real-Time Kernel, 2nd Edition
و
μC/OS-II and μC/OS-View
for
The Atmel AVR

استفاده کنيد
موفق باشيد
mehdy_jadidy2@yahoo.com
سلام
اگه میشه اول یه اطلاعات کلی به ما بده ببینیم اصلا چی هست
من هم خیلی دوست دارم بدونم :P
از کلید ها هم ممنون فعلا در جستجوی درم. :wink:
دوباره سلام

مرسي از استقبالتون

براي کار کردن با ميکرو کنترلر ها از زبانهاي ماشين مختلفي استفاده کرديم ، از کدهاي ماشين تا اسمبلي و سي و بيسيک و ... به ترتيب به سمت سطح بالا شدن پيش رفتيم ، حالا ديگه با پيشرفت کنترلر ها ديگه موقع اون شده که ميکروها هم يه سري کارا رو خودشون بکنن و انقدر نياز به مديريت دقيق نداشته باشن ، سيستمهاي عامل هم مانند زبان سي که باعث شد مشکل ما در زمينه مديريت استک که در زبان اسمبلي خيلي حالگيري مي کرد بر طرف بشه ، باعث مي شن که شما بتونين يه جورايي مثل ويژوال سي يا ويژوال بيسيک بصورت ماژولار و شئ گرا برنامه نويسي کنين

اين طريق برنامه نويسي در ميکروهاي avr 128 به بالا بهتر جواب ميده چون امکانات بيشتري دارن و مديريت وقفه ها و منابع اونا سخت تره و البته در سري هاي arm ديگه شما ناچارين که اينجوري کار کنين.

يه سري به Micrium, Inc بزنين

شاد و سلامت و کارآمد باشيد
مهدي جديدي
کارآمد و خوب. ممنون.
صفحه‌ها: 1 2