ايران ويج

نسخه‌ی کامل: آموزش css
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام باز من اومدم با یک دنیا سوال
من رفتم تو سایت w3schools ولی بازم خاصیت float از css را یاد نگرفتم خواهش می کنم یکی 3 ویزگی خاصیت float را به طور کامل توضیح بده
float یعنی شناور و به این معنی است که اون شیئ شما رو به حالت شناور در می یاره
none معمولی left به سمت چپ و right به سمت راست می فرسته شیئ شما رو
معمولا برای مواقعی که می خوایم یه چیزی در سمت راست یا چپ یه جایی قرار بگیره استفاده می کنیم مثل راست چین چپ چین ورد
من دارم یک مقاله می نویسم می خواهم برای none یک توضیح بنویسم لطفا فقط none را یک توضیح مختصر بدهید تا من آن توضیح را در مقالم بنویسم
من در باره ی 3 چیز دیگر سوال دارم
position :
absolute :
relative :
fixed :
visibility :
visible :
hidden :
collapse :
display :
none :
inline :
block :
list-item
run-in :
compact :
marker :
table :
inline-table :
table-row-group :
table-header-group :
table-footer-group :
table-row :
table-column-group :
table-column :
table-cell :
table-caption :
واقعا ببخشید ولی جبران می کنم
none که یعنی هیچ کدوم یعنی حالت عادی یعنی اصلا شناور نیست
در جای خودش قرار می گیره
و اما position
absolute یعنی به جای قرار گیری بستگی نداشته باشه می تونی با دادن مختصات x و y هر جای صفحه قرارش بدی
relative یعنی نسبی یعنی از جایی که باید قرار می گرفته می تونی جابجاش کنی مثلا اگر وسط صفحه قرار بوده باشه می تونی با دادن xو y چند پیکسل به راست چپ بالا یا پایین جابجاش کنی
fixed هم که ie6 به سلامتی قبولش نمی کنه یعنی نسبت به اسکرول کردن صفحه جابجا نشه مثلا یه منو ساختی می خوای همیشه بالا بمونه
display ها یکم سختند none که نمایش داده نمی شه
inline باعث می شه که 2 تاشون کنار هم بتونن قرار بگیرن برعکس بلوک
block هم مثل تگ div که یه فضا رو می گیره و مثلا اگه یه div دیگه بزاری می ره خط بعد کنارش قرار نمی گیره
بقیش رو هم بلد نیستم این هایی هم که گفتم از این ور و اون ور بوده و ساید تجربی هم باشن ممکنه 100% درست نباشن
آقا خیلی ممنون
ببخشید بازم ولی من داشتم مقالم را به کمک جوابهای مفیدتان می نوشتم یک دفعه سر font-weight:lighter موندم چون هم تو اینترنت اکسپلویر و هم تو موزیلا امتحان کردم ولی بازم نفمیدم چه بلایی سر متن می آورد خواهش می کنم کمکم کنید اگه می شود یک مثال عملی هم بزنید و بگویید اصلا اینترنت اکسپلویر باهاش سازگاره
font-weight نازکی و کلفتی متن رو می تونی باهاش تعیین کنی که مثلا یکیش bold بودن عدد هم می گیره مثل 100 , 200 و ... ولی فکر کنم تمام فنتها تمام این خصوصیات رو نمی گیرن
lighter هم عکس bold عمل می کنه ولی ممکنه همه فونت ها پشتیبانی نکنن
ببخشید بازم
ویژگی های
auto :
length :
خاضیت z-index را میشود توضیح بدهید
و همه ویژگی های border-collapse را هم توضیح دهید
من کاربرد این خاصیت را یاد دارم ولی برای مقالم توضیح قشنگی نمی تونم بدهم
از تویسایت w3schools هم نتونستم ترجمه کنم
z-index رو اگه عدد بدی هر شیئ که عددش بیشتر باشه بالا تر نمایش داده م یشه یعنی می یاد روی بقیه دیگه اگه auto بدی یعنی اتوماتیک و در واقع با صفر فرقی نمی کنه به ترتببی که توی کد ها نوشته شده روی هم قرار می گیرن inherit هم یعنی از بالایشش ارث ببره یعنی بالاییش هرچی داره همون
collapse هم برای تیبل تعیین می کنه که بردر ها جدا جدا باشن (که من اصلا دوست ندارم ) یا به هم چسبیده اینو ببین
http://www.somacon.com/p141.php
خیلی ممنون از تمام زحمتهایی که برای مقاله من کشیدید
من آخرین خاصیت هایی که از شما می خواهم این ها هستند توضیح کوتاهی در باره خود خاصیت white-spacing است نه ویژگی های آن
هر کدام از این خاصیت هایی که نام می برم اگر در ie6 اجرا می شوند کامل خواهش می کنم توضیح دهید اگر نه توضیح ندهید
در آخر سر نام خود را بگویید تا من در مقالم از شما تشکر کنم
page-break-after
page-break-before
page-break-inside
white-spacing تعین می کنه که با فاصله ها چه طور برخورد بشه مثلا حالت pre تعیین می کنه که تمامشون باید نشون داده بشن در حالت عادی اسپیس های کنار هم حذف می شن و فقط یکی شون نشون داده می شه ولی در این حالت حتی اینتر های بین خط هم نشون داده می شن nowrap هم اجازه نمی ده متن خود به خود به خط بعدی بره
page-break ها هم برای html نیستند بعد از تبدیلشون به فایلی مثل ورد که نیاز به صفحه بندی داره تعیین می کنه اگه نیاز به صفحه بعدی بره از کجا بره مثلا شما نمی خوای عنوان مطلب تو صفحه یک باشه خود متن تو صفحه 2 با این کار عنوان هم به صفخه 2 می ره
صفحه‌ها: 1 2 3