ايران ويج

نسخه‌ی کامل: جشنواره خوارزمي...
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
redmove نوشته است:نميشه :!: منظورم اينه كه خودتو خسته نكن چون طرحت جايزه نميگيره براي اينكه نواوري محسوب نميشه. بايد يه چيزي بنويسي كه تا حالا كسي ننوشته باشه.
بله درسته منم به اين نتيجه رسيدم از راهنماييهاي همتون ممنون. :wink:
اي با با كامران جون تو جون بخوا كيه كه نده !!!!!!!!!!!!!
حالا سورس و طرح نو كه ديگه هيچي من تا دلت بخواهد طرح دارم نمونه اش هم .....
خب شما ميل تون يا آي دي تون رو بدهيد ما هم در خدمتيم
در بست
كامران جان ببين يه چيزي بهت بگم ناراحت نشو
redmoveراست ميگه بهتره وقتت رو براي يه چيز بهتر بذاري
برو به سمت هوش مصنوعي ، شايد خنده دار باشه و يا شايد بگي اين كار عملي نيست و ... ولي ممكنه در كوتاه مدت نتوني
جواب بگيري و اگه پشتكار داشته باشي و با يه شكست دلسرد نشي ميتوني نتايج خوبي كسب كني
من اينا رو بهت پيشنهاد ميكنم:
کد:
Farsi OCR (Optical Character Recognition)  
translator
farsi text to speech
farsi speech recognition
و خيلي چيزاي ديگه !
البته ميتوني در اين موارد فقط تحقيق كني و يه مقاله توپ بنويسي :idea:
اين نظر من بود :wink:
شما مي تونيد از جشنواره ي سازمان ما استفاده كنيد اول سال اشاره مي كنن به جشنواره ولي كيه كه گوش بده آقا كي سر صف حرف گوش مي ده بعدم يه ماه به اتمام زمان پروژه
مي گن قطعي شد طوري كه تاكسيك فقط تونست پي اس جي رو بده بعدم داداششو يارو
انتخاب مي كنه باز خوارزمي خوبه هرچي داريد تو خوارزمي رو كنيد كه بهتر از اون نيست
(نه اين كه خوب باشه نه بقيه فاميليه) Biggrin
خوارزمي هم به درد نمي خوره فكر نكن اگه مثلا يه Text to Speech ارايه بدي قبول مي كنن باز مي گن تكراريه قبلا نمونش بوده (آدم مي خواد سرش رو بزنه تو ديوار) بعد يه مداد تراش اول مي شه اونم با كلي امكانات
هم ميشه تراش رو بگيري مداد رو به چرخوني هم مداد رو بگيري تراش رو به چرخوني اونم يه دستي (اين رو توي توضيحات طرح مداد تراش نوشته بود شوخي نمي كنم – دفترچه اولين جشنواره جوان خوارزمي (صفحه 27) آبان 78- )
سلام عزيز من
من برنامه نويس قوي نيستم
فقط همين بهم ثابت شده كه اين قدر پارتي بازي هست كه هاي هاي
سال سوم دبيرستان يه برنامه براي جشنواره ارايه دادم.
وقتي بازرساشون اومدند قاين از كارم خيلي ايراد گرفتند كه بايد كاملا مسلط به برنامه نويسي باشي وگرنه قبول نيست و از اين چيزا .
من هم از كارم دفاع كردم. نهايتا و ناچارا گفتند خيلي خويه و منو به مشهد
دعوت ميكنند تا برم اونجا هم از طرحم دفاع كنم.
اين قضيه موند تا روزي كه برنده ها رو از تلويزيون اعلام كردند.
متاسفانه اينطور مسايل تو ايران خيلي (خيلي خيلي) زياده
اميدوارم روزي برسه كه شايستگي حرف اول و آخر رو تو ايران بزنه .
:lol:
Mohamad_VB نوشته است:
کد:
Farsi OCR (Optical Character Recognition)  
translator
farsi text to speech
farsi speech recognition

سلام
من قبلا يه برنامه OCR فارسي نوشتم . حدود 6 سال پيش كه دانش آموز بودم ! فقط يه عيب بزرگ كه داره اينه كه فقط نوشته هايي رو كه خودش عكس كرده ميتونه بخونه و دوباره به متن برگردونه . و فقط سازگار با فونت ايران سيستم است ! خودشم كلي حرف بود اون موقع كه بعضي دوستان ميگفتن غير ممكنه و فقط واسه پوز زني اونو نوشتم . برنامم هم ميتونيد از اينجا دون لود كنيد : www.nabikaz.8k.com

يادش بخير همون موقع ها هم بود كه يه برنامه واسه خوندن متون فارسي با صداي خودم ! نوشتم . يه پسر دايي اصفهاني هم داشتم كه صداي اون هم براي برنامه تعريف كردم و شد دو لهجه ! لهجه خوزستاني و اصفهاني Amaze همه فايلهاي پايه صوتي كه ضبط و ويرايش كرده بودم بر اثر ويروس پاك شدند ولي مبناش خيلي ساده بود و بد كار نميكرد.

ميخوام بگم الگوريتم اين برنامه ها خيلي سادست و اصلا به نظر من نوشتنشون زياد سخت نيست . چطور تا حالا كسي اينا رو ننوشته !! و يا مثلا OCR فارسي رو ميگن اينهمه گرونه !!

در مورد خوارزمي هم من زياد به اين فكرا نبودم اما برام جالبه .. چطور ميتونم اطلاعاتي در مورد نحوه مسابقات . پيشنيازا... ارائه .. ...روز قرعه كشي و نتايج و.. و... اطلاعاتي كسب كنم .
ممنون
نبي
اون برنامه اي كه شما نوشتي اگه نوشته كوچك يا بزرگ بشه يا بد خط باشه يا يكم چرخش داشته باشه بازم تشخيص ميده؟
اگه كاركتر نويزي باشه چي يا فقط بامداد كلفت تر نوشته شده باشه؟
ده تشخيص نمي ده ديگه روي اين ضمينه خيلي كارشده حتي توي ايران مباحث رياضي پيشرفته اي نياز داره (در حد پروژه دكتري ميشه ارايه داد)
نقل قول: چطور ميتونم اطلاعاتي در مورد نحوه مسابقات . پيشنيازا... ارائه .. غرعه كشي...روز مسابقه و.. و... اطلاعاتي كسب كنم .
منظورت از قرعه كشي همون داوريه :) :) البته بگذريم كه شبيه به همون قرعه كشي مي مونه
هم تو سايتشون مي توني اينها رو پيدا كني هم مي توني از دانشگاه پيگيري كني
ha_60 نوشته است:اون برنامه اي كه شما نوشتي اگه نوشته كوچك يا بزرگ بشه يا بد خط باشه يا يكم چرخش داشته باشه بازم تشخيص ميده؟
اگه كاركتر نويزي باشه چي يا فقط بامداد كلفت تر نوشته شده باشه؟
ده تشخيص نمي ده ديگه روي اين ضمينه خيلي كارشده حتي توي ايران مباحث رياضي پيشرفته اي نياز داره (در حد پروژه دكتري ميشه ارايه داد)
نقل قول: چطور ميتونم اطلاعاتي در مورد نحوه مسابقات . پيشنيازا... ارائه .. غرعه كشي...روز مسابقه و.. و... اطلاعاتي كسب كنم .
منظورت از قرعه كشي همون داوريه :) :) البته بگذريم كه شبيه به همون قرعه كشي مي مونه
هم تو سايتشون مي توني اينها رو پيدا كني هم مي توني از دانشگاه پيگيري كني

سلام
اگه اين چيزايي كه گفتي رو داشت . مجاني نميزاشتم رو سايت :wink:
همون طوري كه گفتم فقط نوشته هاي سازگار با فونت ايران سيستم (البته در دو حالت bold و معمولي) رو ميتونه عكس كنه و عكس هايي رو كه خودش ساخته رو ميتونه تكست كنه . ميتوني دون لودش كنيو ببيني . مجانيه .

در مورد اون سوتي هم كه دادم . ... ساعت 5 صبح پست زدن . همزمان باهاش هم اين آررن مختو بكار بگيره . اين عواقب رو هم به همراه داره :wink:

گفتي سايتش . كدون سايت ؟!
و گفتي دانشگاه؟ چه ارتباطي به دانشگاه داره ؟ نكنه از اون طريق بايد طرح ها ارائه بشه؟

ممنون
نبي
صفحه‌ها: 1 2 3