ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک در مورد ماژول wire less
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
دوستان سلام
من برای ارتباط سریال بین دو avr از گیرنده و فرستنده 915Mhz نوع fsk استفاده کردم
فرستنده سه پایه داره gnd-vcc-data و گیرنده چهار پایهgnd-vcc-data-enable
که با "1" فعال میشه .اما نتونستم جواب بگیرم!!!تو فرکانس 8Mhz با تمام baud rate
ها از 1200 تا 19600 امتحان کردم .خروجی میکرو گیرنده رو دادم به سیستم تو هایپر
فقط خرچنگ قورباقه (واژه دیگه ای پیدا نکردم)نشون میداد .درضمن enable گیرنده همیشه فعال بود.فرستنده رو به رادیو نزدیک کردم به خوبی سوت میکشید.گیرنده و فرستنده رو با سیم مستقیم به هم وصل کردم هیچ مشکلی نداشت کلمه "Mehdi"
رو فرستنده تو یه loopمیفرستاد گیرنده هم میگرفت وبا RS232 تو هایپر نشون میداد
به نظر اساتید مشکل کجاست؟؟؟ :(
برنامه گیرنده:
$regfile = "m32def.dat"
$crystal = 8000000
$baud = 2400
Dim A As String * 20
Enable Interrupts
Enable Serial
Enable Urxc
On Urxc Label
Do

Loop
End
Label:
Echo Off
Input A
Print A
Waitms 400
Return

برنامه فرستنده:
$regfile = "m32def.dat"
$crystal = 8000000
$baud = 2400
Do
Print "Mehdi"
Wait 1
Loop
End
البته به نظر خودم رسید از کریستال 11.0592Mhz که خطای صفر داره استفاده کنم.
mehdi_ghp نوشته است:البته به نظر خودم رسید از کریستال 11.0592Mhz که خطای صفر داره استفاده کنم.
هنوز امتحان نکردم چون باید بخرم
من ماژول های rf رو چند باری امتحان کردم و متاسفانه اصلا جواب ندادن.بعد از کلی کلنجار رفتن هیچ دلیل منطقی هم براش پیدا نشد :roll: .
سلام
شما 9600 رو هم امتحان کردی
در ضمن بهتر تو فاز اول از باطری تو گیرنده و فرستنده استفاده بشه
این ها یه مشکل هم دارند و اون اینه که فرکانس صفر رو از خودشون عبور نمی دن یعنی اگر توی فرستنده تعدادی صفر یا یک پشت سر هم داشته باشی مسکل ساز می شن یه روش کدینگ هست که من بلد نیستم و این مشکل رو حل می کنه
یه ایراد دیگه هم که دارن اینه که از اولین بیت رو براتون ارسال نمی کنن شما یکی 2 تا 0x55 و 0xaa ارسال کن تا ارتباط برقرار بشه بعد به اندازه ارسال یک بایت صبر کن تا اگه پورت سریال اولین بیت رو ندیده و از وسط در یافت کرده دریافتش تموم بشه بعد بایت ها یاصلی رو بفرست
یکی از دوستان میگفت ولتاژ تغذیه اینا 3.3 ولته ! درسته؟؟مال من چیزی روش ننوشته
اسم خاصی هم نداره مه دیتا شیتشو پیدا کنم!!!
از فروشنده حداقل باید شمارش رو یا کاتالوگش رو می گرفتی
اینجا یه مشکل نسبتا بزرگ هست من اهل کرمانم .تو شهر ما این ماژولها نیست :cry: زنگ زدم از تهران فروشگاه جوان الکترونیک (خ جمهوری -پاساژ عبا سیان -همکف
پلاک17)برام فرستاده .متاسفانه تهران آشنایی هم ندارم.
آقا هادی اگه ممکنه بیشتر در رابطه با این مشکلی که گفتید تو این ماژول ها وجود داره توضیح بدید. منظورتون چیه که اگه چند تا صفر یا 1 پشت سر هم باشن قاطی میکنه. تو پروتکل خواندن اطلاعات ار هارد دیسک یه روشی هست که دائم دیتا تو یه سطح منطقی نمی مونه . آیا این روش به نظرتون کار ساز هست؟
سلام اساتيد:
مشكل شما آقاmehdi_ghp فكر كنم داخل فيوز بيتا اوسيلاتورو با برنامه يكي نميكني
ياميخواي اسيلاتورو بزار روي 1 mhz بادريتو 9600 داخل برنامه هم 8mhzتعريف كن بعد heipero روي بادريت 1200 بزار دريفت كن.
مشكل بعدي رو ميتونيم با يك كلاك كه از ميكرو مياد بيرون سريالو بشكنيم يعني بگيم هر بيت يه پالس بعد اينارو and كني فكر كنم بشه.
صفحه‌ها: 1 2 3 4