ايران ويج

نسخه‌ی کامل: لحيم كاري قطعات SMD
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
دوستان من ميخوام يه آي سي مثلاً Mega128 كه از نوع TQFP هست رو روي بردم لحيم كاري كنم. پايه هاي اين آي سي خيلي ريزن و با هويه ميترسم بهم اتصالي كنن. آيا غير از هويه زدن هم ميشه اون رو روي برد لحيم كاري كرد؟ هزينش چقدره؟
يسري دستگاه ديدم كه مدلهاي مختلفي داره و دقيقاً اسمشونو نميدونم ولي ظاهراً بادگرم ميزنه تا آي سي هاي SMD رو بشه از روي مدار جدا كرد. آيا اين دستگاهها براي لحيم كاري هم استفاده ميشه؟
چه دستگاهي رو براي كاراي خونگي توصيه ميكنيد؟
با همون دستگاه های باد گرم هم می شه لحیم کرد ولی بیشتر به درد در آوردن می خورن تا لحیم کردن من با هویه معمولی لحیم می کنم فقط باید مراقب باشی لحیم بیش از حد روی پایه های آی سی نریزی
اگه زیاد شد باد همون دستگاه رو زیاد کن تا قلع های اضافی رو به اطراف پخش کنه
ولی فکر کنم یدونه از این باد گرم ها رو برای کار های SMD نیاز داری
اول نوك هويتو قلع بزن بعد روي فيبر بمال تا همه جا قلي بشه وقتي ديدي لايه نازك قلع روي فيبر نشسته ايسي رو بزار بعد نوك هويه رو پاككن بعد بكش روي پايه هاي آيسي اگر پايه ايسي و فيبرو رو كمي روغن لحيم بزني بد نيست. موفق باشيييييييييييييييييييييييي :idea:
ممنونم از راهنماييتون.
امروز نزديك به 100 تومن پياده شدم و همه لوازمشو گرفتم. نميدونم خوبه يا نه ولي اينا رو گرفتم :
هيتر و هويه : از شركت Lukey مدل 8520 فروشنده ميگفت اين نوع جديدشه چون Fanش داخل بدنه نيست و داخله خود دسته هيتر، پشت المنت قرار گرفته. جالبش اينجاست كه كانكتور هويش از نوع PS2 هست كه فكر ميكنم خيلي ظريف كار شده.
قيمتش هم 60000 تومن خريدم.

باقيه چيزاش هم گيره برد و لامپ و ذره بينه و پنس و قلع كش سيمي و يه خمير فلاكس(Flux).
يه سئوال از اين خميره چجوري بايد استفاده كنم؟ همون كاره روغن لحيم رو انجام ميده يا يه چيزه ديگست؟

ممنون از كمكتون
من كه با اين دمو تشكيلات كار نكردم .ببخشيد توحين نشه آدم خلاق بايد با كمترين وسايل بهترين كارو اراعه بده گرفتي ؟! :roll: :idea:
خواهش ميشه مرتضي جان.
ولي من فكر ميكنم براي ارئه بهترين كار بايد از بهترين ابزار استفاده كرد. و براي داشتن بهترين كيفيت بايد با بهترين ها رو در اختيار داشته باشي و خب بايد خوب هم پول خرج كني.
البته اين نظره منه...
خوب کاری کردی رفتی خریدی ، برای هر کار ابزار لازمست . حتما مثلا حین تعمیر یک ماشین هم می خواهی پیچ هاش رو با دست خالی باز کنی و یک آچار نخری .
هر کی پول داره بخره و با ابزارش درستش کار کنه .
من 80% امكان ميدم شما دوتا فروشنده باشيد Amaze
من 100% احتمال میدم
مهندس مي بيني چطور غير مستقيم دارن تبليغات مي كنن .
( هنر تبليغاته )

جالبه كه اسمهاشون هم مثل همه . ببين IP هاشون يكي نيست .
سلام
چندتا حرف اولشس که مثل همه ، فقط سه رقم اخر فرق داره.
صفحه‌ها: 1 2